Puiuti de Randunici 2008!! (304)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Bun venit de pe la vacante! Imi pare rau de surubul accidentat! Dar n-am vazut poze! Am vazut-o pe mandra Sophie, e o dulcica!

Eu pana la urma i-am bagat degetele pe gat lui David si m-am linistit cand am vazut o ditamai rana pe obraz...deci de-acolo era sangele... M-am linistit, dar acum trebuie sa-i dau acolo cu glicerina sa ii treaca.

In schimba sunt f trista, ingrijorata, suparata... tata nu se simte bine de vreo luna si i-au vazut la ecograf lichid pe langa ficat... Marti merge la tomograf...sunt cam pesimista in conditiile in care bunicul a fost rapus de o ciroza uscata... Incerc sa nu ma gandesc ca poate fi ceva f grav... Dar sunt in butoi rau de tot!!

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Ioana, sanatate multa tatalui tau!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Tuchi, stiu ca sunt foarte fiabile Toyota. Tu ai Sedan? Daca da, cum stau copiii in spate, cu scaunelul in pozitie de somn? Ca Matei trebuie sa stea cu picioarele flexate (doar locul din mijloc ii ofera mai mult spatiu), ceea ce il enerveaza teribil!! Ce ne facem intr-o T C Sedan cand va fi si mai lungan? A, si se pare ca ofertele se autolimiteaza, din oferta Toyota au disparut cele 2 modele la care ne uitam (benzina de 1,6 si motorina de 1,4, cutii manuale ). Parca vad ca ne luam Ford (nu am nimic eu cu Fordul, dar nu avem bani de motor puternic... si ce ne facem, ca e o ditamai masina!!).

Olga
, eu zic de Altea XL, care e o masina de familie, nu de cele cu portbagajul miiiic! (nu incape in discutie un portgabaj mic, sotul meu crede ca va fi melc in fiecare zi ).

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

ioana
nicoleta daca as avea bani, maine mi-as lua Focusul nou, break, iar iub un S-max, eu nu indraznesc sa ma gandesc pana acolo, dar e superb!!..acum avem un Focus din 2002, break, motor de 1,9 si suntem indragostiti de el!! pe langa ca arata mai bine ca asta nou, e fff incapator, nu numai portbagajul unde-mi intra toata casa, dar si inauntru e spatios! inca nu vrem sa-l schimbam, suntm ff multumiti de el!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns randunici spune:

Randunica muta-ti cuibul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Ioana, trebuie sa ai putere sa accepti orice diagnostic!

La noi, dupa ce la tomograf i-au spus ca n-are nimic, i s-a reconfirmat tumoarea si joi a facut radioterapie si citostatice, si urmeaza o serie luuunga de 30 de sedinte de radiatii Ce ma bucura e ca are moralul bun si vrea sa faca tratamentul. a redus si tigarile si sper sa le lase cat mai repede de tot.

Valentina cu Matei si 16+ cu Luca

Mergi la inceput