Puiuti de Randunici 2008!! (304)
Raspunsuri - Pagina 16
numeioana spune:
Maia, sa-ti traiasca Vladut!! Dar are deja carii? De la ce??? Si cum sta el la dentist??
Luny, spor, dar nu la certat
! Hai, mai e putin si va relaxati! Zic eu ca somnul va fi mult mai bun in Grecia...
Kya, nu ma asteptam sa renuntati la un week-end la munte...
Dar daca va simtiti la fel de bine acasa e ok.
Zoze, eu am inteles ca vrei sa scoti celelalte info, nu data de nastere...din punctul meu de vedere e ok. Iar linkul meu cu poze poti sa-l stergi... nu mai vreau poze publice.
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
numeioana spune:
Eu azi am avut un soc si m-am speriat f tare. L-am culcat pe David in pat la soacra-mea cu perne in jur sa nu cada... La un moment dat m-am dus sa vad ce face, era cu fata in jos, in locul in care il pusesem, plangea si cand l-am ridicat pe cearsaf era o pata mare de sange in dreptul unde statuse cu gurita. E a doua oara cand se intampla in somn sa-l gasesc cu sange la gura. Nu s-a lovit de nimic... I-am tot cercetat gurita, dar nu prea bine, ca nu imi permite. Totusi ma gandesc ca poate si-a muscat interiorul obrazului incercand sa prinda suzeta in dinti.... Altceva ce sa fie? A mai patit cineva asa?
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
bubu05 spune:

Va pupic pe toate, concediu placut Luny si Mimo, drum bun si relaxare maxima! Concediu placut Gudinde!
Noi suntem gata cu bagajele, maine dimineata mai am de facut senvisuri si gata. Am dus bagajele in masina, au incaput la marele fix, am luat muuuuulte rau
Eu voi sta in fata si piticii in spate, sper sa fie ok asa
Sa ne auzim cu bine peste o saptamana! Paaa!
luny spune:
maia sa-ti traiasca baiatul, sa creasca mare si sanatos!

ioana te cred ca te-ai speriat..eu am patit-o cand era bolnav si avea pustulele alea in gura, se spargeau sau se cojau si sangerau..daca s-a muscat, trebuie sa reusesti sa vezi de unde, ca se umfla nitel si pana maine nu trece...daca nu vezinimic pe obraji, nu stiu...fiind a doua oara, eu as spune pediatrului, sa-l controleze atent!
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
bubu distractie placuta!
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Maia37 spune:
bubu- distractie placuta,concediu reusit!![]()
ioana-Vlad a cazut si si-a rupt dintele,i s-a descoperit nervul am avut o perioada tare grea caci nici tetina n-o putea atinge si prin urmare am mers la dentist(pediatru).I-a pus calmant,plombita
printre plansete
iar eu spre lesin.Oricum situatia s-a imbunatatit ca a putut manca si am mers de cateva ori pt a-i schimba pansamentul.Partea proasta e ca inca e mobil dintele ramas si-l doare cred atunci cand se umbla la el.Are si o problema de structura spun medicii caci am intarcat copilul pt. ca n u permitea alaptarea si astfel am trecut pe lapte praf si pauza noaptea de laptic.Intrbai daca sta?Il tin eu in brate pe scaun
.Deci cei 4 dinti de sus sunt 2 tociti,unul rupt si unul ramas intreg dar si el tocit pe suprafata smaltului.Ceilalti 4 de jos nu au nimic deocamdata.Un chin.Spun medicii ca ar fi si din cauza nepotrivirii de RH caci eu am neg si sotul poz.Nu credeam ca voi trece prin asta dar uite ca necazul nu ne-a ocolit.
Maia37 spune:
Ioana poate are vreo maseluta care-i iese caci asa a patit vecina mea cu baietelul.Noapte cand dormea a vazut curgandu-i sange din gurita.Iti dai seama ca a inlemnit de teama si abia dimineata cand s-a uitat in gurita erau doua masele ce sparsesera gingia.
Olgutzika spune:
'Neata!
la toata lumea!
Bubu, drum bun si distractie placuta!!!! Sa va intoarceti sanatosi, veseli si odihniti
!
Luny, tu cand pleci?
Olga
mamica de
Sophie, 25 feb 2008

Noapte buna!