Puiuti de Randunici 2008!! (304)
Raspunsuri - Pagina 17
luny spune:
neatza!
Olgutz, mersi de cafea, intravenos bag!
noi plecam maine seara!
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Olgutzika spune:

Alex-de-Cami, Alexuta-de-Ariel, Dudulea, Alexia-de-Nicol,Bogdanel-vecinel,
tuturor Alexandrelor si Alexandrilor nostri si
Alexandrei mele

Olga
mamica de
Sophie, 25 feb 2008
luny spune:
ita na la ea!
care soacra bre??!!am zis ca d-astea lungi nu mai pupa cu mine, un 2-3 zile poate nu mor, dar concediul..
cu masina, da.
La multi ani de-n an jumate, copilasi frumosi!!
La multi ani, Alexandri si Alexandre!

Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Simo27 spune:
La multi ani,Alexandrii
si Alexandre
!
Simo
,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
ramo_cata spune:
salutare...
bubu ,luny concediu placut ,sa aveti parte de vereme frumoasa..
LA MULTI ANI CELOR CARE IMPLINESC UN AN JUMATATE SI CELOR CARE POARTA NUMELE DE ALEXANDRU

sper si eu sa o convingem pe soacra mea sa mearga la spital...catalin a plecat de dimineata la ploiesti sa o ia pe dana sa discute cu ea serios,sa o convinga sa mearga la spital...sper sa reuseasca desi ma indoiesc ca acum si-a mai revenit putin,a mancat putin iaurt si i-am facut un compot de mere pe care i l-am pasat sa vedem cum ii este apoi...nu a mai vomitat de azi noapte de la ora 2 dar tot are un picutz dureri si ameteli...dana si cata au zis ca nu o mai lasa ,ca tebuie sa mearga la spital dar ea deja a inceput ca are treaba la munca,ca daca nu se duce saptamana asta o sa aiba probleme,ca nu are cine sa ramana in locul ei pt ca colega ei are nunta cu fi'su si nu vine la servici..si multe multe alte pretexte...eu sincer m-am saturat de un an si ceva de cand am venit acaa nu am fost linistiti o secunda ,cand aveam musafiri,cand ne simteam bine lui socara mea i se facea rau si ne pierea tot cheful de viata...sper sa rezolvam problema asta ca ne- a adus la disperare pe toti...daca nu sa zaca singura ,sa traiasca singura ca noi nu mai avem chef sa o suportam...nu se vaieta,nu ne cicaleste "aoleo imi este rau "
dar este de ajuns sa o vedem cum zace,cum se chinuie ca ultimul om,cum sta iunchisa in camera si iese deacolo doar daca merge la baie..daca mergem noi sa o intrebam cum este ce face bine daca nu sta si se chinuie singura...de-abia se mai tine pe picioare ..nu o pot intelege ,chiar asa sa nu tii deloc la viata ta ,sa nu intelegi ca trebuie sa mergi al doctor,da-le-n masa de treburi,datorii,servici,patron,colegi..cea mai importanta este viata si familia...nu stiu a devenit si f depresiva,cred ca si starile astea de rau ii cauzeaza..musai trebuie sa o ducem la doctor...off off...
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
zozela spune:
La multi ani tuturor celor care poarta numele Sf. Alexandru!

Va pupacesc,concediu placut-Anca,Andreea,Oana;Ramo-sanatate si..putere voua
Fug sa ma indop cu prune si sa fac o mostra de listuta,sa v-o prezint spre votare![]()
zozela spune:
Priviti si va minunati-www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=15" target="_blank">aici
Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
ramo_cata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui zozela Priviti si va minunati-www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=15" target="_blank">aici ![]() Ela,mami de sufletel blond!! Mihai creste!! Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa! |

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128