Puiuti de Randunici 2008!! (304)
Raspunsuri - Pagina 15
ramo_cata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui zozela luny..doarme Ramo-nu data nasterii vreau sa o scot,datele despre copii-greutate,apgarmdimensiuni..Astea.. Mai-pare treaba serioasa cu soacra..Cred ca ar trebui sa o vada un medic.Sanatate multa! ![]() |
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
luny spune:
la noi e tare nasol cu somnul de noapte..azi noapte la mama a stat treaz de la 3 la 5, calare peste ei..
ma gandesc cum o fi la drum, desi e in miscare si ii place..si cum o fi in Grecia?..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
gudinde spune:
Hello everybody!
Ghiciti cine-i in concediu de luni? Yep, meeeeeee.
Zoze fara DN a puiutilor? Pai... e o data impotanta, dar daca zici tu ca asa va arata mai bine, ce sa zic... avem incredere in tine.
Ramo crezi ca ar merge cu soacra o terapie de soc? Adica luata asa un pic mai dur?
Boala e un lucru serios mai ales de la o varsta in colo si trebuie tratata cu atentie si urmate sfaturile doctorului, daca doreste sa aiba o calitate buna a vietii. Iar motive sa lupte sunt slava Domnului: o familie frumoasa ca o iubeste!
Adica sa ia o hotarare: vrea sa lupte pt ceea ce are si merge la medic ca un om normal si trateaza boala cu maturitate, ori daca vrea sa moara leeeeent si chinuindu-se cu crize din astea macar sa va anunte sa nu va mai chinuiti si voi si o lasati in pace sa-si urmeze viata cursul.
Crezi ca ar functiona? Ar soca-o nitel? Destul cat sa reactioneze si sa mearga la medic?
gudinde spune:
Roxana tin pumnii! Doamne ajuta sa obtii postul in urma interviului!
Kya cum merge vanatoarea de masini?
A propos de masini: Nicoleta am ratat masinuta castigatoare. Care-i?
Luny osafiebine in Grecia, osafiebine in Grecia! Think pink!
ramo_cata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gudinde Hello everybody! Ghiciti cine-i in concediu de luni? Yep, meeeeeee. ![]() Zoze fara DN a puiutilor? Pai... e o data impotanta, dar daca zici tu ca asa va arata mai bine, ce sa zic... avem incredere in tine. Ramo crezi ca ar merge cu soacra o terapie de soc? Adica luata asa un pic mai dur? Boala e un lucru serios mai ales de la o varsta in colo si trebuie tratata cu atentie si urmate sfaturile doctorului, daca doreste sa aiba o calitate buna a vietii. Iar motive sa lupte sunt slava Domnului: o familie frumoasa ca o iubeste! Adica sa ia o hotarare: vrea sa lupte pt ceea ce are si merge la medic ca un om normal si trateaza boala cu maturitate, ori daca vrea sa moara leeeeent si chinuindu-se cu crize din astea macar sa va anunte sa nu va mai chinuiti si voi si o lasati in pace sa-si urmeze viata cursul. Crezi ca ar functiona? Ar soca-o nitel? Destul cat sa reactioneze si sa mearga la medic? |
cat despre soacra...cand s-a operat am luat-o pe calea asta,cu certuri,cu amenintari ...cumnatul meu nu a mai vorbit cu ea la telefon pana nu s-a operat..i-am si si acum la fel ca trebuie sa mearga la dr ,i-ma explicat dar ea o tine pe a ei ca este din cauza operatie,asa zisul rau postoperator...dar nu cred ac e asa...mai ales dupa analizele facute ...RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
somnorica spune:
Salutare
http://www.youtube.com/watch?v=Cm91hh9SqXs&eurl=http%3A%2F%2Fteiucul%2Ewordpress%2Ecom%2F&feature=player_embedded#t=35
Pupici
Robi
gudinde spune:
Ramo,
Indiferent ce este, ca sunt complicatii post-operatorii sau altceva, trebuie vazuta de un medic si ar trebui sa fie constienta de asta. Daca doar vrea sa se planga si sa se chinuie sa va comunice sa nu va mai agitati.
Imi pare rau dar uneori, cand cineva se comporta ca un copil rasfatat, isteric si inconstient trebuie scuturat mental nitel. Poate asa reactioneaza.
Din pacate la fel face si bunicul meu. Dar deh, el e si batran si barbat si astia-s tareeeee rai de boala. Uneori insa ma scoate din pepeni. Exact ca soacra ta face. Se plange, sufera, se transforma in victima bolilor de pe pamant, dar cand e sa-i oferi o solutie practica si concreta de imbunatatire a vietii .... eeeeeee discutiiiii frate, ne tocmim mai ceva ca la piata.
Imi pare tare rau pt voi. Cu timpul va fi din ce in ce mai dificila.
Maia37 spune:
Buna fetele!
ariel- ma bucur tate mult pentru Oana!Succes in continuare
Livy- La multi ani!
ursuleata- burticuta, tu ai picioar de Cenusareasa.Mie cand imi place ceva sigur nu au numarul meu(40)![]()
Roxana- Zau,parca am intrat intr-un cerc vicios..nu mai pot iesi...Succes cu locul de servici care-ti place asa mult.
Sovi- in primul rand

snt alaturi de tine
si daca ai nevoie de ceva stii ca sunt din Constanta DAAAA?Mergi la Euromaterna?Ar trebui doua perechi mde ochelari LOZ la cat sunt de suparata.Frumoase poze si tu la fel de dulce ca intotdeauna iar Sash iti seamana.
mimonix- Brava la Vladut ca-i reuseste asortatul si Vlad al meu este atent la cel imbrac ca se uita repede-n oglinda
.Tot Dudutz este si al meu![]()
![]()
![]()
![]()
Nicoleta- dulci copilasi ai!
Clau- Becuta ta superba si dulcica de n-am cuvinte.
Rami-sanatate soacrei si n-o lasati...
Kya- La multi ani si muuulllttiii ani fericiti!
Simo-Bine ca esti ok dupa cerclaj si multa atentie in continuare.Te 
numeioana- Am vazut puiuti frumosi!Iulia si Davidut cretulinul!
zozela spune:
Mai fetelor-NUdata nasterii-ziceam sa stergem,ci datele despre copilasi-greutate,cm.,apgar,spitale si medici..In fine..mai vedem..Fug la joaca acum..Puupici Maia-sanatate muuulta,multa!Andreea
Maia37 spune:
Azi Vlad al meu a implinit un an si jumatate
Pupa mami baietelul!Ieri la vazut d-ra lui si la masurat are 89 cm si 11,600kg.In rest e bine si mdaca n-ar fi problemele cu dintisorii...ne chinuim la dentist si peste doua sapt ii pune plomba definitiva pe canal.Are 3 masele iesite si urmeaza a patra iar caninii se pregatesc si ei.E nervos,agitat,marait.E innebunit dupa masini carora le spune IUUUAAA!La olita tot nu cere dar il ghicim cateodata si-l punem la olita sau wc.Cateodata nimerim dar de multe ori dam rateuri.In ceea ce priveste laptele ii dau Humana in continuare si cu cereale.Bea 3 biberoane pe zi cam 300ml.Acum de cand cu aparitia dentitiei vrea mai mult lapte decat mancare.E un scumpic si ne-a inseninat zilele iar copii mei sunt totul pentru mine!
Dumnezeu a vrut ca eu sa simt si a doua oara cum e atunci cand misca bb in burtica si sa am satisfactia care o am acum privindu-l cum creste si cum i se contureaza personalitatea.E cam indaratnic sa stiti!Va pup!