Puiuti de Randunici 2008!! (304)
Raspunsuri - Pagina 14
ramo_cata spune:
gata am calcat,acum mi-am lacuit putin si unghiutele ,mai stau putin sa se usuce si merg si eu la nani...dana s-ar putea sa nu mai vina maine cu soacra ei asa ca daca nu vine, maine e zi de shopinguiala si plimbareala in 3![]()
bubu eu pe fiecare seara stau cu andru pana adoarme,isi bea lapticul in reprize apoi dupa ce-l bea ii cant si il mangai pe spate pana adoarme...
hai va las..sa aveti o noapte linistita si somn usor...
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
Kya spune:
'Neata! 
pentru toata lumea!
N-am mai plecat pana la urma la nici un munte... Stateam aseara cu randunoiul in pat si discutam ceva de genul "La ce ora plecam maine?" "Pai dimineata tare, dar mi-e asa o lene..." "Mda, si mie mi-e lene" "Chiar ai chef sa mergem?" "Bine, hai sa ramanem acasa" ![]()
Si uite asa am stat si-am dormit pana la ora asta si n-am mai plecat nici unde. Lenea e cucoana mare.
Raluca mamica de
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
Olgutzika spune:
Hello!
Ne-am intors. Sof fericita si cu muci, noi batrani si obositi...multe de povestit, poate m-oi aduna...candva
Ne-am intalnit cu Cami, Bubu, Alex si tati Gabi ( poze are Cami, ca noi nu am fost in stare sa luam aparatul cu noi
), frumosi de nu se poate!!! Mi-am dorit sa ne revedem, ca doar eram aproape unii de altii, dar mucii copilei si faptul ca ma culcam cu ea la 20:30 ( serios vorbesc, si tot terminata sunt
) m-au impiedicat
.
In linii mari, copilul meu nu a mancat mai nimic ( nu fructe, nu mancare de oameni mari, nu borcane, nu iaurt, doar tzitzi sau lapte de vaca, si asta numai la nani ), s-a miscat in continuu, la cinci minute vroia in apa, la masa vroia la apa ( ca era piscina la 10 metri de restaurant ), in camera vroia la apa... Si nu, miscarea asta continua tot nu m-a facut sa slabesc
.
Sper ca toata lumea e bine, evident ca nu am avut cand sa citesc acolo ceva...Plecam sa luam de ale gurii, va pupam!
Olga
mamica de
Sophie, 25 feb 2008
Nicoleta spune:
Olga, bine ati venit! Mi-a fost dor de voi! ![]()
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
Kya spune:
Welcome back Olgutz!
Ma bucur ca v-a fost bine si v-ati distrat.
Raluca mamica de
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
luny spune:
salutari!
hai ca-s si eu pe fuga, normal ca 'presiunea' ne face sa ne luam la harta din orice, ne-am ciodanit la piata, copilul nu ne-a lasat sa facem nimic, a urlat, vroia pe jos, caruciorul intr-o mana, copilu7l la sub brat, omu' meu nervos, si da-i si urla de nervi
si uite-asa![]()
beau o gura de cafea si ma duc iar in bagajele mele!
olgule ma bucur sa va revad in one piece
, astept si poze! deci, daca Sku s-ar vedea cu Muffy, si ar fi si apa pe langa ei, ooooo, Doamne!!
nu vreau sa-mi imaginez ce ar iesi acolo!! si el e absolut fascinat de TOT ce e apa, fantani, balti pe strada, mare, piscina, astea clar, si tot ce-ti mai trece prin cap, e teroare!
kya
sa nu mai plecati voi la munte, auzi!
noi pe la 5 iesim in parc, mai vine cineva?
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
zozela spune:
Salutare!
Iertati editarile si paraeditarile randunicii
,dar m-am pus iar pe bibilit listuta si nu-mi ies toate..chiar din prima![]()
Ma gandeam sa renuntam la datele de la nasterea puiutilor,oricum sunt salvate in cap.anterioare,dar si pe blogul nostru..Ce ziceti,simplificam?! De linkurile catre pozele bebeilor ce ziceti-le pastram?! As vrea sa pun si fratiorii si fratioarele
in lista-cine mai are-sa strige! Nush..ziceti si voi..sa nu fac vreo prostie[bata]![]()
Sovi esti superba!! Sa-ti dea Dumnezeu-nastere usoara si-o bebelusa cuminte si sanatoasa!

Ramo e in regula acolo..Sanatate soacrei si..distractie placuta alaturi de cumnati!
ursuletz ce ai pui?!
Hai..scutura-te de butoiul ala si-mai bine-baga si tu 2-3 pozici cu ursuletzul al' mai mic si mai mic
Roxana iti tin pumnii stransi-Doamne-ajuta!
Ari ce m-am bucurat sa citesc despre Oana!!Doamne-ajuta sa fie bine!
Clau e o dulceata shoricica mica!
Pupici!
Oana,luny spor la bagajeala!
La multi ani Kya family!!

Simo sa stai cumintica zilele astea,macar..Of,desi nu prea-ti sta tie in fire-sa sezi![]()

Ce dragalasi sunt copilasii-Iulia si David
Faine rau buclele Daviducului!
Clodute esti maestra in ale crosetatului! Ai putea sa intri pe piata cu asa ceva-cred ca ar fi grozav,chiar
Ia-o usor mami,e grea adaptarea,nu se poate sa fie totul bine,bine din prima..Ai ajutor? Te imbratisez cu drag-esti curajoasa si puternica!
Valentina-distractie placuta la mare!! Imi place mult numele ales pt.BB 2!! 
Nicoleta ati intrat in linie dreapta!
Olga bine ati revenit!
si..asteptam pozicile! Cami?!

luny spune:
pe unde umblati pe caldura asta?
..
Zoze
ce face blondul?
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
ramo_cata spune:
gata am terminat papica,am facut ciorbitza de perisoare si chiftelute...a papacit andru un castronel de ciorbitza cu paine...
zoze eu am incredere in ceea ce faci..daca tu crezi ca trebuie sa scoti data nasterii e ok...faci cum crezi ca e mai bine
ce face blondanetul?
bubu ,luny spor la bagajele si fara nervi
olgutzule bine ai revenit ..un
pentru nemancacioasa mica
pfiuuu dar cata liniste pe crengutza...cumnata nu a mai venit,s-au razgandit,raman la ploiesti pana joi...joi vin la noi si stau pana marti sau miercuri ...soacra'mi ii este din nou f rau,de azi dimineata vomita intr-una,sta cu ligheanul langa pat...off nu stiu ce sa-i fac,nu vrea nimic,inghite doar medicamente...am o stare de kkt...imi pare f rau de ea dar ce sa-i fac...
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
zozela spune:
luny..doarme
A inceput sa se odihneasca,desi dintzosii n-au aparut..
Ramo-nu data nasterii vreau sa o scot,datele despre copii-greutate,apgarmdimensiuni..Astea..
Mai-pare treaba serioasa cu soacra..Cred ca ar trebui sa o vada un medic.Sanatate multa!