Puiuti de Randunici 2008!! (304)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

sa va zic o faza tare: m-am uitat zilele trecute pe site-ul medlife si ce-mi vad ochii la sectia maternitate: http://www.memorialhospital.ro/index.php?show=show_specialitate&id_spec=maternitate
pe randul al saselea, ultima poza! recunoasteti poza? Amira!!! nici nu stiu cum sa reactionez??? ma deranjeaza f tare ca nu m-au intebat macar.

dovezi

o sa le scriu un mail sa vedem daca macar au bunul simt sa-mi raspunda! probabil ca daca am fi fost in alta tara si i-as fi dat in judecata s-ar fi gandit de 2 ori inainte sa imi expuna copilul fara aprobarea noastra!

poza respectiva e facuta de "fotograful profesionist", fetele care au nascut la medlife il cunosc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Am intrat repede sa va spun ca maine plecam la mare, doar eu si tati, fara copil, care va mai sta inca o saptamana la bunica

Macar vedem si noi marea anul asta, daca n-am avut cum pana acum....

Valentina cu Matei si 16+ cu Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Ma duc sa vad ce iau la mine pt 2 zile si daca ma mai incape costumul de baie
Papa

Valentina cu Matei si 16+ cu Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Ne-am adunat si noi pe acasa. Am fost la cumparaturi pentru maine la munte. Acum am intins o masina, am pus alta la spalat, si pe urma ma arunc in bagaje...
Maine vrem sa plecam la 5 dimineata, in primul rand sa doarma copilul pana la Predeal si in al doilea rand sa nu fie aglomerat. Deci eu somn in noaptea asta - ciu-ciu!

Vali drum bun si distractie placuta la mare!

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Roxana foarte ciudata chestia cu poza copilului. Dar zici ca a fost facuta de fotograful lor, nu? Sa nu cumva sa fie scris marunt pe undeva, ca acele poze devin proprietatea lor. Si daca ai fost de acord sa fie Amira fotografiat... nu stiu, zic.

Mi s-ar fi parut normal sa te intrebe.

Firma care s-a ocupat de aranjamentele pentru botez, de exemplu, ne-au intrebat daca le dam voie sa fotografieze aranjamentul floral de pe mese si decorarea salii, ca se le posteze pe site-ul lor ca modele. Si vorba aia, nu aparea nici un om in poza.

La fel de cei de la First Bebe, m-au rugat, daca vreau si sunt de acord, sa le trimit o poza cu Sanziana nou nascuta, sa o aiba in panoplia lor de mamici cursante si bebei.

Chiar sunt curioasa daca iti raspund si ce-ti zic.

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

kya la multi ani si sa fiti fericiti...mmm ce frumusei ati fost...distractie palcuta la munte

simo ma bucur ca esti bine..

bubu imi pare rau pt crizele lui vlad..uff oare sa faca asa din gelozie?

roxana stau f prost cu pregatirile pt motz...dar nu e sambata asta ci sambata viitoare asa ca mai am timp..o sa fie in familie,un gratarel,o bericica...nu tambalau...mda am vazut-o si eu pe amira pe site...hmm poate ar fi trebuit sa te informeze si eu sunt curioasa sa vaddaca iti aspund

ioana f frumoase pozele...hmm ce iubaret e cretulinul mic iar iulia e o dulce

clodute mama ce priceputa esti...sunt f frumoase

luny nu mai plangesi spor la bagajele

valentina distractie placuta

gata va las ma duc sa-mi fac baie apoi sa-mi curat unghiile si sa calc...ca tot e fierul incins de la bubulina

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

am bagajit, nu am terminat ovcors, suntem rupti, ar trebui sa si dormim, nu?...ca e chiar o ocazie rara, de neratat!:))
simo ma bucur ca esti bine, acasa cu baietii tai!! felicitari samburerului ca tropaie in burti!..mi-e doooor parcaaaaa
kya multi ani fericiti impreuna, superbi ati fost la nunticica!!aa, Stela sta pana sambata cel putin!! m-a sunat si era tare incantata ca e ff misto acolo!! siii...pantofi lu' nea Tommy sunt ff smecheri!!
am vazut Rebe scumpa si ranjita tare, asa-i sta bine!
Cuscra Rox, mult succes cu jobul de vis!! ia d-aci sa fie cu noroc! in ce domeniu e? asa, am vazut si fata pe site, misto poza rau!!:))ti-o fac astia vedeta!..dar cum a zis si Kya, si pe mine m-au intrebat aia de la FirstBebe..normal asa ar fi, clar!..
ce scumpi sunt amorezii Iulia si David si ce misto cerceteaza ei zidul!
vaaai, Clodute!! ce frumoase sunt, fata, ai talent nu gluma!! promite-mi ca daca ma razgandesc si fac BB2, ii crosetezi si lui ceva dragut!
vali dixtractie maxima sa aveti la mare!!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Kya, frumosi ati fost la nunta si la fel ati ramas!! randunoiul parca mai grasut . Oricum, multi, multi ani inainte, iubire si intelegere!

Lyvy, La multi ani! sa fii sanatoasa! baga si tu aici ceva de beut, ca ma doar eun cap!

Ramo, se poate sa fie o gelozie mascata...nu zic nu...incerc sa fiu cat se poate de echilibrata cu amandoi, cu pupatul, cu alintatul, cu certatul, cu tot...se pare ca nu-i de-ajuns...inainte de baie am stat cu amandoi in pat si daca nu ne-am gadilat, pupat, papat, am mancat bulanase dolofane si mici si mari si ne-am ras o gramada, asa mult mi-a placut

Sa va zic de smecherica Stefulica, cand il duc la nani, trebuie sa stau cu el acolo, ca de nu, isi ia bibele in cioc si se plimba prin casa . De cele mai multe ori adoarme repede, dar in seara asta daca nu s-a frichinit si rostogolit pe toate partile...si am inceput sa-i cant si singurul cantec de leagan mi-a venit silent night ...si-a adormit Stefu, mangaiat pe cap si spate, daca cumva ma opream din mangaiat, dadea din fund si ingana "aa" sa-i mai fac , cri-mi-nal!

Luny, la mine in casa zici ca e revolutie Acum am spalat toate galetusele, lopatelele, tractorase si alte forme de nisip si sunt insirate pe hol , incaltamintea la fel...genti, trolere, rucsaci peste tot balamuc total, frate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Bubu, eu am rezolvat doar 90% din haine si incaltari!..restul, maine..a, si pungoiul de medicamente ptr toata lumea, d-ar-ar Domnul sa nu-l dechid!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Ma bucur ca v-au placut baietii mei. (Amira, stau la rand, dupa ce va avea toata lumea 2 copii trec si eu la al treilea )

Ma pregateam sa va spun de Simo, dar vad ca a intrat ea.

In rest... Ne tot gandim cat ar merita sa dam pe o masina, luand in calcul ca vrem si o casuta mica-micuta pe terenul nostru de la tara... Suntem total in ceata!!

Ma duc la nani, maine vin in vizita surorile mele si nepotica!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput