Burtici fericite de septembrie-octombrie (174)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

fetelor eu va urez o noapte cat mai linistita si fara surprize... ma bag la culcare ca maine e o noua zi.... Noapte buna !

35 +cu bebe Alexandru Aurelian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui angelynna82

Aveti o odisee tare frumoasa, cu bbii scumpi si dragi, imi aduce aminte de odiseea noastra, spetmebrie-octombrie2008.

Moni sa fii fericita, sanatoasa, laptic mult si refacere grabnica. BB Dragos Alexandru sa fii papacios, necolicios, sanatos si sa iti bucuri parintii 1000 de ani de-acu incolo.

Am plans si am asteptat nasterea ta azi de am simtit emotiile barbatului meu de cand astepta el sa nasc eu...asa ca acum stiu cum e

Camy draga, abia astept sa iti facem si tie galerie, urmaresc din umbra evolutia sarcinii si bb Darius va avea grija de tine, FLavius si Cristi. Multi si o gramada de

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Poze
Crina

offfffffff... sa te auda dumnezeu....ma rog si eu sa vina acea minunata zi in care sa fiu mama si sa plec acasa cu puiul meu sanatos...Doamne Ajuta!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

29+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

eu nu reusesc sa adorm mai fetelor....am niste arsuri....cum nu am avut niciodata... si nu pot sa stau in pat... si nu am nici o pastila pt asa ceva in casa...

voi ati picat toate la datorie...cred si eu dupa atata galerie Monicai... dragalasa de ea...abia astept sa o sun maine

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

29+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Neata,

Felicitari Monica,sa va traiasca Atomix Dragosel si sa aveti parte numai de clipe minunate impreuna! Ma bucur enorm,cred ca esti in al noualea cer acum cu gaza mica langa tine
Pup si imbratisez cu drag

Mihaela 38+ cu baby Joshua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Gata, luto, am preluat stafeta. Multam pentru flori si ganduri bune.

Buna dimineata din Shenzhen(inca )!

Sper ca toate fetele dorm la ora asta, dupa o seara si o noapte asa de frumoase, cu emotii mari, somnicul de refacere e OBLIGATORIU!!!
(Camy, sper ca dormi si nu te trezesti pana la 11 azi, ca am vazut ca inca mai bobinai pe la 3!)

Vai, si ati mai avut si musafiri, ce frumos! Pai cu asa eveniment! Si ce gazde minunate Raluka, Dana, luto si toate fetele de fapt!
Sa stati linistite ca am spalat eu si strutza vasele de dupa chef in dimineata asta, am aranjat totul la locul lui, am terminat deja curatenia si cand o sa va treziti va asteapta casa (odiseea nostra draga) luna si bec si, pentru amatoare, cafea proaspata, calda, si cu cofeina, si fara cofeina, la alegere.

Sa incepem cu felicitarile de rigoare pentru Monica. Sa iti traiasca Dragos, sa fie sanatos, voios, voinic! Imi pare rau ca nu am putut asista la primirea vestii nasterii in direct (diferenta de fus orar, bat-o vina), dar am trait cu aceleasi intensitate evenimentele, citind relatarile fetelor, azi de dimineata. Asteptam cu nerabdare primele impresii la cald de la tine si pozicile. Un buchet mare de frezii de la noi.

Techilei ii tin pumnii sa se refaca repede si bine si sa vina cu balanoii cat mai degraba acasa (am inteles ca vineri, deci AMR 1 zi, e ca si trecuta!). Un buchet mare de trandafiri de la noi.

Ii tin pumnii MarieiI si bebelui Mihai, sunt sigura ca o sa fie bine dupa operatia de vineri! Daca imi permiti, te imbratisez cu drag, Maria, mai rar asa suflet delicat ca si al tau.

Raluk, te-am admirat cum ai stat tu cu fetele pe baricade, pana la sfarsit, draga de tine. Tinem pumnii inca o data pentru doctor azi, sa te intorci cu vesti minunate despre Alex.

Kemsy, cu respiratia: sotul meu tot insista ca are legatura mare cu cat de mult prestez (eu vorbesc mult si repede - sunt olteanca - si taman cand are el ceva treaba sau se uita la ceva interesant, gen meci sau film; asa ma apuca o limbarita, de numa numa, si ma si supar daca ma ignora!).

Margo1, bine ai venit! O sa te simti minunat printre atatea fete cucuiete, bombonici, numai una si una (eu asa ma simt, desi "proaspata" in ale odiseei).

Am mai vrut sa zic mai multe, dar am uitat...

Despre noi: suntem bine, am avut un mic moment tensionat, de dimineata, la servici, pe care l-am si uitat deja, am fost un pic ocupata de dimineata. In rest, vestea buna este ca sotiorul mi-a facut deja bagajul de spital, din proprie initiativa (da, stiu, el este un dragutz si un finutz si eu o putoare!!). Nu am inca halat si camesi de noapte, nu mi-a placut nimic din ce am vazut si eu decat sa cumpar asa uratele, mai bine nu mai cumpar.

Cam atat de la noi.
Fug sa vad de pranz si revin cand se trezeste lumea.

Va imbratisez cu mult drag.

PS: Cristinei parca ii se dusese dopul azi nopate, astept cu nerabdare vesti de la ea. Intre timp, tinem pumnii sa fie bine.

Nela, viitoare mamica de Ana, 35+
Manca-o-ar mama de strut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Neatza Mihaela. Cum te mai simti, ce mai zice baby Joshua?
Uite si o cafelutza de la noi.

Gata, acuma chiar ca ma duc sa vad de pranz.

Nela, viitoare mamica de Ana, 35+
Manca-o-ar mama de strut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Buna dimineata si de la noi!

Am aflat ce ma interesa, ca Monica este bine, ca Techila isi revine si ca nu e nimeni in starturi ptr nascare - ii tinem pumnii Cristinei sa fie cum o fi mai bine.

Ma bag inapoi la somn si las niste proaspata si aromata ptr cine doreste.

Aaaaa, si am uitat sa schimb semnatura, dar o las pe mai tarziu.
----------------------------------------------
Alexandra 34+ cu fluturasul Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

AMR 4-5 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

neata gagicelor,
ia luati ca sa va treziti.
azi am dezlegare la dus....o sa fiu curatica, dar imi astept soatza sa ma spele si pe picioare ca eu nu cred ca ajung si sa nu ma chinui, iar pe fetele astea mi-e jena sa le rog (desi sunt sigura ca m-ar ajuta).
vedeti voi...d-aia vali nu e la semnatura, ca el are grija de minesi eu i-am trecut numai pe copchii care sunt responsabilitatea mea...eu sunt resposabilitatea lui sotz....exista un lant asa...intelegeti???

v-am scris acum, nu stiu daca mai apuc ca tre' sa imi vina balenii in camera

Techila - actuala mamica de printzesii andrei, stefan- 25 aug 09, iubita javra techila 25 mai 07 si paznicul dexter 03 mai 09 - ditai familia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Buna dimineata!
Cristina iti tin pumnii sa fie asa cum vrei tu! Si apropo de dop, eu cred ca l-am pierdut asa...periodic, cate-un firicel la 2-3 zile si o data a fost mai multisor si rozaliu Se poate si asta nu?
Acum de dimineata, alta am patit...M-am trezit cu chilotelul pe jumatate ud...N-am udat si altceva deci banuiesc ca a fost cantitate mica...dar ce-o fi?

39s+1zi cu floricica RAISA MARIA
Asteptand ziua de maine...
Trandafirash, mami, tati si-o intraga lume te asteapta sa ne daruiesti zambetul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Neata fetili si de la noi!
Monica sanatate multa si refacere rapida dupa cezariana! Bebe Dragos bine ai venit pe lume!
In dimineata asta multumim doamnelor Nela, Alex si mai ales Techila pentru cafeluta. Pupici si pentru Vali care are grija de sotie (spor la spalat). Techiluta am luat-o pe urmele tale cu mancaricile, asta noaptea m-am frecat pe spate de am urme.
Cristina Ana sper sa mai stea fotomodelul un pic la caldurica. In rest mai lasa treburile casnice si odihnestete putin.
+ 38

Mergi la inceput