Burtici fericite de septembrie-octombrie (174)
Raspunsuri - Pagina 10
katteryna spune:
Techiluto mi se pare logica inlantuirea! Tin pumnii sa n-ai dureri la dush si pupa balenutele si din partea noastra!
Nela saru'mana pentru curatenia facuta! Nu de alta dar Lutoniana si-a cam facut de cap cu berea!
Fetili multumim de cafeluta!
39s+1zi cu floricica RAISA MARIA
Asteptand ziua de maine...
Trandafirash, mami, tati si-o intraga lume te asteapta sa ne daruiesti zambetul tau!
cristina_ana spune:
Buna dimineata fetelor!
Nu am nascut si nici nu am mai avut semne de asa ceva. Aseara contractiile au incetat dupa ce am luat gynipral, deci era alarma falsa!
Astazi sper sa mai rezolv din treburi, si sper sa ma duc odata la pedichiura aia ca imi sta pe creieri! Eu am niste unghii la picioare tare dificile si daca ma fac singura iese dezastru, imi cresc in carne, yeeeeh! Si cum dupa nastere nu mai pup eu saloane de infrumusetare multa vreme, de-asta sunt acum asa stresata cu asta.
Katerina, daca ti se rupea apa curgea suvoi, nu cred ca era asta! Stai cuminte si la primul semn fuga la spital!
Va pup pe toate care v-ati gandit la mine! Fug sa-mi fac cafeluta si revin printre voi!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 37+ cu ( Emma Ioana )
POZE
anamaria1979 spune:
Kateryna si eu am fost in aceiasi situatie cu udatul chilotelului. Cred ca apasa bebe pe vezica si nu mai putem controla foarte bine muschii respectivi. Altceva nu stiu ce poate fii.
+ 38
techila spune:
mama cristina, dar pe tine te mananca tare , mai ai un pic si te duci sa si nasti dupa ce te faci fromoasa, ca daca tot poti.... mai relaxeaza-te si tu, odihneste-te...te cezarieneaza si imperfecta...
am ramas datoare la alex cu experienta mea de mamica (lunga exprienta): la spital mie cele mai folosite mi se par pijamalutele alea cu labe, balenii au de marime de o luna si sunt un pic maricele, dar sunt ok. si sa ai si o tura de manusele. socoteste si tu cam cate zile vei sta in spital, adica sa iei 2 la tine ca dupa aia sigur are cine sa iti aduca, doar sa le lasi pregatite. balenii nu poarta caciulite.oricum, din cate stiu eu, mai toate spitalele imbraca pestisorii, asa ca nu-ti fa griji, sa ai ceva ceva la tine ca dupa aia sa pot aduce de acasa
Techila - actuala mamica de printzeshii andrei si stefan- 25 aug 09, iubita javra techila 25 mai 07 si paznicul dexter 03 mai 09 - ditai familia
diamar78 spune:
Imi pare rau ca nu am fost prezenta pe forum cand a nascut Moni l-am culcat pe copil si am adormit langa el.
Asa ca spun si eu cu intarziere bun venit pe lume Dragos Alexandru si felicitari mamicii lui.E mare Dragos si inaltut. Cred ca si pe el il face Moni manechin. Sa fiti sanatosi! Va pup.
34+ cu Matei si mamica strengarului David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
Dana15 spune:
Buna dimineata fete dragi!
Numa' vesti bune astazi..Techila face dus (m-ai emotionat cum ai spus ca tu esti responsabilitatea lu' le soatz..esti scumpa foc)
Cristina este ok..tare as vrea sa stai linistita, sa mergi la pedichiura, manichiura..la ce vrei tu, numai sa nu iti mai faci griji pentru chestiile casnice
Katteryna hai ca maine este ziua cea mare; nu stiu ce sa zic de scurgerea aceea, dar daca o fi lichid amniotic, nu cred ca-i bai..numa bine! se declanseaza nasterea natural si nu ti se va mai face inductie!
Pupam si fetele din Asia..si ma bucur tare ca au aparut Sabina si Mihaela..chiar si daca numa pentru un mesaj;
Margo iti urez si eu bun venit in gasca noastra minunata!
oare mai era ceva?!
Alex somn usor in continuare!
Raluk sa fie bine la medic! dar, mai vorbim noi poate pana atunci..ma gandesc ca te duci mai dupa masa;
No buuun..va pup pe toate! ma duc sa-mi fac niste cumparaturi ca bate vantu' prin frigi!
Dana 34s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
laura78nico spune:
Buna dimineata burticute!
Si in primul rand Felicitari Monica
Bun venit pe lume BB Dragos!
Fug la recuperari!
Laura 31+ si Ramona Cristiana 20.03.2007
katteryna spune:
Fetelor, io zic sa fim cu ochii in patru si cu maaare bagare de seama astazi! Deci Techila e la spital, Raluk merge la control azi...Doamne ajuta!
Cristina, Anamaria aveti dreptate!M-am mai linistit.De vreo cateva zile au disparut contractiile din peisaj si sper ca al meu col sa se inmoaie si el pana maine de la ovulele astea...
39s+1zi cu floricica RAISA MARIA
Asteptand ziua de maine...
Trandafirash, mami, tati si-o intraga lume te asteapta sa ne daruiesti zambetul tau!
cristina_ana spune:
Aaaaa, si vroiam sa va mai intreb ceva: voi ati fost sa va impartasiti si spovediti?
Eu ieri dupa amiaza am fost cu sotul la biserica sa vorbim cu un preot sa vina sa ne sfinteasca casa. SI preotul, cand a vazut ca mai am putin si nasc m-a speriat rau, ca trebuie neaparat sa ma impartasesc si spovedesc, ca altfel e rau si pentru mine si pentru copil, etc, etc. Si cica si sotul ar trebui, dar mai intai trebuie sa vada ce pacate are, ca altfel nu il impartaseste, cica! Eu recunosc ca nu le am cu biserica, dar nu stiu de ce, preotul ala a reusit sa ma sperie!
Voi ati facut asta? Eu recunosc ca nu m-am spovedit niciodata!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 37+ cu ( Emma Ioana )
POZE
techila spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristina_ana Aaaaa, si vroiam sa va mai intreb ceva: voi ati fost sa va impartasiti si spovediti? Eu ieri dupa amiaza am fost cu sotul la biserica sa vorbim cu un preot sa vina sa ne sfinteasca casa. SI preotul, cand a vazut ca mai am putin si nasc m-a speriat rau, ca trebuie neaparat sa ma impartasesc si spovedesc, ca altfel e rau si pentru mine si pentru copil, etc, etc. Si cica si sotul ar trebui, dar mai intai trebuie sa vada ce pacate are, ca altfel nu il impartaseste, cica! Eu recunosc ca nu le am cu biserica, dar nu stiu de ce, preotul ala a reusit sa ma sperie! Voi ati facut asta? Eu recunosc ca nu m-am spovedit niciodata! Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 37+ cu ( Emma Ioana ) POZE |
eu am vrut, sincer am vrut sa ma spovedesc, nu am mai apucat ca in ultima saptamana am fost imobila. l-am rugat pe doamne doamne sa ma ierte, am comunicat direct. sper sa functioneze....
Techila - actuala mamica de printzeshii andrei si stefan- 25 aug 09, iubita javra techila 25 mai 07 si paznicul dexter 03 mai 09 - ditai familia