Burtici fericite de septembrie-octombrie (174)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

Cristina esti sigura ca era vb despre dopul gelatinos? poate era altceva si te alarmezi degeaba...m-ai luat si pe mine emotiile rau de tot de mi-am sunat sotul din dotare si i-am zis de tine.. a inceput sa-mi fie teama....

35 +cu bebe Alexandru Aurelian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Monica, felicitari si refacere cat mai rapida! Bebe Atomix, sa fii sanatos si cumintzel si sa aduci numai bucurie parintilor!

Baby

38+ Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Inca unca una si dispar

Tocmai am vorbit cu Moni. Puiul are 3450 g si 54 cm E frumos are gurita lui mami si este foarte iubit
Moni se simte bine, o doare putin burtica , dar abia asteapta sa il vada maine cu ea in salon pe Dragos .
Fericitul tatic a reusit sa faca doua poze puiului

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Crisbebe, pai nu prea avea ce sa fie altceva decat dopul! De fapt o bucatica mica de dop, ca nu era mare! Eu am mai trecut prin asta si stiu cum arata! Dar tie nu are de ce sa iti fie frica, eu am deja 38 de saptamanai incheiate, tu mai ai pana sa nasti! Si asa cum zic si fetele, dopul poate sa cada si cu 1-2 saptamani inainte de nastere!
Babytza, dar ochii!!!!!????? Ochii lui Dragoselu' cum sunt??!!!!! Sper ca tot ca ai Monicai, albastri si frumosi!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 37+ cu ( Emma Ioana )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Ete ca de ochi am uitat sa intreb Dar mai toti bebelusii ii au deschisi la culoare cand sunt mici

Poze

Mergi la inceput

Eu nu am mai trecut prin asta si mi-e teama ca nu am sa recunosc vestitul "dop". Cei drept mai am pana la termen dar la ce contractii am avut azi......cand va citesc si traiesc emotiile alaturi de voi si ma gandesc ca totusi nu mai am nici eu asa mult....ma ia teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Citat:
citat din mesajul lui babytza

Inca unca una si dispar

Tocmai am vorbit cu Moni. Puiul are 3450 g si 54 cm E frumos are gurita lui mami si este foarte iubit
Moni se simte bine, o doare putin burtica , dar abia asteapta sa il vada maine cu ea in salon pe Dragos .
Fericitul tatic a reusit sa faca doua poze puiului

Poze

Draga Monica felicitari din toata inima.
Ai dat nastere unei minuni,baiat mare si frumos,Dragos fie-ti viata lina si frmoassa.
Felicitari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Crisbebe, eu te asigur ca atunci cand o sa fie de nascut, o sa iti dai seama imediat! Contractiile respective nu ai cum sa le confunzi, crede-ma, iar dopul este efectiv ca o bucata de gelatina transparenta, eventual cu firisoare de sange. Si pe ala il recunosti sigur!
M-as duce si eu la culcare, poate vine mai repede ziua de maine! (adica de azi)

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 37+ cu ( Emma Ioana )
POZE

Mergi la inceput

Cristina multumesc de raspuns...esti o dulcica cum stai tu si ma linistesti fugi la somnic si sper ca maine sa ne dai vesti bune...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Raluk exact asta am vrut sa spun!!! Ca am prins vremurile beton...... O mica parte din ele! Sunteti bestiale!!!

Noapte buna!

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum in
23+ cu Nicholas!
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput