Burtici fericite de septembrie-octombrie (174)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Cred ca va las incetuc... tot casc si nu pot casca de bebe ... incep si intra putin aer si gata, ca si cum as primi un pumn in stern... Deci sa stiu cand voi putea sa casc ca asta inseamna ca a coborat, da?

Pupici si noapte buna! Si mamicilor si burticilor!

O sa dorm cu gandul la voi... la proaspetele mamici si la Cristina sa se linisteasca ...

32+ Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Noapte buna Raluk!
(in sfarsit pot sa-ti urez si eu tie!)

Dana 34s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

felicitari monica pentru bebele dragos!!!!

eu pic de somn, mi se inchid ochii aici langa voi.
techila ma bucur sa aud ca o sa mergi asa repede acasa. tie nu ti-a recomandat cumva sa iti pui o centura postnatala? poate mai strange putin burta si poti sa te misti mai usor. eventual, intreaba .

cred ca va las si ma culc ca nu mai pot. acum ma apuca si pe mine plecarile, am fost la o prietena la un peste si am bagat si un pahar de bere . cred ca i-am ametit pe pitici asa ca acum vor somn .
ne vedem maine

anco 36+???? si

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Noapte buna fetelor .....si eu ..incet incet.....si predam cu drag stafeta Asiei care apare imediat.....

Cea mai fericita 37 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Aveti o odisee tare frumoasa, cu bbii scumpi si dragi, imi aduce aminte de odiseea noastra, spetmebrie-octombrie2008.

Moni sa fii fericita, sanatoasa, laptic mult si refacere grabnica. BB Dragos Alexandru sa fii papacios, necolicios, sanatos si sa iti bucuri parintii 1000 de ani de-acu incolo.

Am plans si am asteptat nasterea ta azi de am simtit emotiile barbatului meu de cand astepta el sa nasc eu...asa ca acum stiu cum e

Camy draga, abia astept sa iti facem si tie galerie, urmaresc din umbra evolutia sarcinii si bb Darius va avea grija de tine, FLavius si Cristi. Multi si o gramada de

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Poze
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

me-am tras semnatura noua....
nu-s la fel balenii (capesti au fost odata ...demult), andrei are mai putin par decat stefan si are fata un pic mai rotunda...va zic mai multe cand le pun caciuli
vroiam sa mai zic ca nu toate cezarienele sunt asa naspa, eu am avut burta fff mare, facuse deja pliu deasupra patzei si cu 2 baleni in ea...asa ca taietura e maricica, dar f frumos cusuta.

Techila - actuala mamica de printzesii andrei, stefan- 25 aug 09, iubita javra techila 25 mai 07 si paznicul dexter 03 mai 09 - ditai familia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Techilo dar de ce nu l-ai pus si pe Vali la semnatura ca sa stii o treaba ?
Sa-ti traisaca toti si sa-ti umple sufletul de fericire si bucurie zi de zi.

Cea mai fericita 37 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Mai Techila, dar pe Vali de ce nu il pui la semnatura!!!???? Ce, el nu merita?
Eu am luat un gynipral si vad ca deocamdata nu mai am semne de nascare. Sper sa fi fost alarma falsa si sa mai stea fetita cateva zile in burtica, sa apuc sa termin si eu tot ce aveam in plan!
De fapt, ca sa imi ocup mintea cu altceva, tocmai am prestat cateva clatite cu fineti pentru sotz. Eu nu am mancat, ca daca e sa fie totusi de nascut in noaptea asta stiu ca nu trebuie sa fiu mancata la anestezie!
Noapte buna la fete, si va anunt cu siguranta daca e ceva!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 37+ cu ( Emma Ioana )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

vad ca toata lumea pleaca la culcare... nu-i corect ca eu nu am somn inca...bebe sughite de zor dupa inghetata...mor de dragul lui..

35 +cu bebe Alexandru Aurelian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Hi, hi, ia uite ca si Lucia s-a gandit la Vali! Mai Techiluto, ia si refa rapid semantura, ca se supara mandretea de barbatzel al tau si e pacat!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 37+ cu ( Emma Ioana )
POZE

Mergi la inceput