Burtici fericite de septembrie-octombrie (174)
Raspunsuri - Pagina 20
katteryna spune:
Manga am avut si eu cateva zile in care nu prea puteam decat sa ciugulesc si mai mult ca sigur ca a fost din pricina uterului marit care apasa pe stomac si crea senzatia de saturatie.E drept ca pe mine nu m-a tinut prea mult...dar asta pentru ca eu am fost toata sarcina o fomista mancacioasa si pofticioasa!
Deci daca nu ai alte stari de rau cauzate de stomac, relax va trece cand va cobori burtica(vorbeste io, baba inteleapta!)
Sper sa treaca durerea de sciatica si sa vina concediul mai repede!Uite un pupic pt o fata frumoasa
39s+1zi cu floricica RAISA MARIA
Asteptand ziua de maine...
Trandafirash, mami, tati si-o intraga lume te asteapta sa ne daruiesti zambetul tau!
Danuta1979 spune:
Fetele, aseara am iesit la o plimbare cu sotul (cca. 500m pana la concertul madonnei - sa dam o ureche pe acolo). Pe la jumatatea drumului a inceput sa ma doara rau burtica - ca la ciclu plus spatele iar la intoarcere abia m-am tarat pana acasa. M-am cam speriat ca nici nu e dr. mea sapt. asta in Bucuresti. Ajunsa acasa m-am pus in pat si nu m-a mai durut.
Azi vad ca sunt ok. Dop n-am remarcat sa fi eliminat, burtica inca nu s-a lasat, arsuri am in continuare, fetita e activa....eu zic ca mai dureaza, nu?
Voi ce ziceti de durerile de aseara? Ca eu as mai avea 25 zile pana la termen :) Plus ca i-am promis Luciei ca nasc in Sept.
Un gand bun catre Dragos al Monicai. Sa dea Domnul sa fie totul bine. Asteptam vesti si poze.
Dana 36+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1
AMR 3-4 saptamani
cristina_ana spune:
Katerina, ANdrei nu a avut nici un icter, desi are Rh pozitiv. Stiu ca asa se zice, dar cred ca nu e regula. Oricum, in cel mai rau caz il pune putin la o lampita si gata, trece!
Manga, cel mai probabil nu mai poti manca pentru ca apasa bebe pe stomac si nu mai are loc sa intre papica. Nici eu nu pot manca in cantitati mari. Doar putin si des!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 37+ cu ( Emma Ioana )
POZE
lutoniana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Clodute pentru inceput... la 5 zile respectiv 1 an jumate - COPII MEI IUBITI, SUFLETUL MEU ! va pup si alerg dupa voi Clodute mami de Patrick si cu Karolina |
Clodute sa-ti traisaca bogatia ...ioii ce ravasita e imediat dupa nastere...saracutii cred ca se adevereste ce stiam ca se chinuie si ei la nastere....
Dar dupa aceea la 5 zile e linistita si frumoasa ca o papusica.
Mi-au placut si florile si fratiorul cel mare
Cand ne ajungi sa ne povestesti cum e cu lapticul si cu acomodarea in noua formula
Felicitari inca odata !!!!!
Cea mai fericita 37 + cu
MangaGirl spune:
citat din mesajul lui cristina_ana Lucia, sa stii ca m-am gandit si la paste din astea, gen carbonara, adica cu branza, smantana, cascaval si sunca, la cuptor. Dar m-am gandit prea tarziu si nu am tot ce imi trebuie. Daca nu nasc azi, sigur prestez si asa ceva, ca o sa ma satur de pui cu legume atitea zile! Eu chiar nu stiu ce am cu gatitul asta, ma obsedeaza, dar imi si place! Aseara la 12 noaptea faceam clatite!!!! Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 37+ cu ( Emma Ioana ) POZE |
cristina si supele merg congelate in castraone de plastic cu capac.
MangaGirl :-) 35+ cu Sasha Laurian
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
AMR 5 SAPTAMANI
miha74 spune:
hello fete dragi!
intru intr-o fuga, ca apoi plec cu Matei la mama.
in primul rand:
FELICITARI DORO! Sa iti traiasca printesa si sa va bucurati de ea pana la adanci batraneti.
si acum cateva vesti despre controlul meu. Cica avem 3600g, si cuplat cu "etatea mea" s-a decis in consencinta: CEZARIANA. dar a zis ca mai stam ca daca tot nu da semne ca vrea afara. probabil 5 sau 7 septembrie...daca mai rezistam pana atunci
kemsy- si eu posedam temerea ta, daca pot pierde lichid asa cu cate un pic, cate un pic. Eu la Laura am avut nastere naturala provocata..asa ca nu stiu cum e cu ruperea membranelor. mi-a zis ca este foarte putin probabil si cu siguranta voi stii cand se rup membranele, intrucat se va scurge pe picior.
cristina- cum esti? ai ceva contractii? pupam gospodina.
Maine ma incumet si eu la o ciorbica de perisoare ca are sotu' pofta.
gata am fugit.
Ne "vedem" diseara
Miha, mami fericita de Matei (16.01.2008) , Laura (30.09.1997) si 37+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
cristina_ana spune:
Vai,Clodute, ce bebe scump, asa, amarat ca l-au scos din burtica si acoperit de vernix!!!!
Danuta, eu zic ca sunt normale durerile alea, mai ales daca ai mers ceva pe jos. Eu numai in masina mai reusesc sa ma deplasez. Daca nu ai alte simtome, stai linistita, ca nu nasti! Alea au fost contractii dureroase, dar daca nu sunt regulate nu e de nascare!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 37+ cu ( Emma Ioana )
POZE
loremunteanu spune:
Neata!
Felicitari, Monica, Doro! Sa fiti sanatoase! La fel si puiutii vostri. Sa creasca mari si sa va bucurati de ei.
Adela isi face bagajul ca merge acasa. A zis ca va intra pe forum mai tarziu putin.
la burtici!
Loredana 35+ Eric-Mihai Roni-Cristian08.02.2007
atelierul meu
www.flickr.com/photos/9549359@N04/sets/72157600613153381/" target="_blank">lenjerii copilasi
lutoniana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui MangaGirl
cristina si supele merg congelate in castraone de plastic cu capac. MangaGirl :-) 35+ cu Sasha Laurian varsta bebe poze www.mariaciubotaru.blogspot.com AMR 5 SAPTAMANI |
auzi...dar acum deja incep sa ma amuz...cam cate zile vrei sa papi din mancarea asta congelata ? sper ca-ti ajunge spatiul din congelator....hai baga si o supa, o ciorbica si niste prajiturele
Cea mai fericita 37 + cu
MangaGirl spune:
citat din mesajul lui katteryna Manga am avut si eu cateva zile in care nu prea puteam decat sa ciugulesc si mai mult ca sigur ca a fost din pricina uterului marit care apasa pe stomac si crea senzatia de saturatie.E drept ca pe mine nu m-a tinut prea mult...dar asta pentru ca eu am fost toata sarcina o fomista mancacioasa si pofticioasa! Deci daca nu ai alte stari de rau cauzate de stomac, relax va trece cand va cobori burtica(vorbeste io, baba inteleapta!) Sper sa treaca durerea de sciatica si sa vina concediul mai repede!Uite un pupic pt o fata frumoasa |
m-ai linistit. durerea de spate nu cred ca mai trece, ca al meu e oricum varza...dar pofta de mancare sper sa revina...acum cat mai pot mancar orice la discretie ....hihihi
MangaGirl :-) 35+ cu Sasha Laurian
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
AMR 5 SAPTAMANI