Burtici fericite de septembrie-octombrie (174)
Raspunsuri - Pagina 19
cristina_ana spune:
Lucia, sa stii ca m-am gandit si la paste din astea, gen carbonara, adica cu branza, smantana, cascaval si sunca, la cuptor. Dar m-am gandit prea tarziu si nu am tot ce imi trebuie. Daca nu nasc azi, sigur prestez si asa ceva, ca o sa ma satur de pui cu legume atitea zile!
Eu chiar nu stiu ce am cu gatitul asta, ma obsedeaza, dar imi si place! Aseara la 12 noaptea faceam clatite!!!!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 37+ cu ( Emma Ioana )
POZE
Dana15 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lumi_Richard Buna,fetelor! Sunt o burtica de Nov-Dec, imi place sa va urmaresc si vreau sa va felicit pt atmosfera deosebita de la odiseea voastra! Felicitari proapetelor mamicute: Devylla, Raluca_u,Clodute,Mary_07, Adela2006, Santorini, AngelaPanduru, Rodicamaries, Monique02, Techila, Monica_dicut, Doro! Le doresc la toate refacere usoara, bebelusi sanatosi, papaciosi, fara colici, multa sanatate si zile superbe alaturi de ei si familiile lor!!! Lumi 28+ cu Alexa Annabelle Denise |
Ce-mi place cand apar fete de la alte odisei sa felicite mamicile noastre!! suntem dragute si le place la noi! ne bucuram tare mult!
Multumim Lumi pentru urari!
Alex si uite o fetita in burtica cu 3 prenume..Lumi zic asta pentru ca ieri ne intreba Alex daca ar fi ciudat sa puna 3 prenume la fetita ei;
Dana 34s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
anco spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui aidaciolac
what? felicitari doro multa sanatate si fericire alaturi de noua membra venita in familie Aida ... 36+ Poze cu noi www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
ceeeeeeeeeeee? inca o nastere
felicitari doro, un bebe sanatos, mancacios si cuminte!!!! iar tie refacere rapida
anco 36+???? si
poze
MangaGirl spune:
citat din mesajul lui moni_iulia Manga, eu sunt de parere ca atata timp cat intre doi oameni exista o legatura frumoasa si sincera, ea e vazuta bine si acolo sus. Copilul nascut intr-o casatorie de fatada in care unul dintre soti inseala de fiecare data cand are ocazia se naste fara pacate? Recunosc ca eu am evitat conceperea in post ca asta imi tot spunea bunica de la vreo 15 ani , dar Biserica nu interzice relatiile sexulae intre soti in timpul postului. Dimpotriva, cica e chiar pacat sa-ti refuzi sotul. Iulia 33+ cu "Tudorita Mihaita" Edit: am uitat si cum se scrie sexuale de atata timp. Oare ce or fi alea?! |
ai dreapte...la mien s-a nimerit sa nu fie conceput in post, dar nu ca m-am gandit eu la asta :). e foarte adevarat totusi ca biserica are diferite tertipuri de a te mani**** si de a te face sa te simti uneori panicat. Si cred ca mersul la biserica si credinta in D-zeu sunt doua lucruri total diferite, dar acasa lumea e cam habotnica, din cate stiu. De exemplu aici nu paltesti preotul cand te spovedeste, nu dai zeci de lire la un acatist, nici macar nu ii dai preotului banii, ci ii pui intr-o cutie si nimeni nu stie cat dai. Si asa mi se pare normal...nu ca acasa cand dai o gramada de bani tp o slujba de 40 de zile. Admir pe cei care merg mereu la biswerica, din convingere si de drag...dar am vazut destule care se duc numai ca sa le vada lumea acolo sau sa mai aiba ce barfi pe toata saptamana.
MangaGirl :-) 35+ cu Sasha Laurian
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
AMR 5 SAPTAMANI
lutoniana spune:
Fetelor eu tocmai m-am uitat sa vad cand avea Doro DPN...si era pe 16
Oare de ce am facut asta ?
Cea mai fericita 37 + cu
katteryna spune:
Iulika ce mai face bebe Bruce?I-a trecut icterul? Il pupam dulce pe grasunel
Eu ma gandesc ca fetita mea sigur va avea icter ca asa am citit ca mamicile care au Rh negativ vor avea bebei cu icter... Despre treaba asta sigur ma va lamuri gospodina noastra Cristina
39s+1zi cu floricica RAISA MARIA
Asteptand ziua de maine...
Trandafirash, mami, tati si-o intraga lume te asteapta sa ne daruiesti zambetul tau!
MangaGirl spune:
citat din mesajul lui mariaanna Manga, sarumana ca ai intrebat de mine.Eu intru mai rara, doar sa vad cine mai e urmatoarea norocoasa... Ma misc ca o baba...ma dor toate oasele, mai ales dimineata.Chiar te invidiez ca inca poti merge la serviciu....Pe vremea mea.....Adica la prima sarcina am mers si eu pana la 8 luni jumate...Te pup!Suntem cam in acelasi DPN... |
draga mea, nu ai ce invidia...am ajuns sa ma plang ca o baba...dar de aseara am o durere de sciatic si abia mai merg pe strada. daca nu ar fi banii astia, nici eu nu m-as chinui cu munca. mai e un pik...partea mai proasta e ca nici pofta de mancare nu prea am.
fetelor vi s-a intamplat asa in ultima perioada...sa nu mai aveti chef sa mancati nimik? adik mananc, dar doar pentru ca trebuie. in rest ma simt satula si cumva incomod. vorba ralukai, ar trebui sa tin un pik de regim si niste ceaiuri. poate am bagat prea multe porcarii. vreau sa ajung la moasa vineri sa ma trimtia la spital sa evit urgentele ca nu ma vad stand 6 ore sa ma vada cineva.
varsta bebe
poze
AMR 5 SAPTAMANI
lutoniana spune:
citat din mesajul lui katteryna Despre treaba asta sigur ma va lamuri gospodina noastra Cristina |
Cea mai fericita 37 + cu
Clodute spune:
pentru inceput...
la 5 zile respectiv 1 an jumate - COPII MEI IUBITI, SUFLETUL MEU !
va pup si alerg dupa voi
Clodute mami de Patrick si
cu Karolina
MangaGirl spune:
citat din mesajul lui lutoniana Manga nu bagi si tu un AMR ? ca eu iti numar zilele in fiecare dimineata cand spui ca te pregatesti pentru lucru. Cea mai fericita 37 + cu |
buna idee...acu ma duc sa claculez...includ si zilele de week-end sau doar cele lucratoare?
varsta bebe
poze
AMR 5 SAPTAMANI