Burtici fericite de septembrie-octombrie (174)
Raspunsuri - Pagina 18
lutoniana spune:
Multumim Lumi sunteti niste fete dragute ...si cele de aseara si tu...si ne bucuram si noi foarte mult ca am reusit sa construim asa o relatie minunata, sa ne apropiem atat de mult.
Recunosc ca si noi suntem mandre de noi
Pup toate fetele mele care m-au ajutat de atatea ori sa depasesc momente mai grele
Cea mai fericita 37 + cu
ionika spune:
[blue]FELICITARI MONICA, SA AI UN BB ATOMIX MANCACIOS SI SANATOS![/blue]
DORO, FELICITARI SI TIE, SA TE BUCURI DE MINUNEA TA!
Techila, vei vedea ca durerile trec...bucuria ramane. Ai niste delfinasi frumusei si grasunei.
Maria Manga, sper ca te simti mai bine, incearca cat de cat sa te menajezi. Evental ia niste pastile care sa te ajute sa treaca senzatiile naspa.
In cea ce priveste faptul ca Dragoselu sta la oxigen, eu stiam ca asta e procedura standard, mai ales ca nu a fost la termen. Si avand in vedere antecedentele, poate e o masura de precautie...sigur bb e bine si puternic.
Raluk, esti super
Mihaela, ma bucur ca ai scris, sper sa continui...
Ioana, mamica de Andrei (5 ani) si Alexia 34+
cristina_ana spune:
Eu tocmai am bagat la cuptor o tava mare cu mancarica de pus la congelator: pui cu legume asortate (dovlecei, fasole verde, ardei si rosii). Nu stiu cat de buna o sa iasa, tinand cont ca mie imi place mnacarea cu multa ceapa si usturoi, si asta nu are asa ceva, dar macar e acolo ceva de bagat in gura dupa nastere!
As face si niste prajituri cu fructe tot de pus la congelator, dar nu am fructe si mi-e lene sa ies deocamdata din casa! Nici pe pedichiurista nu am sunat-o inca sa ma progrmez!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 37+ cu ( Emma Ioana )
POZE
lutoniana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristina_ana Lucia, eu zic sa-ti mai cumperi cateva body-uri! Eu il schimbam pe Andrei dimineata si seara, si e neplacut sa stai mereu sa speli. Mai bine ai mai multe si le speli cand se aduna teancul, adica mai rar! Si deocamdata doar body-urile si pantalonasii cu labuta sunt absolut necesare, costumase si alte nebunii de iesit afara pot sa mai astepte! Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 37+ cu ( Emma Ioana ) POZE |
Cristina tu esti femeie cu experienta, te rog sa ma ajuti.
Situatia sta asa: astea 3 cu picioare si labute ....si inca 3 cu maneca scurta le am exclusiv sa le iau la maternitate. E tot ce am acum.
Eu astept un pachetoi cadou din Romania de la nepotica mea in care se pare ca mai am si acolo nu stiu cate si ca sa fiu sincera am mai vazut si eu unele superbe dar vreau sa le iau dupa ce voi afla si eu ce e copilul.
Adica un moviu super fenomenal, ce am vazut eu nu pot sa-i pun daca va fi David
Asa ca repet intrebarea poate ma luminezi....la maternitate imi ajung astea 3 lungi si 3 scurte ? Ca de fapt asta e stresul meu.
Acasa nu voi avea probleme si mi se pare logic sa am multe si sa le spal de-odata.
Te pup dulce si "mai tine-te putin" ca sa-l citez pe Adi.
Cea mai fericita 37 + cu
alecsxa0208 spune:
Gata,am terminat bucataria,iau o pauza si trec la baie Katteryna,da,e instictul de cuib,e clar ca mai avem putin si nastem,si asa trece timpul mai repede.
Ma si vad inainte de spital facand curat in frigider La tine mai e chiar fff putin .Maine,nu?Bafta multa si sa ne tii la curent
Cat despre sotz,cunoastem,ca si la mine iese cu daca m-ar vedea ce fac,dar altfel nu se intreaba cum de e curat in fiecare zi si are si haina curata si calcata
pt bb Dragosel.Sunt sigura ca o sa fie bine!
38 sapt+ cu
AMR 1 saptamana
margo1 spune:
Ingros si eu randurile si o felicit pe fericita mamica Doro!
Multumesc fetelor pentru primire; am vazut ca aidutza deja m-a introdus in lista; acum daca se poate as dori si eu parola si userul de la contul comun, sa ma delectez cu poze si materiale de la voi si sa postez si cateva fotografii cu burtica (acum burtoiul) din dotare.
Am vazut ca s-a discutat despre spovedit/ impartasit; la fel ca marea majoritate a fetelor, am inteles ca in ultima luna de sarcina preotul poate spovedi si impartasi gravidutza fara ca aceasta sa fi tinut in prealabil post, doar sa nu fi mancat in respectiva dimineata; eu o sa incerc saptamana care vine sa "dau o fuga" pana la biserica, cu toate ca ma tarasc atat de greu din casa
Techila se intoarce maine acasa alaturi de balenicii ei frumosi si pufosi; stiu ca urmatoarele zile dupa cezariana sunt dureroase, insa ea este o puternica si sigur va trece cu bine si peste aceasta perioada
Si..maine va naste katerryna; abia astept si eu; aseara l-am visat pe bebe si era atat de frumos si mic
Cristina vad ca rezista pe baricade si ca are in continuare planuri mari cu pregatitul caserolelor; cristina, cum de mai poti? sincer te admir, caci eu abia mai reusesc sa prestez mancarica zilnica, darami-te sa fac provizii
Va las acum, ma duc sa fac si eu cate ceva de ale gurii, ca indata vine sotul de la serviciu si cam bate vantul la noi in frigider
PUPS
lutoniana spune:
Cristina vroiam sa zic ca poti face si paste carbonara sau cu sos picant...sau cu ton....si sa le congelezi....
Vaiiii...ce foame mi s-a facut, prestez si eu 2 ousoare prajite cu cascaval ras pe deasupra, topit asa care se intinde cand iei cu furculita ... si cu piper
Cea mai fericita 37 + cu
anco spune:
citat din mesajul lui alecsxa0208 Gata,am terminat bucataria,iau o pauza si trec la baie Katteryna,da,e instictul de cuib,e clar ca mai avem putin si nastem,si asa trece timpul mai repede. Ma si vad inainte de spital facand curat in frigider La tine mai e chiar fff putin .Maine,nu?Bafta multa si sa ne tii la curent Cat despre sotz,cunoastem,ca si la mine iese cu daca m-ar vedea ce fac,dar altfel nu se intreaba cum de e curat in fiecare zi si are si haina curata si calcata pt bb Dragosel.Sunt sigura ca o sa fie bine! 38 sapt+ cu AMR 1 saptamana |
neatza fete cucuiete harnice
una face mancare, alta curat...maiiiiiiiiiiii, da harnice mai sunteti. eu am niste vinete de la mama si am tot amanat sa le coc. nu sunt decat 7 , dar tre sa le coc in 2 ture si nu am avut chef, dar azi cum m-am trezit le-am pus pe aragaz si acum am intrat la voi ca doar nu trebuie sa suflu eu pe ele
ma duc sa vad ce ati mai scris de aseara.
anco 36+???? si
poze
cristina_ana spune:
Lucia, daca sunt doar pentru maternitate, sigur iti ajung! Sigur e diferit de la o maternitate la alta, dar probbabil ca in prima zi il infasa ei in scutece, si abia apoi il imbraca cu lucrusoarele tale. Oricum, pe Andrei in spital il imbracau doar cu un singur rand de haine pe zi, nu il mai schimba nimeni de doua ori.
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 37+ cu ( Emma Ioana )
POZE
lutoniana spune:
citat din mesajul lui cristina_ana Lucia, daca sunt doar pentru maternitate, sigur iti ajung! Sigur e diferit de la o maternitate la alta, dar probbabil ca in prima zi il infasa ei in scutece, si abia apoi il imbraca cu lucrusoarele tale. Oricum, pe Andrei in spital il imbracau doar cu un singur rand de haine pe zi, nu il mai schimba nimeni de doua ori. Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 37+ cu ( Emma Ioana ) POZE |
Hai ca mi-am revenit acum.....ca asa credeam si eu ....ce usurare.
MULTUMESC
Cea mai fericita 37 + cu