Burtici fericite de septembrie-octombrie (174)
Raspunsuri - Pagina 21
katteryna spune:
Clodute toata lauda mamico!Patrick si Karolina sunt niste frumosi! Am vazut buchetul de flori superb!Uite unul si din partea mea!
Mai zi-ne despre voi!
Danuta nu te speria daca ti-a trecut de aseara!Io zic ca sunt contractii pregatitoare!Asa am avut si eu vreo juma de zi si dupa aia a trecut iar io ma intrebam ce-o fost asta? Si-apoi tre sa-ti tii promisiunea fata de Lucia ca duamna asta e in stare sa vina dupa tine de la mii de km sa-ti ceara socoteala
Cristina super deci am o speranta!
39s+1zi cu floricica RAISA MARIA
Asteptand ziua de maine...
Trandafirash, mami, tati si-o intraga lume te asteapta sa ne daruiesti zambetul tau!
cristina_ana spune:
Mai, nu mai faceti misto de mine cu mancarea asta!
Am si eu un stres si un pitic pe creier sa nu raman flamanda dupa nastere!
Oricum, am doar 6 caserole mai mari, deci o sa fac mancare doar pentru 6 zile. La supe nu ma bag ca nu ma omor dupa ele. Eu sunt cu ciorbitele acrite cu bors, dar e prea multa manopera si mi-e lene!
Prima tava de papa e gata, dar cred ca mai pun una la cuptor, ca mi-au mai ramas ingredinte!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 37+ cu ( Emma Ioana )
POZE
cristina_ana spune:
Miha, si eu tot pe 7 septembrie ar trebui teoretic sa nasc!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 37+ cu ( Emma Ioana )
POZE
alecsxa0208 spune:
Cristina mersi,esti o draguta .Recuperez acu pe ultima suta de metri, ce sa fac.
Selen spor la citit!
Doamne,ce dulcetzuri are Techila acolo !M-am topiiit!
Multumim,Luto !
Ellenuta,ai anemia obisnuita de sarcina,acuma depinde cat de sub limita esti.Nu iei un supliment,fier,ceva?Leucocite scazute in sarcina nu am mai auzit,in mod normal cresc.
38 sapt+ cu
AMR 1 saptamana