Bobocei de sept-oct 2008 -IN ASTEPTARE:) (175)
Raspunsuri - Pagina 4
angelynna82 spune:
Crina e spalata, acum se balaceste si masa e la calculator....normal ca nu este nesupravegheata
fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Poze
Crina
andy.p spune:
Oana,Piolica multumesc
Laura , Alexia (14.08.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
Nocom spune:
Si ca sa va treaca steptarea mai usor, va dau tema de citit...
Pe mine m-a pus pe ganduri...
Povestea ochilor
A fost odata o oarba care se ura pe ea insasi din cauza ca era oarba.
Ea ura pe toata lumea, cu exceptia prietenului ei iubitor. El era intotdeauna gata sa o ajute. #8232;Intr-o zi ea i-a spus lui: "Daca as putea sa vad lumea, eu m-as casatori cu tine."
Intr-o zi cineva i-a donat o pereche de ochi. Cand bandajele au fost luate jos, ea a putut sa vada totul, inclusiv pe prietenul ei.
El a intrebat-o: Acuma ca tu poti vedea lumea, te casatoresti cu mine?"
Fata s-a uitat la el si a vazut ca el este orb. Numai vazand ochii lui inchisi a socat-o. Ea nu se astepta la asta. Gandul ca trebuie sa se uite la ochii lui inchisi toata viata ei a facut-o sa-l refuze. #8232;Prietenul ei a plecat si a doua zi i-a scris o nota spunand: "Sa ai grija de ochii tai, draga mea, pentru ca inainte sa fie ai tai, au fost ai mei!" #8232;Asa este si cu mintea omeneasca care lucreaza aproape intodeauna cand starea noastra se schimba. Numai cativa dintre noi ne reamintim cum viata noastra a fost inainte, si cine a fost alaturi de noi in cele mai dureroase situatii. #8232;Viata este un cadou! #8232;Astazi, inainte sa spui cuiva un cuvant rau, gandeste-te la cineva care nu poate sa vorbeasca. #8232;Inainte sa spui ca mancarea nu este gustoasa, gandeste-te la cineva care nu are ce sa manance. #8232;Inainte sa judeci sotul sau sotia, gandeste-te la cineva care plange la Dumnezeu pentru companie. #8232;Astazi, inainte sa te plangi despre viata, gandeste-te la cineva care a plecat de tanar de pe acest pamant. #8232;Inainte sa te plangi de copii, gandeste-te la cineva care ar dori sa aiba copii. #8232;Inainte sa te plangi de cineva ca nu ti-a curatat casa sau nu a maturat-o, gandeste-te la oamenii care traiesc pe strada. #8232;Inainte sa te plangi de distanta parcursa cu masina, gandeste-te la cineva care merge pe jos aceeasi distanta. #8232;Si cand tu esti obosit si te plangi de serviciu, gandeste-te la someri, la cei care ar dori sa aibe un loc de munca. #8232;Inainte sa arati cu degetul si sa condamni pe cineva, adu-ti aminte ca nimeni dintre noi nu este fara pacat si noi toti trebuie sa raspundem in fata Facatorului nostru.. #8232;Si cand ganduri depresive te doboara, pune un zambet pe fata si multumeste-i lui Dumnezeu ca esti in viata!
mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
poze APUSENI
andy.p spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babymom75 Laura . Imi place noua ta semnatura si citatul. Mama lui Dragos si a lui Victor |
Ce ma bucur sa te 'vad'
Laura , Alexia (14.08.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
piolica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nocom Si ca sa va treaca steptarea mai usor, va dau tema de citit... Pe mine m-a pus pe ganduri... Povestea ochilor A fost odata o oarba care se ura pe ea insasi din cauza ca era oarba. Ea ura pe toata lumea, cu exceptia prietenului ei iubitor. El era intotdeauna gata sa o ajute. #8232;Intr-o zi ea i-a spus lui: "Daca as putea sa vad lumea, eu m-as casatori cu tine." Intr-o zi cineva i-a donat o pereche de ochi. Cand bandajele au fost luate jos, ea a putut sa vada totul, inclusiv pe prietenul ei. El a intrebat-o: Acuma ca tu poti vedea lumea, te casatoresti cu mine?" Fata s-a uitat la el si a vazut ca el este orb. Numai vazand ochii lui inchisi a socat-o. Ea nu se astepta la asta. Gandul ca trebuie sa se uite la ochii lui inchisi toata viata ei a facut-o sa-l refuze. #8232;Prietenul ei a plecat si a doua zi i-a scris o nota spunand: "Sa ai grija de ochii tai, draga mea, pentru ca inainte sa fie ai tai, au fost ai mei!" #8232;Asa este si cu mintea omeneasca care lucreaza aproape intodeauna cand starea noastra se schimba. Numai cativa dintre noi ne reamintim cum viata noastra a fost inainte, si cine a fost alaturi de noi in cele mai dureroase situatii. #8232;Viata este un cadou! #8232;Astazi, inainte sa spui cuiva un cuvant rau, gandeste-te la cineva care nu poate sa vorbeasca. #8232;Inainte sa spui ca mancarea nu este gustoasa, gandeste-te la cineva care nu are ce sa manance. #8232;Inainte sa judeci sotul sau sotia, gandeste-te la cineva care plange la Dumnezeu pentru companie. #8232;Astazi, inainte sa te plangi despre viata, gandeste-te la cineva care a plecat de tanar de pe acest pamant. #8232;Inainte sa te plangi de copii, gandeste-te la cineva care ar dori sa aiba copii. #8232;Inainte sa te plangi de cineva ca nu ti-a curatat casa sau nu a maturat-o, gandeste-te la oamenii care traiesc pe strada. #8232;Inainte sa te plangi de distanta parcursa cu masina, gandeste-te la cineva care merge pe jos aceeasi distanta. #8232;Si cand tu esti obosit si te plangi de serviciu, gandeste-te la someri, la cei care ar dori sa aibe un loc de munca. #8232;Inainte sa arati cu degetul si sa condamni pe cineva, adu-ti aminte ca nimeni dintre noi nu este fara pacat si noi toti trebuie sa raspundem in fata Facatorului nostru.. #8232;Si cand ganduri depresive te doboara, pune un zambet pe fata si multumeste-i lui Dumnezeu ca esti in viata! mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004) poze cu noi poze DARIA poze APUSENI |
si pe mine m-a pus pe ginduri!
Mamica fericita de bebelina Elsa
tzitziri spune:
Babytza, dar noi ce asteptam?
Adica injineru' stie sa anunte tot poporul sau o asteptam pe Moni sa se trezeasca si sa fie in capacitati sa anunte ea?
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)