Bobocei de sept-oct 2008 -IN ASTEPTARE:) (175)
Raspunsuri - Pagina 5
Nerantula spune:
BEBE DRAGOS!!!
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
angelynna82 spune:
Uofff si eu care credeam ca sunt vesti de la Moni
Nocom pt poveste
Fata mea face , dupa un de 150ml cu lapte
fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Poze
Crina
andreutac spune:
Pfui, Moni ne tine in suspans...abia astept si eu vestea ce mare.
Merg sa fac un dus si revin pe baricade.
Piolica, te pot ajuta eu cu adresa Monicai daca nu ai facut rost deja de ea.
Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria
iriss_04 spune:
moni
stau numai cu refresh aici
nocom supere povestea,,,cam asa este
andy,,si andrei face crize de personalitate de nu mai stiu ce sa-i fac
fetele eu sunt supi ,,,lui anduca ii curg ochii,,,maine la prima ora ma duc la doctor
''bimbirica'' mic si frumos
andu
mami de andrei (15/09/2008)
Nocom spune:
Daria nu a vrut sa manance nimic in seara asta.. se pare ca i-am transmis toata agitatia si emotiile mele.. Acum incearca tac-su s-o adoarma ca pe mine m-a refuzat si cu papa si cu tinutul in brate Sper sa se linisteasca micutza si sa-i dau s apape macar in somn...
Of of, mai mai!!
mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
poze APUSENI
Nausica spune:
Moama, am citit pe nerasuflate vreo 20 de pagini, tot sperind sa dau de vestea cea mare.
Babytza, ti-ai dat seama, cind te-am sunat, ca aveam plinsu' in git? Pina si barbatu-miu a zis "wow, naste Monica? pai sa-i tinem pumnii!"
HAI MONI! HAI BEBE DRAGOS!
Nausica si Ania
poze
"(...)It is probably better not to sin at all, but if some kind of sin you must be pursuing,
Well, remember to do it by doing rather than by not doing." (Ogden Nash)
piolica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andreutac Pfui, Moni ne tine in suspans...abia astept si eu vestea ce mare. Merg sa fac un dus si revin pe baricade. Piolica, te pot ajuta eu cu adresa Monicai daca nu ai facut rost deja de ea. Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria |
pe bune? SUPER! Trimite-mi-o si mie pe PM. Saru'mina mult. Cum aflu de bebe Dragos, fug la cumparaturi (bine, maine, ca acum magazinele sint inchise).
Mamica fericita de bebelina Elsa
babytza spune:
Am sunat la Moni, nu raspunde ....mai asteptam ....
Io zic sa mai facem galerie ca se lasa asteptat piciulica asta mic
Babytza si puiiValentina David
Poze
_giulianna_ spune:
In asteptarea vestii si profitand ca sunteti mai multe online vreau sa va intreb ceva total OFF TOPIC.
Mai fetelor, dragutelor, ati cumparat vara asta vreun pepene dulce, rosu si zemos? Cred ca am mancat 100 de pepeni dar n-am nimerit niciunul, dar niciunul bun la gust. Sa fie frate, PEPENE! Ba seci, ba necopti, ba trecuti, ba...ba... Chiar acum am taiat unul, e trecut! Si zau ca nu cumpar din acelasi loc.
Daca ati luat zilele astea de pe undeva (bine...nu ma trimiteti la Brasov sau Bacau ca nu ma duc) spuneti-mi si mie ca ma duc in orice loc! Am o pofta exagerata de pepene. Dar PEPENE!
Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
Cat mai e?
_giulianna_ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nocom Daria nu a vrut sa manance nimic in seara asta.. se pare ca i-am transmis toata agitatia si emotiile mele.. Acum incearca tac-su s-o adoarma ca pe mine m-a refuzat si cu papa si cu tinutul in brate Sper sa se linisteasca micutza si sa-i dau s apape macar in somn... Of of, mai mai!! mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004) poze cu noi poze DARIA poze APUSENI |
Cred ca e ceva in atmosfera, ca si Edi si-a baut doar juma' de portie de lapte. Sau...sunt vorbiti.
Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
Cat mai e?