Bobocei de sept-oct 2008 -IN ASTEPTARE:) (175)
Raspunsuri - Pagina 3
Nocom spune:
Teoretic Moni a intrat in sala de 5 minute... dar practica ne cam omoara....
Off..
Poate daca schimbam agitatele cu astea....
HAI DRAGOS!!!!
mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
poze APUSENI
babymom75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui angelynna82 azi il avem pe bb Dragos yuhhuuuu fericita de Crina Alexandra Crinul Meu Poze Crina |
Tot Dragos il va chema? Ma bucur pt. noul Dragos! Sper sa fie cel putin la fel de activ si vioi ca al meu si mai ales la fel de sanatos!
Mama lui Dragos si a lui Victor
babytza spune:
Moni e in sala de operatie de la ora 8...deci teoretic bebe a venit deja pe lume....astept cu sufletul la gura vestea cea mare !!!!
Babytza si puiiValentina David
Poze
angelynna82 spune:
Sa dea DD sa fie totul bine .
Babymom asa am vazut la odiseea lor ca il va chema
Citesc in paralel...
fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Poze
Crina
tzitziri spune:
Pai injineru' cred ca deja este doborat de emotii
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
babytza spune:
citat din mesajul lui tzitziri Piolica, nr de telefon al Monicai este pe contul comun de yahoo. Am rugamintea de la Nocom sau altcineva care mai are nr ei de telefon si e pe faza acum sa ne confirme ca este cel valabil inca(0724 xx xx 17)? |
da , asta este
Babytza si puiiValentina David
Poze
Nocom spune:
Astazi nu mai spal copiii, nu le mai pau sa pape, nu ii mai culc... Treaba lor, eu stau lipita de calculator!!!! I-am zis lu barbate-miu sa se descurce cu ei si el mi-a zis ca daca nu naste Monica pana la 9.00 maine merge la spital si ii pue in brate si pe ai nostrii, ca el nu mai poate face fata sa se ocupe de ei, cat eu stau ca nebuna pe forum!!!
Asa ca Monica, daca nu vrei sa mai ai inca 2 cupchii pe cap, hai mai repede!!!!!
mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
poze APUSENI
andy.p spune:
MONI!!!HAide bb Dragos!!
Laura , Alexia (14.08.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
andy.p spune:
Vreau si eu nr lu Moni pe PM ca nu mai stiu nicio parola
Laura , Alexia (14.08.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
piolica spune:
citat din mesajul lui andy.p Vreau si eu nr lu Moni pe PM ca nu mai stiu nicio parola Laura , Alexia (14.08.2008) Andrei(07.04.2002) "Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii" (Micul Print) |
ai PM
Mamica fericita de bebelina Elsa