Bobocei de sept-oct 2008 -IN ASTEPTARE:) (175)
Raspunsuri - Pagina 20
Muuh spune:
Bine ai venit pe lume Dragos!!! Multa sanatate si fericire si mult lapte lui Moni!!!!
Mara
si
Maria
, fetele noastre vecine de patut in maternitate.
Merge greu de tot netul asta de la mare asa ca eu raspund cu intarziere, Nerantula am vazut prea tarziu mesajul tau dar te sun cand ne intoarcem in Bucuresti.
Ambii mei copii au stat la oxigen dupa nastere, la Elias e procedura standard pentru cei nascuti prin cezariana.
300 spune:
Nerantula acum citeam din urma (ma relaxez dupa atata mers) si am vazut ca nu v-a placut omleta. Nici noua (poate te simti mai bine). Mai incerc fara smantana si dovlecel, poate i s-a parut cam grasa. De fapt la cat a mancat ea azi...
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
babytza spune:
Hello din nou
am fost in parc cu fetele si ne-am intors acasa ca un pui de purcel ![]()
![]()
Asteptam pozele Nico, daca ai reusit sa il prinzi si pe soricel cu fatza ![]()
Monyc si dr de aici au talentul asta de a baga mamicile in sperieti. Eu pana in luna a 3-a am mers la eco la o dr care mi-a zis ca ea nu mi-ar recomanda sa pastrez copilul....ca are probleme si ca sunt nebuna ca nu am facut testul pentru malformatii....asa ca nu doar in alte parti sunt medici exagerati si nebuni . Ar trebui sa ma duc cu copilul la ea acum si sa o intreb unde e malformatia aia grava pe care a vazut-o ea ???? 
Moni mi-a spus de aseara ca bebe e cu masca de oxigen, dar ea stia ca e preventiv pentru ca s-a nascut mai devreme si tinand cont de antecedente.....
Si David a fost la incubator si pe oxigen pana la iesire din spital, si nu avea nicio problema ...asta i-am spus si ei aseara .Nu mai stiu nimik nou, azi nu am vorbit inca cu ea. Stiu ca urma sa o mute dimineata la salon si dupa ce ii faceau puiului toate analizele si eco urmau sa il aduca la ea in salon. Nu am deranjat-o inca, ma gandeam ca poate e si ea cu familia si cu micutul
Sper sa nu fie nimik grav 
De cadou nu stiu ce sa zic...dar din pacate nu mai dispun de masina ( am avut-o dimineata
)
Babytza si puii
Valentina
David
Poze
babytza spune:
Noutati 
| Citat: |
| citat din mesajul lui camy_pus acum cateva ore am vb cu iulian...se pare ca Monica a facut o depresie..sper sa nu fie mai rau.. ![]() ![]() ...analizele lui Dragos i-au iesit bine..acum urma eco...L-am sunat mai adineauri..dar nu-mi raspunde la telefon...o sa sun mai pe seara.. Siguri sunt bine...mi-a zis ca Dragoselul sta "cracit" si eu m-am gandit la inimioara...stiu ca a zis cineva..dar nu-i asta..ca am vb cu Iulian si spune ca este roz...are o culoare normala.. Slava Domnului sigur e bine, cel mai probabil din cauza ca a fost nascut mai devreme cu cezariana... O sa fie bine... ![]() |
Babytza si puii
Valentina
DavidPoze
Nocom spune:
babytza la ce ora mergi maine la Moni? Ne dam intalnire?
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
poze APUSENI
babytza spune:
Iti spun dupa ce vorbesc cu ea. Sa vedem cum e bine si pentru ea 
Babytza si puii
Valentina
David
Poze
simodina spune:
Moni sa iti traiasca baietelul si sa fie sanatos si fericit! Sa te recuperezi cat mai repede dupa nastere!

[flo]
Nocom spune:
gagics,
Eu plec la carefour! dac vreti sa iau ursu sau altceva sunati-ma!!!
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
poze APUSENI
simodina spune:
Fetelor nu cred ca am primit niciodata atat de multe urari de la multi ani pentru pitica mea, fie aici fie pe telefon. Am fost foarte emotionata. Deci multumesc frumos Rox, Ada, Irina, Alexandra, Simo, Claudinna, Giulianna, Angelynna, Piersicutza, Ratonelu, AndreutaC, Felicic, Laura, Piolica, Baby boy, Andy.G, Elly, Ramo, Laureta, Oana, Miruna
.
Sa ne traiasca tuturor puiutii si sa fie sanatosi!
Eu nu am mai intrat demult si nici nu prea am mai citit, programul si vacantele nu mi-au permis. Sa va mai zic deci de mandra mea ca e mare, e o grasa ( chiar se intreba soacra-mea daca ar trebui sa-i dam sa manance mai putin...), nu mergem inca in picioare dar exploram totul de-a busilea si tare ne place, mai ales sa uracam si sa coboram de pe trepte, praguri, e ca un uliu vesnic la panda dupa jucariile lui Serban ( asa s-a ridicat de fapt prima oara in picioare ), s-a intarcat singura acum o luna, zice caca=cartea, pfuuu=caca, mamam = mancare, apapa=apa, a-ha-a-ha = face ca magarul, ne pupa cu nasul si cu gura deschisa ( un fel de lins asa) si face pa. Rade mereu, se lupta cu serban pentru jucarii si il ia de gat toata ziua ( asta face doar cu mine si cu el ), e innebunita dupa masini si face brmmm cand se joaca cu ele...A primit prima ei papusa acum o saptamana dar nu pare sa fie prea incantata. Masinile, jucariile ce canta cand apesi pe buton ( le da in cap si danseaza, se opresc, iar le da in cap si danseaza in genunghi sau in fund, mai lalaie si ea cu ele ) si mingile cu care se joaca exact ca o pisica, trasul sertarelor si balanganitul usilor, intratul in sifonier si cartile cu animale cand mami sau Serban trebuie sa faca in toate felurile cam astea sunt distractiile maxime.