Bobocei de sept-oct 2008 -IN ASTEPTARE:) (175)
Raspunsuri - Pagina 19
piolica spune:
Fetele, o idee pt Moni (ideea vine mai mult de la Piersicutza, ea-mi zicea de un wrap, dar poate ca Moni are deja...). Un sling din ala smecheros de la Poarta-ma mami! Puteti sa-i dati un mic cartonas/felicitare pe care sa scrieti numele cadoului, iar ea sa ramina sa vorbeasca cu tipa pt dimensiuni si alte cele!
Ramo, simpatica motata!
Ai incercat sa-i dai sa pape cu o seringa?
Mamica fericita de bebelina Elsa
ratonelu spune:
ram, nu stiu ce sa zic.
si sasha n-a mancat pana la ora asta decat cativa pufuleti(imi spuse sotu la telef)...dar el mai face si kak moale..etc...de-o sapt ne chinuim.
poate au si eu toane..in afara de probl de sanatate
oricum, te inteleg.
piolica,
chiar insist sa te duci si maine...
nocom...
sunt dispusa la orice propunere? in ce zona stai? io lacul tei.
dati-mi si mi epm cu nr monicai, va rog frumos.
laureta spune:
Ramo io am o vorba cand nu papa, imi vine sa fug in varful muntelui, hai si tu, vrei?
Si a mea nu vrea, nici pasat nici nepasat 3 feluri de mancare toate kah
SEBI!
de
Inisa Ana-Maria si
Bianca Nicole
piolica spune:
ratonelu, ai PM!
a mea a mincat azi, spre marea mea surprindere. I-am facut niste vinete cu rosii, dovlecel, niste galbenus de ou fiert si putin orez fiert . Pina la uram a trebuit sa-i mixez orezul, ca nu prea l-a vrut asa intreg. Parca o jena ceva...![]()
Cu toate ca in weekend a mincat un maglavais din asta cu orez de la borcan fara sa zica nici pis!
Mamica fericita de bebelina Elsa
ratonelu spune:
andreea, te inteleg perfect.
din oacate, asta nu te incalzeste cu nimic
laureta,
merg si eu. eu nu ma impacientam asa ca nu mananca, dar acum....nu vrea si nici pufuletii pt care altadata facea scandal!..si in leg cu pasat, sahsa(desi n-are niciun dinte, e pretentios![]()

) nu mai vrea sub nicio forma pasat!..sau nu mai vrea cu lingurita. de exemplu...supa pasata, nu! supa+painica si sa-i dau cu lingurita, nu!....il mai pacalesc cu dumicat de painica inmuiat...in respectiva mancare.
acum nu mai vrea deloc.
piolica
multumesc
si fata ascultatoare.
stiti ceva de bitza?
nikolici, nu pov , domle, nika?
300 spune:
Piolica seringa e crima curata, daca o apropii de ea nu-ti imaginezi ce decibeli ies din guritza aia. Asociaza cred totul cu medicamentele.
Carla, si Anda face si kk moale, nu tot timpul la fel de rau. Dr vineri a zis ca avusese o enteroviroza dar avand in vedere ca face rar - max 2 ori pe zi - nu mi-a dat decat ecoflorina care nu se mai gaseste si mi-au dat biotics baby. As fi preferat primul medicament ca e direct lichid iar eu biotics nu am cum sa pun in lapte ca nu bea cand vede altceva decat apa in pahar.
Sunt cam nervoasa ca la dr nu s-a vazut nicio boala in evolutie si apoi a inceput distractia mare cu tuse si restul - asta pentru ca omul n-a zis sa maresc doza de eurespal si sa continui tartamentul... iar eu n-am mai dat nimic pana nu a facut urat (adica am dat panadolul la recpmandarea dr dar nimic de tuse). Eu pana joia trecuta ii daduem 5 ml pe zi timp de 3 zile, deci o doza minuscula, dar uite ca isi facea efectul. Imi daus eama ca sunt tare alambicata scuze nu o s amai sterg si sa refrease ca nu ma smt deloc in stare acum. Oricum e o boala dubioasa si-mi vine sa nu ma mai duc la niciun doctor, oricum duminica termin tratamentul pentru tuse si dr meu e in concediu acum.
Nocom, slingul mi se pare un cadou superb, iar eu vreau sa imi fac un wrap rosu ca pe-al meu l-am cedat verisoarei mele si ma intelegeam ft bine cu el. Ies 3 din materialul respectiv si o sa ii dau unul monicai - ma gandesc sa merg saptamana viitoare sa iau material, sper sa ajung totusi (feli stie
).
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
andreea_ada spune:
ramona cand mergi daca vrei pot sa te insotesc ![]()
![]()
poate ma bag si eu la un wrap rosu 

300 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laureta Ramo io am o vorba cand nu papa, imi vine sa fug in varful muntelui, hai si tu, vrei? Si a mea nu vrea, nici pasat nici nepasat 3 feluri de mancare toate kah ![]() SEBI! ![]() de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole |
vin, cum sa nu, macar acolo e racoare...
de Anda Teodora din 10.10.2008puiul meu dulce si mic Anda
b de la bebe, blog...
300 spune:
Andreea sigur ca da, acum stiu cum sa ajung si cu tramvaiul
.
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
b de la bebe, blog...
CosmyB. spune:
Fetelor am visat-o azi-noapte pe Moni
era cu bebelul
Sper ca sunt amandoi bine 

Azi am aflat ca mergem la mare
Mai gasim pe cineva duminica acolo? Poate Anca?
Cuscra sper sa ne vedem cu puiutii, poate cand ne intoarcem 
Pozici
Mamica
de
Maya
"Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are!"