Bobocei de sept-oct 2008 -IN ASTEPTARE:) (175)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elly_16 spune:

Giulianna vad ca Edi n-a renuntat la pasiunea lui... prizele

PozeBianca
Mamica de Bianca Maria
Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Buna fetelor. A vorbit cineva cu Moni? Ca fetele de la bebei spun ca bb Dragos e la oxigen.

Eva bine a revenit

Corrina am vazut si io produsele, m a amuzat si un chilot push up

babytza kid si simodina sa va triasca puiutzi

mony poate sarcina e mai mica de nu s a vazut bine. Mai incearca o parere, nu te intrista din cauza doctorei. Io am mai zic, daca era sa ma iau dupa doctori ( Municipal) Biancu era sarcina oprita din evolutie si tb sa avortez

300 pupam balerina motzata

SEBI!

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

BEBE DRAGOS bine ai venit pe lume !!!! Sa fii sanatos si fericit si cuminte!! Monica sa iti revii repede ca te asteptam in parc sa ne prezinti comoara

MARIA si MARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monyca.C spune:

Piolica te cred si eu ca ai reactionat asa..cand iti vezi puiul in pericol esti in stare de orice..
p.s cu intarziere superbe pozele voastre, adica incorect spus pozele..personajele din poze :)

Corrina e posibil ca asta sa fi urmarit doc..sa mai venim o data la eco..dar tot am ramas cu un gust amar..

Eva bine ai revenit !
Ma bucur ca va este bine si v-ati gasit un loc asa frumos :)
V-am admirat in poze :) ai slabit mult..felicitari !

Laureta imi fac bine incurajarile !

300 printesa dulce !

7+
Mamica fericita de floricica EVA PARASKEVA (22.09.2008)
poze cu printesa mea si nu numai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Fetelor,

Cum a ramas cu cadoul Monicai???? Ce ii luam, cine cumpara, cand il ducem???? Daca ati ramas la ursul de plus, eu ma duc diseara pana la carefour (asa as vrea.. sper sa reusesc) si ma pot uita eu acolo daca sunt si cat costa si eventual sa-l iau!!

Cred ca un alt acdou ar putea fi saltelutza de joaca de la Tinny Love. Am vazut ca multe dintre voi au avut-o.. si ca erau incantati copii de ele... Eu nu stiu cum e ca n-am avut de aia!

laureta serios? Bebe Dragos la oxigen?? stiu ca l-au scos cu 3 saptamani mai devreme si poate de aia, nu sunt bine dezvoltati plamanii... BABYTZA, sti ceva???

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

poze cu noi poze DARIA

poze APUSENI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monyca.C

Piolica te cred si eu ca ai reactionat asa..cand iti vezi puiul in pericol esti in stare de orice..
p.s cu intarziere superbe pozele voastre, adica incorect spus pozele..personajele din poze :)

7+
Mamica fericita de floricica EVA PARASKEVA (22.09.2008)
poze cu printesa mea si nu numai

nu stiu cum m-am stapinit sa nu dau un sut la manechinele alea de pe jos...

merci pt apreciari. Si eu v-am vazut pe voi in poze, sinteti niste frumoase (tu tot angelina jolie ai ramas). Poate incarci si niste poze mai recente cu voi!

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

Nocom, eu vreau sa particip...dar cum fac cu banii..cum va trimit...?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

cum adika la oxigen?
dc?
stiticeva?
ram

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

ratoneluHabar n-am cum facem si ce-i luam pana la urma.. eu doar m-am oferit sa caut eu in complexul carefour baneasa.. ce ne-om hotari.. Cu Babytza ar trebui sa vb...
PUP teroristu!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

poze cu noi poze DARIA

poze APUSENI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

piolica eu nu cred ca esti singura care a urlat la ea; la cat de blazata era sigur era obisnuita

Ma bucur ca va place motzata mea. Acum sunt toata o spuma si inca mai dau pe foc ca nu reusesc sa o fac neam sa primeasca lingurita aia cu cevam, cu orice: supa nu... i-am pus in cana cu cioc dar nu prea iese; a luat cateva guri in joaca dar nu vrea mai mult si iaurtul de dimineata nu l-a vrut (era humana de fructe la care de obicei se bucura). Imi vine sa ma izbesc de toti peretii - na ca m-am descarcat si eu. Of daca scot acum o tzatza sa vezi ce sare pe ea, de altfel tot face semne ca hai hai. Ma duc, ce sa mai fac...?

edit: m-am dus, era moarta de somn. Acum eu ce fac, beau supa crema?

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput