Bobocei de sept-oct 2008 -IN ASTEPTARE:) (175)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Piersicutza spune:

Piolica ai PM .

300 ce motzata frumoasa, parca ar vrea sa-si ia zborul. Sunt invidioasa ca ai cu ce sa-i faci motz, eu Annei abia ii pot prinde intre degete putin par, ca nu prea are. Si rochitza e superba, chiar de balerina.

fericita mami de Anna (17.10.2008)

Piersicutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Piersicutza ai PM back! :)

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corrina spune:

Buna ziua,

Claudinna i-ai facut lui Raz ambele vaccinuri o data? Esti curajoasa! (daca da) De el nu mai spun! Apropos, a mai facut febra?
Laureta cum e puiul colegei tale? pt. el!
Giuli ce-ti face spatele? I-a crescut parul lui Rambo? In caty timp? (sa stiu si eu pt becul meu - bec de 2 zile)
300 Andutza parca e o zana in rochita ei de motz
Monyca felicitari pentru sarcina si va doresc tot binele din lume Poate doctorul vroia sa te mai duci o data sa iti mai ia niste bani, de aceea a fost atat de evaziv...La mine s-a vazut tot ce trebuie la 7 saptamani.
tzitziri cu placere

fericita de Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Yellow

Felicitari, Monica !!!!!!!!!!!
Sa-ti traiasca puiul Dragos Alexandru!!!!!!!!!!!
Cred ca esti extrem de fericita si e tot ce conteaza, nu stiu ce ti-as putea spune mai mult. Asa cum te-am cunoscut eu, esti o fata extraordinara si meriti tot binele din lume !!!
Poooooozeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee cu minuneeeeaaaaa !!!!!!

Felicitari MonycaC, sarcina usoara si bb sanatos !!!! Ma bucur pentru tine !
Cum e inapoi acasa? Stiu ca iti era fff dor, de aceea v-ati intors?
Daca vrei vb pe privat despre maternitatile private din Buc, eu am ales sa nasc la Polizu.
Dar depinde ce medic ai, daca e excelent si cald, poti face super eco si la privat. Iti recomand dr Eduard Danaila- Sanador-am auzit ca nu mai face eco dar intereseaza-te, e extraordinar, sau Roxana Constantin la Euroclinic-tot eco.

Am citit si de Razvanel ce progrese minunate face, bravo !!!! Sper sa treaca febra !

Ancule,va prajiti ??????????????? Eu am invatat sa inot la soacrii in piscina, cand am timp pun poze haioase.

Cam asta mai stiu din ce am citit .

Revin sa mai scriu despre noi.

Pup

Eva & Luca Noah (08.09.2008)

“To fill the hour -- that is happiness.” (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_ada spune:

neata

FELICITARI MONICA!!!
bb Dragos bine ai venit ...sa fi sanatos,papacios si cuminte

eu sunt varza,brocoli,zombie
sa va povestesc ...de 3 nopti maia plange din 10 in 10 minute ,la ora 7 e fresh,apoi incepe o zi plina de,alergat,cazaturi,urlete,prosti,urlete,fitze,urlete,tipete,alergat,bubite,urlete,prostioare,maini la priza si cabluri in gura,urlete,tipete,somn ca iepurele,urlete,prostioare si povestea poate continua ...si din ciclul m-a mancat tre sa ma scarpin sa va povestesc ultimele prostii :
1.acum 3 zile maia mea a invatat sa zica alo,deci toata ziua umbla cu fixul la ureche si spune alo alo alo ,pana can s-a suparat pe fix si l-a aruncat pe jos,acolo unde a cazut era jumate de covrig proaspat parasit eiii bine da,a luat covrigul la pus la ureche si a urmat jumate de ora de alooooo
2.ieri am spalat si eu ca tot omul pe jos(de vreo 4 ori ca mi se parea murdar) eiii bine dupa ce tocmai s-a uscat maia a prins ghivechiul cu flori si intr-o secunda mi-a imprastiat tot pamantul prin casa
3.ieri in momentul ei de lecturare si-a trantit cartea peste picior si mi-a plans 30 de minute

mai vreti?????mai am dar mi-e ca devin patetica
cred ca am ajuns la etapa in care parintii tanjesc dupa primele luni ale copilului,atunci cand unde-i punei acolo stateau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corrina spune:

exista asa ceva??
noroc ca e gradat
indispensabile

Pentru cine vrea sa rada copios

fericita de Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Asa...

Suntem in Paris, in noul apartament, de o saptamana.
Locuim in arondismentul 17. Pt cine cunoaste Parisul, el e taiat in doua de Sena. Pe rive gauche-malul stang- sunt cartierele studentesti, Sorbona, Odéon, Les Jardins de Luxembourg, lumea politica si intelectuala, iar pe rive droite-dreapta- sunt Champs Elysées, Montmartre cu Le Sacré Cœur, l’Arc de Triomphe, bd Haussmann cu marile centre comerciale : LaFayette,Printemps, pe partea asta stam noi. Avem un apartament superb intr-un imobil tipic haussmannian, cu tavan inalt, semineu in fiecare camera- nefunctionale ca e interzis prin lege, dar sunt chic- etc, stiti voi…

Partea frumoasa e ca atunci cand ies din bloc am in stanga parcul Square des Batignolles si in dreapta parc Cardinet. De asemenea, la 5 minute de noi e Parc Monceau, suuuuperb, am facut multe poze. Avem unde ne plimba in parc, e genial, niciodata nu am avut atatea parcuri mari lg noi.
Asadar locuim la Batignolles si imi place de mor acest cartier, ne plimbam pana in Montmartre sau prin parcuri, e o zona fff faina.

A fost o aventura sa gasim in 2 saptamani, repede, apartamentul asta superb cu 3 camere fix unde vroiam, sa fie aproape de jobul sotzului care din fericire lucreaza in Paris, nu la Défence.
A fost greu de gasit pt ca in august Fr e cam paralizata. Toata lumea e in concediu, restaurantele, firmele se inchid pana si...agentiie imobiliare erau inchise. Din 10 agentii gaseam numai una deschisa. Dar ne-a ajutat Dumnezeu si am gasit, desi concurenta e mare, se fac vizite comune si intram 5 odata, pe serii, la vizita. E acceptat dosarul care ii convine proprietarului, pe care nici nu il vezi, astepti o veste de la agentie. Ce emotii!!!!

In rest, Noah s-a acomodat ff bine, doarme mult aici, nu siu de ce, mai mult ca in Ro. Unde merge numai in picioare cred ca e f obositor si pica.
In parc si-a facut cativa prieteni, copilasi si ratuste :))

Observatie amuzanta: ce am remarcat in cateva zile de parc : toata lumea, dar toata lumea are carucioare Maclaren, nu stiu care e smecheria dar apoi m-am uitat si pe strazi, toti carucioare sport Maclaren, negre sau gri inchis. MMmmmmmmoooooooooama, car eo fi treaba ? Aliniati asa? Sotza-miu, cand i-am zis ca si asa trebuie sa schimbam caruciorul cica numai de-aia nu ii iau Maclaren, sa nu fim in uniforma. De cand sunt aici am vazut un sg Chicoo si Brevi- al nostru- niciunul. Nu suntem, bey, in pas cu trendul :)

Sambata langa noi e un marché bio, alt avantaj mare, o sa mergem si noi sa facem piata acolo, mai ales ca maine ne vine frigiderul comandat, pana acum nu am cumparat nik din ce trebuie tinut la rece.

De azi soatza a inceput jobul, asa bine a fost o luna jumate de concediu. Partea buna e ca azi intram in randul lumii cu Asig Sociala si Mutuelle.
Asta e super aici, partea de sanatate unde se ramburseaza tot prin Mutuelle, asig pe care o ai la job. Trebuie sa ii gasim lui Noah pediatru, mie gyneco si medic fam. Am sunat la ambasada Ro sa gasesc contacte de medici ro, as vrea sa sterg raspunsul pe care l-am primit din memorie. Ca tot platim taxe si impozite in Ro sa avem functionari in ambasadele lumii care nu fac nik...

Doar peste aprox.o luna voi avea pachetul cu internet + telefon fix+ cablu tv, mai dureaza 3 sapt. Deocamdata ma conectez la internet printr-un modem Orange si costa cam scump, intru pt mailuri, si mai intru de pe telefon. Mi-am achizitionat special un Nokia blackberry sa pot intra pe net si sa pot face orice de pe telefon. Asa am aflat azi vestea buna despre Moni. Dar nu e la fel de rapid pt poze, am asa multe, si pt fiserele mari, dar in curand o sa fiu si eu la zi cu tot, o sa pun si poze, mi-e dor sa mai stam la povesti cand avem timp.
Absentez motivat dar va urez numai bine de la 3000 km .

Noroc ca a fost vremea superba in august, si in Alsacia si in Paris, asa ca ma pot plimba daca tot nu mai stau pe net.

O sa intru cat de des pot, sa vb si de aniversarile puilor nostri, din ce in ce mai multi fac 1 anisooooor !!!!!!!

Pupicei tuturor

Eva & Luca Noah (08.09.2008)

“To fill the hour -- that is happiness.” (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Salut!

Azi e mai bine spatele meu, mai bine fata de ieri ca de durut tot ma doare.

Corri ce sa zic, i-a mai crescut putin. Uite aici o poza http://www.flickr.com/photos/31848759@N02/3861010281/in/photostream/

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi
Cat mai e?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_16 spune:

corrina
foarte tari... nici nu mi-as fi imaginat asa ceva... deh, omul cat traieste, invata...

PozeBianca
Mamica de Bianca Maria
Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

tocmai ce m-am intors din oras plina de nervi. Am fost la un magazin cu hainute pt copii, sa prospectez piata pt noul nostru bebelus. La intrare in magazin era o mare masa cu haine, pe masa erau protapiti si doi manechini intr-un echilibru dubios. Nu fac doi pasi ca aud un poc si ce vad, cei doi manechini cazusera pe carutul lui Elsa. Noroc ca avem un carut fff solid, Elsa doar s-a speriat. Culmea, vinzatoarele erau linistite, nimeni ne a venit pina nu m-am pus eu pe urlat de nervi. Vine una, isi cere scuze, imi spune ca mai mult ca sigur copilul a tras, a facut ceva... eu ramin blocata. Ii spun ca si daca ar fi tras, asta nu e o scuza! E un magazin pt copii, iar copiii asta fac: trag, imping... insa ei trebuie sa aiba grija cum isi etaleaza marfa si alte nazbitii pe acolo, ca securitatea clientilor e mult mai importanta. Ea imi zice ca-i pare rau insa instructiunile de la sediu sint clare - tb sa tina manechinele alea doua acolo, insa o sa ia unul. De parca imi facea mie o favoare! Ma calmez! Fac un tur dupa care vreau sa ies. Eram la aproape 1 metru de masa cu pricina cind aud un alt poc! Manechinul a cazut din nou, noroc ca nu a mai cazut pe carutul Elsei! Dar Elsa iar s-a speriat. Acum eram 100% sigura ca Elsa nu a tras/nu a impins, asa ca mi s-a urcat singele la cap. Tipa a venit intr-o fuga si a luat manechinul. Am urlat vreo 10 minute de nervi, am facut-o cu ou si cu otet, mai ales ca nu a facut nimic initial, spunindu-mi ca tb sa respecte ordinele de la sediu. Ca toate magazinele din lantul acela au manechinele asa.
Maine ma duc din nou, sa dea naiba sa fi pus din nou timpeniile alea pe masa, ca nu stiu ce le fac!

Hai ca m-am descarcat!

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput