Bobocei de sept-oct 2008 -IN ASTEPTARE:) (175)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Piolica ma bucur ca nu a patit nimic Elsa

CosmyB [pu]am sa va simtiti super la mare

Simodina ma bucur tare mult ca mai scrii cate ceva despre voi , am Mara, Serban si mami

ma sa fie totul bine cu Moni si Dragos

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Poze
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

simodina, nu te credem... vrem poze / video cu Mara in actiune!
si mai ales poze de la 1 an, ca in curind se pune babytzu pe mesterit la un video.

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

si mama lui Maria, duamna Kid, dvs pe unde mai sinteti? nu bagati un oki pe aici sa ne spuneti ce mai face Maria, mai ales acum ca a facut un anisor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

fetelor, legat de sling, vroiam sa va zic ca Moni a castigat la bazar, inainte sa plec eu din tara, un wrap de la mine. A licitat si pt slingul pe care il pusesem acolo dar l-a castigat altcineva acta vreme a fost Moni putin plecata. Cand m-am vazut cu ea, mi-a zis ca ii pare rau ca nu a castigat si slingul, si-l dorea. Cum intre timp eu nu am mai intrat pe net, pe messenger, nu am mai vb cu ea si nu stiu daca si-a luat un sling dar stiu ca isi dorea. Poate ar fi o ideea buna, deci, un sling.

Si nu in ultimul rand,
La multi ani sarbatoritelor Maria si Mara care au implinit un anisor!!!!

Eva & Luca Noah (08.09.2008)

“To fill the hour -- that is happiness.” (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_16 spune:

Simodina, felicitari pentru progresele micutei Mara.
laureta, ratonelu, 300 ne petrecem concediile in varful muntelui
piolica, bine ca n-a patit Elsa nimic
EvaF, ce povestesti tu acolo... cred ca e un vis...

PozeBianca
Mamica de Bianca Maria
Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

La Multi Ani pentru Mara de Nadina!!

La Multi Ani pentru Maria de Kid!!

Am pus la cuptor o budinca de orez cu mere, sa vedem ce parere are kupilu de ea ..
Azi a mancat bine, si fructele dimineata, si ciorbita la pranz, apoi dupa amiaza un iaurtel cu cereale, astfel incat a trebuit sa inventez a 4-a masa (in premiera!) pe ziua de azi, budinca de mai sus, sa incheiem ziua .. sper cu un succes.
Ramona, Laureta, ziua noastra de ieri a fost asa, cu multe incercar esuate, de ma epuizase: omleta nu, curcan cu mazare hipp nu, tocanita de legume cu cartofi si pui de curte! nu, omleta cu iaurt nu .. tzitzi yeeeees! Oricum, de cand ne-am intors acasa mananca mai bine, a revenit la fructe, peste 100gr dimineata (neaparat cu avocado), la pranz merge o ciorbita de la mama de cele mai multe ori, iar iaurtelul chiar nu mai are nici o problema. Ma astept de maine sa se strice treaba, ca asa se intampla de cate ori in 'laud' pe aici ..
Eva, welcome back! Ma bucur ca v-ati instalat bine la Paris si totul a mers atat de lin, astept poze la piscina

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

Mergi la inceput

Miruna, nu-i problema, vorbim cand vii. Ce fain de voi la mare!
Ramona, eu o sa incerc sa fac omleta cu iaurt si sa ii pun si putin marar. Apoi incerc cu rosii.
Monyca, tin pumnii sa fie bine cu samburelul .. Poate ai ovulat mai tarziu si sarcina e mai mica, se intampla cat timp si alaptezi.
Carla, poate Sasha e mofturos de la dintzoc
Piolica, iti inteleg supararea cu magazinul respectiv, eu cred ca facem bucati manechinele alea sau le calca repede un tramvai Eu am scapat pozele din concediul vostru, unde le pot vedea?

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

Mergi la inceput

Andreea_ada, ia-ti cateva ore de vacanta, mami, sa-ti revii .. poate gasesti pe altcineva sa stea cu Maia .. stiu ca poate fi epuizant, dar nu trece repede, asa ca tie iti trebuie un strop de apa vie
Votat bibiloiul!
Corrina
Giulianna, iti vine sa crezi cat a crescut leusorul? Parca ieri cand il admiram in poza aceea langa leut si acum e mare mester electrician
C.valy, nici Gruia nu vorbeste, tot lalaieli, nu imita nici un sunet pe care il aude la noi. Eu nu-mi fac probleme, desi soacra era disperata ca de ce nu spune copilul 'mama'

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Piolica, iti inteleg supararea cu magazinul respectiv, eu cred ca facem bucati manechinele alea sau le calca repede un tramvai Eu am scapat pozele din concediul vostru, unde le pot vedea?

nici eu nu mai aveam mult sa le fac bucati, nici nu stiu cum m-am stapinit!

uite pozele aici:
http://picasaweb.google.com/Houlier/Ardeche2123August2009?authkey=Gv1sRgCMmjsL3Rh5ynmwE#

bravo Gruia!!!!
pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna seara ..ne-am intors din plimbari..la noi a avut mare succes omleta,da am facut-o simpla,doar galbenush si lapte,un strop de ulei si in tava de teflon.

Nerantula ce bine a papat Gruia azi

Piolicace destepte alea de la magazin,bine-ai facut ca le-ai zis vreo doua.

Nadina ca ma bucur ca sunteti k ,va ...si pozee cu sarbatorita please.

Laura , Alexia (14.08.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput