Bobocei de sept-oct 2008 -IN ASTEPTARE:) (175)
Raspunsuri - Pagina 14
c.valy spune:
Asa este ai dreptate
dar daca nu ma pricep
,ms pt lamurire Cristina
.
si Mara Elena pui de Simodina
sa fiti fericite,sanatoase,sa va bucurati parintii si ,,petrecere frumoasa,, si la multe luniteDavid pui de babytza
Erica Elena pui de fce 
LucaDaniel -22.10.2008 povestea noastra

un vot pt Luca
poze nasici 2
andy_galro spune:
La multi ani Maria si Mara!!! Sa fiti sanatoase si fericite toata viata voastra!!!
La multe lunitze David!!!
de
Andrei Petru(18.08.2008)
"You can learn many things from children. How much patience you have, for instance"
"Ca sa intelegi dragostea parintilor tai, trebuie sa cresti tu insuti un copil"
andreutac spune:
Babytza, merci mult, astept raspunsul tau sa vedem ce si cum
.
Piolica, si eu am visat-o pe Moni azi-noapte
. Se pare ca vestea cea mare ne-a marcat pe toate. Ai PM
Monyca, da, din pacate se intampla astfel de lucruri si in sistemul privat. Am patit-o chiar eu, la 5 saptamani de sarcina, cand primul medic care m-a examinat ecografic era ferm convins ce-i extrauterina
. Noroc ca am avut inspiratia sa cer sa mai fac o ecografie transvaginala la alt medic chiar atunci, iar acela mi-a confirmat ca este vorba de o sarcina de 5 saptamani in evolutie. Si asa a aparut Evuliciul meu...

. Daca te pot ajuta cu ceva, eventual cu o recomandare, da-mi de stire
Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria
Nocom spune:
Neatza girls,
Sunt superd e acord sa-i luam un cadou dragutz Monicai, INSA... Si noi am primit acum vre-o 2 ani un urs imens de plus... a avut un impact deosebit asupra lui cand l-a primit Matei, era de 2 ori cat el, ii placea sa stea pe el, sa-i dea sa manance, sa-l culce... Dar dupa vreo 2 luni s-a plictisit de el, nu mai zic ca ocupa prea mult loc oriunde il puneam plus ca se strangea atat praf in el.... eram deja nervoasa numai cand ma gandeam ca trebuie iar sa-l scutur ca sa nu inghita copilul mult praf si acarieni si .. ce se mai strangea prin el... Drept urmare l-am scos repede in fata portii si cineva l-a luat, normal!
Eu n-as lua un plus cuiva cu copil mic, dar daca totusi va hotarati la el, particip si eu nu-i bai!!
babymom La Multi Ani fericiti impreuna. Aveti o familie frumoasa, bucurativa de ea la maxim!!!
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
poze APUSENI
piolica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andreutac Piolica, si eu am visat-o pe Moni azi-noapte ![]() |
saru'mina. Am notat!
Mamica fericita de bebelina Elsa
Monyca.C spune:
Andreutac chiar te rog frumos..daca ai pe cineva sa-mi recomanzi ti-as fi recunoscatoare..suntem picati ca din cer...cand ne izbim de pb astea ni se face ingrozitor de dor de Brxl..dar numai din punctul asta de vedere..![]()
![]()
Apropos la sitemul privat se ramburseaza ceva din banuti ?
multumesc anticipat !
[graviduta] 7+
Mamica fericita de floricica EVA PARASKEVA (22.09.2008)
poze cu printesa mea si nu numai
Monyca.C spune:
offfffffff cine ma invata si pe mine sa imi apara corect la semnatura graviduta ..am incercat de 2 ori..degeaba...

[graviduta] 7+
piolica spune:
Eu m-am gindit sa iau pt Dragos niste hainute mai maricele (mai ales ca si el e lungan bine) si poate o mica jucarie, o sa vad cum e cu transportul pt ca vreau sa-i trimit coletul recomandat. Eu am mai avut surprize cu colete trimise cu posta normala care nu au ajuns nici pina azi la destinatar (inclusiv invitatia la botezul Elsei pe care i-am trimis-o lui sora-mea, cred ca le-a placut plicul ca era unul mai deosebit)
. In schimb parintii mei au primit-o si sint in aceeasi tara, deci nu e vorba de pierdut aiurea, ci de smanglit, din pacate.
Mamica fericita de bebelina Elsa
tzitziri spune:
Monyca, eu am patit asa la Medlife la prima eco.Si cu totala lipsa de diplomatie si de tact....dar nu toti dr sunt asa si sunt sigura ca o sa gasesti si un dr de calitate
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
Monyca.C spune:
tzitziri hahahhaha Medlife e chiar vis a vis de serv meu :)))))) si cand te gandesti ca primul meu gand a fost sa merg acolo...mi-au zis niste colege sa nu merg, le-am asculatat :)
pana la urma vom gasi noi pe cineva...
oare asa greu le este sa vorbeasca dragut, sa zambeasca...offf cer ffff mult, stiu :(((
[graviduta] 7+