Bobocei de sept-oct 2008 -IN ASTEPTARE:) (175)
Raspunsuri - Pagina 13
andy_galro spune:
Neatza fetelor!!!! Aseara nu am mai putut sa intru si acum am citit pe nerasuflate sa aflu vestea cea mare...si m-au cuprins emotiile...DD are grija de oamenii care au nevoie
FELICITARI MONIIIII!!!!recuperare grabnica, mult laptic si sa te bucuri toata viata de bebele mult asteptat!!!!
Bun venit pe lume bebe Dragos Alexandru!!!! Sa ai parte de tot ce este mai bun si mai frumos in aceasta lume!!!!
de
Andrei Petru(18.08.2008)
"You can learn many things from children. How much patience you have, for instance"
"Ca sa intelegi dragostea parintilor tai, trebuie sa cresti tu insuti un copil"
babytza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andreutac Babytza, referitor la pastilutele pt. dinti, stiu ca nu m-am anuntat din timp, dar daca totusi ramane o cutiuta disponibila o vreau eu. Daca nu, nu-i bai. ![]() |
Andreea sunt 8 cutii de la Hyland care sunt deja date. Dar a mai luat Simo 2 de la alta firma tot homeopate. O sa iti spun dupa ce le iau daca sunt la fel. Si imi spui daca vrei. K ?
Ada bataie

Babytza si puii
Valentina
DavidPoze
andy.p spune:
Buna dimineata,inca ma gandesc la Moni si la fericirea ei
Noi am avut o noapte mai linistita.
Babytza
soricelului
..multumim de tratatie.
Babymom v-ati aniversat?La multi ani cu fericire si la cat mai multi impreuna
Carla off ce rau imi pare ca aveti parte de instructie,eu chiar nu sunt obisnuita,sper sa fie doar o perioada si sa treaca repede.
Laura ,
Alexia (14.08.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
andy.p spune:
LA MULTI ANI MARIA SI MARA>SA CRESTI MARI<FRUMOASE SI SANATOASE!!!
Laura ,
Alexia (14.08.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
piolica spune:
Hello, hello,
am visat-o la greu pe Moni azi noapte! Cred ca m-am culcat cu gindul la marea ei bucurie!
avem doua sarbatorite azi! yupiiii!!!!
La multi ani Maria si Mara!!! Sa cresteti mari si sa va bucurati parintii!
si avem si un mic soricel de 11 luni! La multe lunite David!
Piersicutza, Elsa e inca in grupa celor mici, ca numai acolo era loc. Au paturi normale cu gratii, ca acasa. Din camera de joaca se intra in dormitoare, sint 2 dormitoare cu cite 6 paturi fiecare.
Aia mai maricei dorm in patuturi normale, insa nu pe saltele pe jos. Si au dormitoare independente de celelalte camere.
Si daca unul nu vrea sa doarma, atunci sta sa se joace in camera de jocuri sau il duc in alta camera unde e un tip care le cinta sau fac alte activitati. E super! Aceasta cresa a fost facuta anul trecut. E inca sclipitoare!
Fetele, sa-mi spuneti si mie pe PM cum il cheama pe sotul Monicai ca sa-i trimit pachetul pe numele lui. Eu credeam ca sotul se poate duce la posta cu buletinul Monicai si cu al lui si poate ridica pachetul fara griji!!!! Dar se pare ca nu se prea poate.
Mamica fericita de bebelina Elsa
c.valy spune:
Vorbeati zilele trecute de un catel vb eu l-am facut comana acuma de pe ToyBox si mi-a luat comanda nu mai stiu care zicea ca nu il are in stoc iti arata undeva asta?daca este asa imi mai lua comada?sau o sa astept mult si bine dupa ia?ca eu una nu ma prea pricep cu aceste comenzi pe net

Didididi spune:
Multumim de urari!
Pe scurt motul a fost ok, am fost si vreo 2 zile la mare; a batut vantul si nu am stat prea mult pe plaja; Mihai ar fi stat numai in apa, deci succes total; in schimb de la faptul ca a schimbat locul, il chinuie si o masea, nu a prea dormit; pica de somn si nu vroia sa doarma
. Pe asta chiar nu am patit -o.
Felicitari si Monicai! Ca vad ca are un pui maricut si sanatos! Sper sa mai am timp sa citesc si din urma!
Didi si bb Mihail (22.08.2008)
baby_boy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui c.valy Vorbeati zilele trecute de un catel vb eu l-am facut comana acuma de pe ToyBox si mi-a luat comanda nu mai stiu care zicea ca nu il are in stoc iti arata undeva asta?daca este asa imi mai lua comada?sau o sa astept mult si bine dupa ia?ca eu una nu ma prea pricep cu aceste comenzi pe net ![]() ![]() |
C.Valy. in dreptul catelusului scrie acolo disponibilitate- 0 deci nu e pe stoc..dar te lasa sa faci comanda.
Eu am noroc cu sotul care a trimis un prieten sa mi-l ia din Auchan. e 138. L-am vazut si la noi in real la 165

Cristina , mamica implinita de
Raducu (7.10.2008)Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez
baby_boy spune:
Si Neata...ca am uitat![]()
Am avut o noapte la fel ca cele de o saptamana incoace..o singura trezire de laptic la 7 dimineata,,somn pana la 9
La multi ani Maria Si Mara
La multe lunite soricel de Babytza

Cristina , mamica implinita de
Raducu (7.10.2008)
Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez
Monyca.C spune:
Trebuie sa va multumesc pentru cuvintele voastre frumoase si pentru felicitari..sunteti niste dragute, nu pot nominaliza de frica sa nu uit pe vreuna ![]()

Ieri am fost si noi la control.......
Vreau sa va intreb ceva...aici se poarta ca doctorii sa sperie pacientii ? le face deosebita placere lucrul asta ? mai citeam o data la odisee lucrul acesta...au tendinta de a exagera si de a complica lucrurile chiar dc in fond nu este nimic in neregula..poate doar o mica nesiguranta a lor ?
sa va povestesc..
Doct: mda..doamna, vad ceva..dar nu vad bine...am zis ca lesin..parca ar fi sarcina..dar nu stiu sigur
...nu va povestesc am avut la un mom dat senzatia ca vad doi bebe !!!!!!!!!! nu mai puteam sa respir...m-am uitam la sot si la cum s-a incruntat mi-era frica sa nu sara la gatul ei :)))) dupa ce tot m-a miscat, m-a pipait..vb f rece si dur imi zice hai totusi sa vedem si intravaginal..
iar emotii suspans la greu nici eu nu stiam ce sa mai cred...mda..este sarcina dar nu pot sa va zic sigur ce si cum 

incredibil !!!!!!!!! se poate asa ceva...are 7 saptamani dar nu poate sa-mi zica ce si cum ????? nu va zic ca la inceput mi-a dat de inteles ca ar putea fi extrauterina..si m-a lasat cateva sec pana sa-mi zica, ca nu e extrauterina e bine..dar nu poate totusi sa vada bine..suntem bulversati, dezamagiti de tot si toate...mai merg peste o sapt sa repetam eco, asa ne-a recomandat..bine ca nu o sa mai fie ea ca tare m-a enervat..sunt sigura ca e totul bine dar e totusi stresant..
spuneti-mi a mai trecut vreuna din voi prin asa ceva ?
si vb de sitem privat..credeam ca vom fi tratati altfel...
graviduta 7+
Mamica fericita de floricica EVA PARASKEVA (22.09.2008)
poze cu printesa mea si nu numai