Bobocei de sept-oct 2008 -IN ASTEPTARE:) (175)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

neatza!

Eu cu cadourile sunt paralela Cand ma gandesc cate lucruri am cumparat pentru Vlad si au ramas nefolosite, parca-mi vine sa intreb inainte sa iau un cadou Plusurile sunt neatinse, ba se juca intr-un timp doar cu pet-uri si pungi de plastic

Maria
Mara

Sa fiti sanataose si fericite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Un cadou util zic eu si nu foarte 'cunoscut' (cred...) e salteluta de baita.Eu am facut cadou unei prietene care a nascut de curand si in afara faptului ca nu mai primise ceva de genul ii este si foarte utila.
Cum sa procedam cu banii?Ca as vrea si eu sa contribui la cadou dar cum facem?Aveti vreun cont sa facem transfer?
De venit nu pot....nu am independenta de 'plimbat'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

ratonelule, asa de urat face Sasa?

azi dim pe la 4, s-a tezit Radu. S-a foit, s-a foit, pana la urma s-a dat jos din pat peste mine (care dorm pe saltea in calea lor) si m-a trezit.
Nu parea sa aiba nik, l-am schimbat ca era doar plin la pampers... si m-am dus si eu sa fac un pipi.
Ei. In mom ala a inceput sa urle, ziceai ca s-a sfarsit lumea.
Apucasem sa fac hop peste gardutz (am un gard fara balamale, se fixeaza prin presiune si ma seaca sa-l tot scot, mai bine il sar) asa ca m-am dus sa fac si pisu ala... in tot concertul de cred ca o lua pe Madonna la boxe....

Acest comportament se repeta zilnic, de cate ori indraznesc sa ies din camera... la orice ora... unless se joaca cu Teo.

In rest, sanatos, voios, papacios si dintos...

A, si sa nu uit... n-a mai adormit pana la 8. Dar acum doarme. Eu insa, nu mai pot... ca a venit bunicul, s-a trezit Teo, si tot asa...
beau si eu o cafea rece de mi-a lasat-o barbatul... poate ma trezesc...

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

babymom, ma bucur sa te mai citesc.

Felicitari pentru cei zece ani, multi inainte, pentru o familie frumoasa si vesela!

Imi pare rau de patania cu actele... tare nasol. Acum trebuie sa refaci tot felul...

Vezi ca de-acum trebuie sa intri mai des. A NASCUT MONI!!! Si vine acasa

Gaia, mumã pentru voi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Neata girls

M-am trezit cu zambetul pe buze cand mi-am amintit de MONI

Dau si eu cafea si pepsi

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns c.valy spune:

Neatza si de noi azi am fost tare harnici la ora 8 eram la cabinet pt analize,si Luca era asa de bazait(nu avea astampar) era inca ora lui de somnik,am lasat mostrele,ne-a luat din nasuc si gat si am mai cerut aparte eu si pt fier nu a zis copilul meu nici pas era ff atent la acea asistenta ce vrea sa ii faca si ea a fost o draguta a vorbit cu el tot timpul,ia zambit...intr-un cuvant a fost ok iar acum doarme isi termina somnul de dimineata(ca era incomplet)maine mergem dupa rezultate sper sa ias bine

LucaDaniel -22.10.2008 povestea noastra un vot pt Luca poze nasici 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Mamici, de Lidia stie cineva ceva ????

Am vorbit cu Luminita . Edi e bine , nu mai are nimik in schimb l-a luat pe Robi ...au zis dr ca are rosu in gat face febra si nu vrea deloc sa scada...Sper sa treaca si sa mai stea mami cu hunii la mare

Si au venit pastilutele de dinti fetelor , am vorbit cu ele ieri Vineri intru in posesia lor. A fost 7 dolari cutiuta pana la urma. Sa va anuntati care cum intrati svoi in posesia lor

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babytza

Mamici de Lidia stie cineva ceva ????

Poze

cine, frumoasa sirena? Da, am vorbit eu cu ea, e pe malul marii, ca orice sirena care se respecta
sunt bine cu totii, revin inBuc parca luni.
Va pupa ea pe toate, da' io am uitat sa scriu... alaltaieri am vorbit cu ea.
(Moni e de vina )

Gaia, mumã pentru voi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Babytza, referitor la pastilutele pt. dinti, stiu ca nu m-am anuntat din timp, dar daca totusi ramane o cutiuta disponibila o vreau eu. Daca nu, nu-i bai.

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monyca.C spune:

neata fetele !

sunt la serviciu si mi-au dat lacrimile cand am citit, spre rusinea mea, m-am ascuns sa nu fiu vazuta de colegi :)

FELICITARI MONICA !!!!

BINE AI VENIT PE LUME DRAGOS !!!!
MULTA SANATATE IAR TU MAMICO FRUMOASA SA FII CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUME !!!!MA BUCUR ENORM PENTRU TINE !!!

Mamica fericita de floricica EVA PARASKEVA (22.09.2008)
poze cu printesa mea si nu numai

Mergi la inceput