Bobocei de sept-oct 2008 -IN ASTEPTARE:) (175)
Raspunsuri - Pagina 15
andy.p spune:
Monyca imi pare rau ca ti s-a intamplat asa ceva,precis stiu fetele din Bucuresti un dr bun pe care sa ti-l recomande.
La semnatura tre sa scrii
..adica [ g r a vi ]
Laura ,
Alexia (14.08.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
Ankussa spune:
Moni sa-ti traiasca puiul, sa fie sanatos, norocos si papacios!!! Mamico iti urez sa te bucuri de fiecare suras si mangaiere a puiutzului scump.
Dragos Alexandru ai fost cel mai asteptat pui de la aceasta odisee, sa ne traiesti inca o data!
Eu aseara am aflat vestea dar intre Tesco, Vladut marait si TL care ma `nerveaza cumplit de la o vreme incoace (sorry Ada ti-am furat nick`ul da` platesc drepturi de autor la nevoie
) n-am mai apucat sa intru si sa zic nimic.
Incep deja sa zbarnaie telefoanele in jurul meu..off..iar e o zi lunga...pup
elly_16 spune:
Felicitari, Monica, sa-ti traiasca puiul, sa fie sanatos, mancacios si norocos si sa aveti parte numai de fericire, pentru ca meritati!!!

PozeBianca
Mamica de
Bianca Maria
Bianca
elly_16 spune:
LA MULTI ANI Maria de Kid2003
si Mara Elena de Simodina
, sa cresteti frumoase, sanatoase, norocoase si sa aduceti numai bucurii parintilor!
LA MULTE LUNITE si pentru boboceii zilei de 27: David de babytza
, multumim pentru cinste
si Erica Elena de fce
!
Babymom, LA CAT MAI MULTI ANI FERICITI IMPREUNA!
. Imi pare rau pentru pierderea posetei, poate totusi cine a gasit-o iti inapoiaza macar actele. 
PozeBianca
Mamica de
Bianca Maria
Bianca
Piersicutza spune:
As participa si eu la cadoul Monicai dar de la distanta asta nu stiu cum sa fac. Daca imi trimiteti niste date de cont, pot trimite bani.
In posta nu mai am nici o incredere, atatea vederi si chiar si scrisori cu ceva copii de acte am trimis si nu au ajuns nici in ziua de azi.
Piolica ce bine ca au dormitoare separate cu patuturi normale. Asa era si pe vremea noastra la gradi, nu inteleg de ce cei de aici vin cu saltelele astea de pus pe jos. E departe unde o duci pe Elsa? Noi avem marele avantaj ca e la 2 minute de casa si e mare lucru.
Of, azi noapte Anna s-a trezit plangand tare si foarte greu si-a revenit. Banuiesc ca-i iese o maselutza dar nu o fi prea devreme? S-a linistit abia cu pastile homeopatice pentru dintisori. De fapt astea tot timpul au ajutat, sunt foarte bune. Am auzit ca vorbeati si voi despre unele. Daca mai are cineva nevoie, va pot trimite eu de aici (cu autocarul evident).
fericita mami de Anna (17.10.2008)
Piersicutza
Piersicutza spune:
Cineva a scris ca numarul de telefon al Monicai este pe mailul comun. Eu nu l-am gasit. Imi trimite si mie cineva pe PM numarul, va rog!
Multumesc
.
fericita mami de Anna (17.10.2008)
Piersicutza
elly_16 spune:
tzitziri, da, e foarte aglomerat, dar in week-end nu prea poti scapa niciunde de aglomeratie, noi la restaurant intotdeauna rezervam masa, dimineata pentru masa de pranz, iar la pranz pentru masa de seara, asa ca nu am stat niciodata sa asteptam. Ar mai fi ceva mai aproape de Bucuresti, la Belciugatele, dar nu am fost decat o singura data, iar prima impresie a fost placuta. Puteti merge pana acolo intr-un week-end sa vedeti cum e, cam la 20 km de Bucuresti, au si un site www. popasrusticdiana. ro.
PozeBianca
Mamica de
Bianca Maria
Bianca
300 spune:
Buna dmineata!
Ma bucur tare pentru Monica si puiul ei, nici nu ma asteptam sa fie altfel decat bine sanatosi. Eu sunt cu cititul la ieri dimineata dar vad ca se face un cadou Monicai, vreau si eu sa ma bag.
Oana cu intarziere La multi ani! Toata dupa masa de ieri am vrut sa intru sa scriu dar nu stiu unde mi s-au dus orele de dupa-amiaza (de fapt stiu, am fost la Maya de andreea_ada si i-am mancat mancarea).
Multa fericire si un Alex mancacios iti doresc mami de Anda si motzata Anda. 

Mara si Maria 

(si
Andrey - tot cu intarziere)
Dupa cum spuneam, Anda a avansat de la stadiul de chelie zburlita la motzata si daca nu credeti va rog sa verificati aici:
al doilea motz de ANda (ca primul i l-a facut mama weekendul trecut).
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
piolica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Piersicutza Piolica ce bine ca au dormitoare separate cu patuturi normale. Asa era si pe vremea noastra la gradi, nu inteleg de ce cei de aici vin cu saltelele astea de pus pe jos. E departe unde o duci pe Elsa? Noi avem marele avantaj ca e la 2 minute de casa si e mare lucru. |
cresa nu e aproape... dar nici f departe nu este. Fac cam 20-25 de minute pe jos (cu carutul). Insa doar am venit pe jos pina acum, de dus ne-a dus sotul cu masina.
Eu o sa-i trimit lui Moni un pachet recomandat (e mai scump, dar macar stiu ca va ajunge), ca nu mai am incredere in posta normala din Ro! Se fura la greu.
Mamica fericita de bebelina Elsa