Burtici fericite de septembrie-octombrie (172)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

am vorbit cu dr , a zis sa incerc unguent Diclofenac sau Fastum gel si daca nu trece o sa imi faca ceva injectabil ... sa urmaresc in continuare daca am contractii (nu am ) si miscarile fatului (chiar se misca zilele astea si fetele radeau ieri cum imi face burata valuri )

oricum , merci de ajutor un algo nu are ce rau sa faca , e extraordinar sa stii ca in momente de criza ai cu cine sa vobesti

Super vesti !!!!! deci ramai sa nasti cu mine..dupa 10 septembrie, nu ?

Cea mai fericita 37 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

HAI MONICA! ACUSI IL VEZI PE BB DRAGOS!

MangaGirl :-) 35+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mkunigunda spune:

Tzinem pumnii pentru Monica, sa fie totul bine!!

Crocodana, iti urez mult succes la instanta (nu am studiat partea cu plafonarea ca nu e cazul meu, asa ca nu pot sa te aprob sau sa te contrazic)
Mai ai putin si tu si nasti! Vaai ce aproape e...cred ca abia astepti! Ma bucur ca nu ai dureri si ca te mai poti plimba!

Monis5, multumesc ca te-ai oferit sa ma ajuti, daca o sa am probleme in continuare o sa intreb ei ce soft folosesc.

Maria, multumim ca ne-ai impartasit din gandurile tale, sunt si eu alaturi de tine si de BB Mihail, o sa ne rugam cu toatele vineri ca operatie sa fie un succes! Sa ai incredere in DD si in gandurile noastre! Te pup cu drag! O sa vezi ca totul va fi bine!

Iulika, imi place cum scrii stu despre BB Bruce, sunteti o familie fericita, felicitari!

Fetele care au mai facut clisma, e naspa tare? Doare?

_
34+ cu dragostea noastra Victor

O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Daca a venit Raluka16 aducatoarea de vesti bune si Techila nu-i acasa atunci vom avea o nastere minunata cum suntem deja obisnuite.

Cea mai fericita 37 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Mami de Chiara va pandest, va citeste, ca indrageste si are emotii pentru ziua de azi 25 + Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Sunt o mamica de ianuarie si nu dati cu pietre am intrat sa va spun ca am pumnii stransi pt Monica Dicut si sper din toata inima sa fie totul bine si sa o vad si pe fata asta fericita asa cum merita.Va felicit pe toate si va urez copii sanatosi si nasteri usoare si....scrieti aici imediat de Monica ca ii tinem pumnii.Ea m-a incurajat cand am nascut spunandu mi ca Andrei al ei il vegheaza pe Andrei al meu.Si eu ii transmit acum ca Andrei al meu il asteapta pe Dragos!!!!!!Hai MONICA!

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

HAI MONICA!!!!!!!!!!!!
HAI DRAGOSELU'!!!!!!!!!!!!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 37+ cu ( Emma Ioana )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

am vorbit cu dr , a zis sa incerc unguent Diclofenac sau Fastum gel si daca nu trece o sa imi faca ceva injectabil ... sa urmaresc in continuare daca am contractii (nu am ) si miscarile fatului (chiar se misca zilele astea si fetele radeau ieri cum imi face burata valuri )

oricum , merci de ajutor un algo nu are ce rau sa faca , e extraordinar sa stii ca in momente de criza ai cu cine sa vobesti

Super vesti !!!!! deci ramai sa nasti cu mine..dupa 10 septembrie, nu ?

Cea mai fericita 37 + cu

sper

Aida ... 36+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Cred ca tot norocul a mers inspre Moni azi, ca eu m-am certat pe degeaba cu cei de la rds... si la ai mei nici acuma nu este net. Am mers la doc si a sunat ca are doua nasteri si nu mai poate veni. Dar eu de vestea asta m-am bucurat tare. Pe drum ii scriam mesaj la Moni si exact atunci imi trimitea si ea mesajul pe care vi l-a spus Dana: "Sunt la sala astept sa ma ia. Tineti pumnii". Am sunat-o pe Dana care statea la datorie si pe drum pana la mine acasa fuga fuga. Noroc ca aici am net. Netu merge bine, dar forumul mi se inarca tare greu. Dar e o zi prea minunata sa ne enervam pe orice...

Vaaaiiii abia astept momentul minunat cand ne va spune fericita ca-l tine pe puiul in brate si ca sunt bine amandoi!

32+ Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Doamne cat am trebaluit pana acum .. facut piata, facut mancare (ciorbita de rosii cu galusti si pui cu sos de rosii si usturoi) si facut curat dupa bucatareala ..

roxxy total de acord cu ce spui tu! ai mare dreptate, din pacate, unele fete, daca nu sunt aprobate sau daca nu li se sustin ideile, prefera sa-si ia jucariile si sa plece. treaba nu merge asa .. de aceea este forum, sa discutam, sa combatem opinii .. dar, fara jigniri .. consider un semn de imaturitate atitudinea de strangere a lucrurilor si adio .. dar, fiecare face cum vrea .. nimeni nu e tinut cu forta aici. cand m-am suparat si am scris mesaje nu taman placute despre faptul ca va veni inca o fetita .. am acceptat toate comentariile si mesajele .. nu m-am suparat pe voi, nu aveam de ce .. am stat un pic si am digerat vestea si apoi am revenit in randul vostru fara niciun resentiment.

clau multa sanatate alessiutei!

danutza bebeul Mariei s-a nascut la 29s .. si are o tumoare la rinichi care se pare, a cuprins tot abdomenul .. ne rugam pentru el si Doamne Doamne sa-l ajute si sa le dea putere parintilor.

aiduka imi pare tare rau pentru spatele tau .. nu am patit asa ceva acum, am dureri dar nici chiar asa .. probabil ca ai o criza lombosciatica .. eu cand eram cu eva, am patit asa .. am facut masaj cu voltaren, perna electrica la spate si no-spa .. uite ca nu-mi aduc aminte daca am bagat si supo cu diclofenac ..

revin ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 34+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput