Burtici fericite de septembrie-octombrie (172)
Raspunsuri - Pagina 5
monikus spune:
Buna fetele,
Azi m-am decis sa ma ridic din pat ca tot trebuia sa merg la oftalmolog sa imi iau recomandarea de cezariana si am zis sa imi bag si eu nasul putin pe aici sa ii urez multa bafta Monicai si lui bebe Dragos. Sa dea Dzeu sa fie santosi amandoi si sa ii vedem zambind. Monica ma rog pt voi ca totul sa fie bine. Curaj ca totul va fi bine.
Felicitarile mele si bebeilor nou veniti la noi in odisee, bebei de Techila si de Monique. Va doresc tot binele din lume.
Pentru ca nu am reusit sa mai citesc nimic din urma in afara de capitolul asta nu pot sa va zic prea multe. Va pup pe toate si va doresc toate cele bune. Promit sa incerc sa mai citesc din urma ca sa aflu lucruri noi de la voi.
MariaI Doamne ajuta sa fie bine bebele. Ma rog si pt voi sa fie totul bine si sa apara soarele si pe aleea voastra.
Sper ca noile noastre mamici sunt bine si ca se bucura asa cum trebuie de bebeii lor. Va pup dragelor.
Monica 30+ in curand mami de Rares Stefan/Andrei POZA BEBE
VARSTA BEBE
lutoniana spune:
Daca vrea Moni pumni...atunci ii strangem pe toti...inclusiv si pe cei ai vecinilor
suntem toate pe baricade Moniiiiiiiii
ador acest emoticon ..asta de mai sus.....
Doro multumesc.
Cea mai fericita 37 + cu
MangaGirl spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lutoniana Ahhhh.....am uitat de Manga ce putin mai ai .....si intri in concediu.....daca eram in acelasi oras ieseam si noi ca duamnele la o terasa, la un frappe ...... Sau daca vrei mai peste 2 -3 saptamani poti sa vii in vizita sa vezi cum e cu bebe mic, cu alaptatul.....poate ma gasesti in cine stie ce cadere nervoasa Cea mai fericita 37 + cu |
hahaha...tu? cadere nervoasa? neahhh...n-ai ti treaba cu din astea...promit :)
MangaGirl :-) 35+ cu Sasha Laurian
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
AMR 5 SAPTAMANI
uve_got_mail spune:
Suntem aici si o sustinem!
HAI, MONICA!
33+ , mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria
http://family.webshots.com/photo/2844585890104955882lFPbob
carinablanca spune:
Nu am reusit sa va scriu de cateva zile dar vreau sa transmit felicitari tuturor fetelor care au ajuns sa isi tina puitii in brate in ultimele zile. Nici nu imi vine sa cred cati bebei avem deja.
SI apropo, am intrat si noi in saptamana 39, avem 38 de saptamani implinite.
Doar bebelina se lasa asteptata.
38+ cu
lutoniana spune:
Monikus pari trista....ai stat numai in pat asa ? Ai mai vomitat ?
Suntem langa tine si speram sa te simti mai bine
Mai e si mami de Chiara care sta numai in pat....tot la categoria mame eroine.
Cea mai fericita 37 + cu
carinablanca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monikus Buna fetele, Azi m-am decis sa ma ridic din pat ca tot trebuia sa merg la oftalmolog sa imi iau recomandarea de cezariana si am zis sa imi bag si eu nasul putin pe aici sa ii urez multa bafta Monicai si lui bebe Dragos. Sa dea Dzeu sa fie santosi amandoi si sa ii vedem zambind. Monica ma rog pt voi ca totul sa fie bine. Curaj ca totul va fi bine. Felicitarile mele si bebeilor nou veniti la noi in odisee, bebei de Techila si de Monique. Va doresc tot binele din lume. Pentru ca nu am reusit sa mai citesc nimic din urma in afara de capitolul asta nu pot sa va zic prea multe. Va pup pe toate si va doresc toate cele bune. Promit sa incerc sa mai citesc din urma ca sa aflu lucruri noi de la voi. MariaI Doamne ajuta sa fie bine bebele. Ma rog si pt voi sa fie totul bine si sa apara soarele si pe aleea voastra. Sper ca noile noastre mamici sunt bine si ca se bucura asa cum trebuie de bebeii lor. Va pup dragelor. Monica 30+ in curand mami de Rares Stefan/Andrei POZA BEBE VARSTA BEBE |
Cat de mari dioptrii ai ca sa iti nrecomande cezariana. EU inainte de sarcina aveam -1,75 si nu mi s-a recomandat asa ca sunt curioasa.
38+ cu
aidaciolac spune:
am vorbit cu dr , a zis sa incerc unguent Diclofenac sau Fastum gel si daca nu trece o sa imi faca ceva injectabil ... sa urmaresc in continuare daca am contractii (nu am ) si miscarile fatului (chiar se misca zilele astea si fetele radeau ieri cum imi face burata valuri )
oricum , merci de ajutor un algo nu are ce rau sa faca , e extraordinar sa stii ca in momente de criza ai cu cine sa vobesti
Aida ... 36+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
Danuta1979 spune:
Uff...ce emotii am pt. Monica.
Raluk, te asteptam sa ne spui noutatile cu bebele tau si sa ne tii la curent cu Monica.
Hai Monica...Doamne ajuta!
Dana 36+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1
AMR 3-4 saptamani
raluk16 spune:
Hai Monica!!!
Doamne ajuta!
[emoticon care isi sterge fruntea de sudoare si la figurat ca a ajuns la net si la propriu ca aproape am fugit 3 km]
32+ Alex