Burtici fericite de septembrie-octombrie (172)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alecsxa0208 spune:

Tinem pumnii pt MONICA SI BB DRAGOS!!!!

mkunigunda,nu prea imi iese mie cu lichidele,beau dar nu 2L,iar fructe mananc la greu,dar nu prea functioneaza.Cred ca e psihica treaba,noroc ca mai am putin.
Emisiunea am prins-o astazi pe final,cred ca pe la ora 14 incepe.

Mariapt bb Mihail.

38 sapt+ cu
AMR 1 saptamana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Luto, prea vesela nu sunt ce-i drept pt ca nu ma simt bine deloc. Stau mai mult in pat pt ca imediat ce ma ridic mi se intareste burta si incepe efectiv sa ma doara. Daca mai vine si o repriza de vomitat atunci chiar ca e cu adevarat grav pt ca ma bufneste si plansul si e si mai rau. Mult a fost, putin a ramas. Sper din toata inima sa fie totul ok pana se intoarce macar dr mea din concediu. Ma incurajeaza sotul si parintii, ma mai scot la plimbare cu masina asa putin. Ma mai misc si eu cate putin dar foarte incet. Asta e. Incerc sa gandesc pozitiv.

Carinablanca, eu am dioptrii mari: -3,5 si -5,5. Oricum asta nu e singura problema. Eu am o boala care numeste uveita la ochiul stang. E o chestie destul de urata. Oricum, oftalmologul meu mi-a zis sa nu fac copii si eu nu l-am ascultat. Acum o sa il ascult in privinta cezarianei pt ca pot face oricand ruptura de retina. Sper ca nu te-am ingrozit prea tare dar pt mine si pt bebe e mai bine asa.

Monica 30+ in curand mami de Rares Stefan/Andrei POZA BEBE
VARSTA BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Lucia, prajitura pe care am facut-o eu este destul de migaloasa, asa ca nu ti-o recomand, desi e f.buna! Mai bine faci prajitura cu fructe a lui Andre, asta daca chiar nu ai ce face ca mine si ai chef de stat in bucatarie!
Melania, mersi de incurajari, offf, sper sa scap si eu cu bine de cezariana asta sau ce o fi pana la urma, ca am un mare morcov!
Monikus, tot asa de rau iti este? Offf, si tu inca mai ai pana nasti!
Aida, ma bucur ca esti mai bine si ai nreusit sa vorbesti cu medicul!
Raluk, cearta-te cu aia de la RDS, ca sotul asa a facut si pana la urma s-au invrednicit sa ne puna net aici, desi prima data ne-au zis ca nu se poate! Sa nu cumva sa te muti daca nu ai net!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 37+ cu ( Emma Ioana )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

cred ca la ora asta .. Dragoselu a venit pe lume de cateva minute ..

sa mai facem un pic de galerie!

HAI MONICAAAAAAAA!!

HAI DRAGOSELU

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 34+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

hai Monica! hai bebe Dragos!!!!

Dana 36+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1

AMR 3-4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

daaaa si eu cred ca monicutz se uita la bebe Dragos acum si se mira ce minune a conceput vrem vesti

Aida ... 36+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Cam cat dureaza o cezariana? Cat dureaza de la inceput pana se scoate bebele?

Dana 36+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1

AMR 3-4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Hai Moni!!!

32+ Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Cristina_ana din pacate da, tot rau numai ca acum mai am si dureri de burta cateodata si e foarte nasol. Oricum, sper sa fie bine pt ca bebelul misca tot timpul. Daca il zgandar putin imediat imi raspunde si asta ma mai ajuta. Ar trebui sa nasc pe la jumatatea lui oct deci....da, mai e ceva pana atunci.

Nici semnatura nu am schimbat-o. Am intrat si eu in sapt 32 deci nu mai e chiar asa mult.

Va multumesc tuturor pt gandurle bune.

Monica 30+ in curand mami de Rares Stefan/Andrei POZA BEBE
VARSTA BEBE

Mergi la inceput

Monikus, multa sanatate si mai rezista putin. Ai trecut de 3/4 din sarcina..mai ai putin

Dana 36+ cu Alexandra

AMR 3-4 saptamani

Mergi la inceput