Burtici fericite de septembrie-octombrie (172)
Raspunsuri - Pagina 19
raluk16 spune:
Am recuperat intre timp capitolul trecut. V-am spus oare ca mi-e foaaaaaammmmmmmmeeeeeeeee??? Bine ca nu le zic la ai mei si la sotz ca ar zice ca-s nebuna, stau flamanda la ap. numai sa am net...
Maria-Manga, multumim mult 

pentru efortul imens sa ne impartasesti si noua despre alaptare. Cum mai esti? Mai ti-e rau?
Mada, mi-a placut tare mult cum ai scris tu despre forumul asta! 
Nela... ce frumos ai vorbit despre conflicte... pai unde ai putea tu cu gandirea si exprimarea asta sa dai cu nuca-n perete?
multumesc pentru "pumni", dar sunt sigura ca sunt valabili si maine ![]()
Offf si ce bine ca a mai intrat si Adi pe aici!!!
Deja ma gandeam sa iti trimit mesaj privat, in speranta ca il vei citi... si sa ne spui ca esti bine
... hiiiii ce m-am emotionat ![]()
![]()
ca mi-ai cerut numarul, acuma acuma ...
Sabina 
sper sa te razgandesti si sa stii ca suntem multe care te apreciem si carora ne-ai lipsi tare! Si sper din toata inima ca Mihaela nu se gandeste sa ne paraseasca! 
Raluca ce ma bucur ca totul e bine si ati ajuns acasa si v-ati intrat in normal!!!

Nela, Maria-Manga, kiki, ionika, Adi, Croco, Lucia, Selen, uve, Cristina multumesc de urari, raman pe maine
Sunteti tare dulci! 

selen
esti o scumpa.
Melania, ca bine ca mergi maine acasa!!! Abia asteptam sa ne zici cum e! 
Adi, eu tot mai citesc, si pe net si din carti... si incet incet mai urnesc cate ceva prin casa. La ai mei am facut un schimb de camere, si a noastra s-a mutat intr-o locatie mai mare, sa intre si patutul. Si na, cand muti dulapuri si etajere, faci putina ordine... in fiecare zi cate putin... tare multe lucruri strangem pe langa noi in atatia ani... 
Alex, multumim de vestile bune de la techila!!! 
Elle, multumim pentru vestile despre MariaI
! Doamne ajuta pe vineri sa fie totul bine!!!
Claucia, imi pare tare rau ca e bolnavioara Alessia! Sper sa gasiti repede problema si sa se faca repede bine! 
monis, cand ai zis de media veniturilor brute din ultimele 6 luni lucrate te-ai referit la concediul de maternitate, asa-i? Si daca eu sunt cam de multa vreme pe foi de boala, inseamna ca la acel concediu se calculeaza doar lunile dinainte de aceste foi de boala, nu? Multumesc
. sau e cum spune croco, din astea ultime 6 luni se iau doar zilele lucrate si se face media lor??? Asa ar fi mai rau decat sa-mi calculeze foile de boala... offff
MariaI ma bucur ca ai intrat sa ne spui cum sunteti!
Doamne ajuta sa fie totul bine vineri! 
Aida, ce rau imi pare ce noapte ai avut!!! Offf... si ai fost singurica... 
Acuma am citit mesajul Mihaelei! Mi-a placut tare mult si ma bucur ca nu pleaca

Danuta, imi pare tare rau ca nu te simti bine
sper sa nu se mai intample...
Dana, multumesc ca ai fost mesagerul meu
sper ca nu te-am deranjat tare si nu ti-am stricat ceva planuri! 

Si ce faina galerie ai facut si din partea mea!!! 
Maria-Manga, mi-a placut tare cum ai vorbit si tu despre conflict. Eu nu prea am cuvinte... as da timpul inapoi...
Scuze de placinta...
32+
Alex
lutoniana spune:
Ralu dar poti sa cobori sa-ti iei niste covrigei sau biscuiti...ca sunt sigura ca mai dureaza si vrem sa fii in forma pentru toate 

Nu te chinui cu foamea 
Cea mai fericita
37 + cu 
monis5 spune:
Ralu - ca sa nu incurcam majoretele cu medicale, nu vrei sa vb PM?
Caci 

pt Monica
monis
29
acum si cu poze
katteryna spune:
Camy, Babytza multumim pentru vesti!
Eu trebuie sa ies din casa sa mai fac ceva cumparaturi...Deja ma trec niste fiori de emotii![]()
E tare Moni daca inca mai spera sa i se rupa apa!
Ma gandesc la tine, Monica si la Atomix cel mic!

MONICA!!

BEBE DRAGOS!

Ralu are dreptate Luto nu te chinui cu foamea!Coboara si ia ceva de rontzait.Sau vrei sa-ti aduc eu?![]()
39+ cu floricica
RAISA MARIA
AMR 2 ZILE
Trandafirash, mami, tati si-o intraga lume te asteapta sa ne daruiesti zambetul tau!

margo1 spune:
Mai postez si eu un mesaj doar doar voi aparea si eu in timp real![]()
Inca o data, pup toate burticile
si trimit gandurile mele monicai! 
alex25 spune:
M-am apucat de citit primul capitol
, ce emotionant!

----------------------------------------------
Alexandra
34+ cu fluturasul
Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
AMR 4-5 sapt 

MangaGirl spune:
mai fetelor..nu stiu ce e cu mine...dar adorm in scaun...am inchis ochii si mai sa o iau pe calea viselor. si mai sunt 3 ore de serviciu

dk al meu o sa manance numai tiramisu cred ca-mi dau doua labe peste ochi, ca mi-am promis sa-l cresc sanatos si cu multa verdetaza...asa ca pe vacutze. aida, eu cred ca anul asta fetele sunt mai lenese si baietii sunt harnici. eu cel putin asa mi-am instruit ficioru'. 39de sp si 5-6 zile. nu mai mult, nu mai putin.
monikus ce rau imi pare ca te simti asa...da un refresh la semnatura ca ne induci in eroare. Nu vreau sa-mi inchipui cum e sa iti fie rau toata sarcina...mai e un pik...si tinand cont ca faci cezariana, nu te lasa pana in ultima zi...deci sa zicem ca mai ai vreo 6 sp? 

MangaGirl :-)
35+ cu Sasha Laurian 
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
AMR 5 SAPTAMANI 
Dana15 spune:
Fetelor eu trebuie din pacate sa plec![]()
dar sunt sigura ca atunci cand ma voi intoarce, voi gasi vestea minunata de la Monica;
Doamne ajuta!

MONICA

Dana 34s mamica mandra de 
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
raluk16 spune:
Lucia. monis, katteryna 

Dana iti trimit mesaj cand se intampla, si stiu eu ca parca gandurile si rugaciunile de la departare sunt mai cu ardoare

32+
Alex