Burtici fericite de septembrie-octombrie (172)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alecsxa0208 spune:

Dar stiu ca ne tine in suspans fata,imi inchipui ce emotii are ea.Probabil e inghesuiala mare acolo la nasteri.Pana una alta mai bagam niste

Monikus,Andre si eu vroiam sa va spun ca va admir pt curajul si stoicismul cu care suportati toate neplacerile sarcinii,de dragul bebeilor vostri .

M-am spalat pe cap si sunt ingrozita de cat par poate sa-mi cada.Si-asa am trei fire,nu vreau sa ma gandesc cum o sa fie dupa nastere .Dar ma duc la dermatolog si incep tratamentul preventiv.

Il astept pe sotz sa ma scoata la o plimbare,ca-s neiesita din casa de nu mai stiu cate zile

38 sapt+ cu
AMR 1 saptamana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui margo1

Mai postez si eu un mesaj doar doar voi aparea si eu in timp real

Inca o data, pup toate burticile si trimit gandurile mele monicai!
dupa mesajul 10 vom vorbi in timp real
... intru sa fac capitol nou daca nu s-a anuntat nimeni

Aida ... 36+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

MONICA!
Maria_I multa sanatate lui Mihail si multa bafta la operatia de vineri!
Mary_07 ce bine ca ne impartasesti despre ceza! Din cate am inteles la tine este a doua operatie.
Manga multumim pentru materialele de alaptare o sa intru si eu pe mail sa ma informez.
Danuta1979 iti doresc multa sanatate si numai bine!
Raluca_u bine ai revenit cu Stefan acasa!
Succes fetelor care merg la controale.
+ 37

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Manga,multumesc pt gandul bun, asa e. Mai am cam 6 sapt. Au trecut ele 31, vor trece si astea 6.

Alecsxa, multumesc si tie pt cuvintele frumoase.

Monicaaaaaa, haide ca nu mai pot sta in fatza calculatorului. Nah ca m-ai tinut azi vreo 4 ore pe scaun..

Monica 31+ in curand mami de Rares Stefan/Andrei POZA BEBE
VARSTA BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2009 spune:

173 e gata si va asteapta

Mergi la inceput