Burtici fericite de septembrie-octombrie (172)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Alex si eu cred ca 3 prenume sunt cam multe...eu ma gandesc la mine care am 2 prenume destul de lungi si ma dispera cand aveam de complectat acte sau alte hartii pana treceam toate numelePLUS ca nimeni nu mi-a zis vreodata dupa cel de-al doilea prenume. Si eu cum a zis ROXXY la puii mei le voi pune doar un prenume.DAR dupa cum au zis fetele daca voua asa va place si va doriti asta...atunci asta conteaza si puteti sa ii puneti cate prenume vreti.

KIKI 34+ si
Poze KIKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mkunigunda spune:

OanaM oare ce mai face?
Mie mi-e dor de ea...

Si intre timp HAI MONICA!!!

_
34+ cu dragostea noastra Victor

O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

HAI BEBE DRAGOS, TE ASTEAPTA O LUME INTREAGA!
multumim Babytza ca nu le lasi pe amaratele de noi fara vesti aici daca era vioi la eco, inseamna ca totul va fi bine cu amandoi, yuhhuuu!!!

Monikus, asa sa faci, sa mai intri sa ne mai zici de tine..hai ca mult a fost, putin a mai ramas..

Manga, pai se zice ca fetele vin chiar si cu 2-3 sapt mai devreme de termen....eu la asta ma refeream....iar noi am trecut deja de " pragul" ala...

Doro, am inceput sa simt si eu dureri la dansa, mai ales dupa ce stau mai mult timp pe o parte sau alta....nu trece decat daca ma misc putin prin casa

38+ cu Ebru PRIMA POZA!
AMR 1-5 ZILE!

nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Sincer, si mie mi se par prea multe 3 prenume, dar jur ca nu stiu cum sa impac toate spiritele, inclusiv pe mine, ca am cedat destul pana acum, dar ii inteleg si punctul lui de vedere....na, ca am zis-o.

----------------------------------------------
Alexandra 34+ cu fluturasul Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

AMR 4-5 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Hai Moni hai Dragos!!!

Dana 36+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1

AMR 3-4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Hai Moniiii !!!!!!

uite cum stam si asteptam vesti :

Cea mai fericita 37 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Sincer, si mie mi se par prea multe 3 prenume, dar jur ca nu stiu cum sa impac toate spiritele, inclusiv pe mine, ca am cedat destul pana acum, dar ii inteleg si punctul lui de vedere....na, ca am zis-o.

----------------------------------------------
Alexandra 34+ cu fluturasul Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

AMR 4-5 sapt

Alex, va mai ganditi, discutati si sunt sigura ce veti lua decizia care trebuie. S-ar putea sa aiba dreptate fetele ca bebelinei ii va fi greu cand va trebui sa isi scrie numele. Oricum, ramane la latitudinea voastra. Voi sunteti adultii deci.... voi decideti.

Selen, asa o sa fac.

Moni, fie-ti mila de mine si zi ceva. Vrem si noi o mocusoara de Dragosel

Monica 31+ in curand mami de Rares Stefan/Andrei POZA BEBE
VARSTA BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

de 15 min vb cu Monica
ESTE IN SALA DE TRAVALIU..CAT AM STAT CU EA DE VORBA UNA DEJA A NASCUT (SA VA SPUN CAT DE TARE TIPA AIA?????? brrrrrr

Monica e bine...asteapta sa intre.... este optimista...i-am zis ca o sa o mai sun.. i-am spus cata galerie si sustinere este pt ea aici... ii venea sa planga de emotie dar nu am last-o..

Monica e bine..o s afie bine in continuare (ea inca mai spera sa i se rupa apa...) mi-a placut ca era asa de optimista..

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

29+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Inca nu au luat-o la sala. Asteapta

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Camy, Babytza multumim de mesaje. Totusi, as vrea sa fiu putin acolo cu Moni ca sa le trag doua in cap doctorilor alora ca nu se ocupa de ea mai repede....

Monica 31+ in curand mami de Rares Stefan/Andrei POZA BEBE
VARSTA BEBE

Mergi la inceput