Burtici fericite de septembrie-octombrie (172)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Dana, ma bucur ca ai iesit bine la analize.

Mie nu mi-a dat sa fac niciodata sideremia si cand am intrebat a spus ca nu e cazul, na, ce sa mai zici!

Monikus, in continuare ne gandim la tine si te imbratisam cu drag...nu te chinui sa scrii daca nu poti sta la calculator, ne rugam sa iti fie mai bine.

Mai era ceva? Neuron gravid....

----------------------------------------------
Alexandra 34+ cu fluturasul Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

AMR 4-5 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Crocodana, Aida si 25 + Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Fetelor care aveti contractii, spuneti-mi si mie cum se manifesta la voi. Ca la mine se intareste burtica doar intr-o parte (in partea dreapta in care e fata) si efectiv ii vad forma si vad cum o strange. Sper sa nu ii fac rau.
Ma ingrijorez putin pentru ca la ultimul control aveam lichid mai putin.

38+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Monikus, in continuare ne gandim la tine si te imbratisam cu drag...nu te chinui sa scrii daca nu poti sta la calculator, ne rugam sa iti fie mai bine.

Bbelusa cea iubita

AMR 4-5 sapt

Nu pot sta linistita pana cand nu aflu cum e Moni si bebe. Dupa aia va parasesc din nou dar promit sa mai intru macar din cand in cand sa va mai linistesc ca sunt bine si sa felicit lumea pt bebeii frumusei.

Monica 31+ in curand mami de Rares Stefan/Andrei POZA BEBE
VARSTA BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

babytza multumim mult ca te ingrijesti de nervii nostri. Saracuta, cred ca si ea asteapta cu nerabdare sa se vada cu bebe in brate! Sper ca nu simte presiune asupra ei ca atatea fete pe aici asteapta vesti!

Fetelor, nu mai vorbiti de mancare, ca pana naste Moni eu sunt in apartamentul meu in care n-a mai locuit nimeni de o luna si deci numai apa am . Pana nu aflu de nastere nu merg de aici

Hai Monica!!!

32+ Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui Doro76

Fetelor, nu mai stiu care se vaita de niste dureri intre picioare...Ce-ati facut atunci? ca io am impresia ca mi se rupe dansa si raman fara dupa aia .
eu am patit-o in momentul in care am cazut in de pe scaun si exact cum spui parca mi se rupea. Din instinct m-am asezat pe stangadar se pare ca nu a fost cea mai buna solutie , ca in prima noapte a fost cosmar sa ma dau jos din pat la wc si mai ales sa ma urc inapoi in pat ... asa ca a doua zi am facut mai multa miscare cu lacrimile de rigoare si a cedat durerea si stransoarea.
Dar la mine e posibil sa fi fost o intindere de ligamente de la cazatura ... asa ca nu iti pot spune cu precizie ce e bine pt tine

... pe mine parca ma ia iar spatele asa ca o sa urmez reteta ellenutzei cu supozitor si voltaren si mai am o chestie ce se pune pe scaun la drum lung cu masaj

dar fac asta dupa vestea cea mare

Aida ... 36+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Vreau si eu sa va intreb ceva, dar sa nu radeti de mine.

Cum vi se pare ca o bbelusa sa aiba 3 nume??

Ideea este ca eu vreau mortis Alessia Ruxandra(Alessia am visat toata viata si Ruxandra a fost bunica mea care m-a crescut, DD sa o ierte) si tac'su vrea si unu nume tatarasc, de-al lui, lucru care nu ma deranjeaza ca e mai exotic, dar oare 3 nume sunt prea multe??

Am mare incredere in voi si de aia indraznesc sa va intreb.

Bbelusa cea iubita

AMR 4-5 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

MONICA!!

BEBE DRAGOS!

39+ cu floricica RAISA MARIA
AMR 2 ZILE
Trandafirash, mami, tati si-o intraga lume te asteapta sa ne daruiesti zambetul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinus8 spune:

HAI MONICA, HAI BB DRAGOS

bafta Monica, trebuie sa fie bine si asa va fi, cu siguranta

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

HAI MONICA! Acusica vine Dragoselul Atomix!

PS - eu sunt in recuperari inca...

Ramona

Tudor Gruia 34+

AMR 6 saptamani pana vine bebe

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput