Burtici fericite de septembrie-octombrie (172)
Raspunsuri - Pagina 14
carinablanca spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Dana15
Mami, tu trimite ce ai!! ![]() Dana 34s mamica mandra de ![]() Thank God I'm a woman! www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |
Am trimis dar nu s-a schimbat pe YM.
Am inteles ca s-a schimbat doar acea parola prin care se pot face modificari pe prima pagina. La asta eu nu ma pricep deci nu o am.

38+ cu
alex25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babytza Vesti calde : Moni e inca in sala de travaliu , asteapta sa o ia Mai respirati intre refresh-uri Babytza si puii Valentina DavidPoze |
Ufff, Doamne ajuta!

Am mancat ca vaca ce am gatit si din cauza de emotii si de graba, ca asa sunt eu, acum simt ca explodez si imi vine totul inapoi, minte de gainaa!

----------------------------------------------
Alexandra
34+ cu fluturasul
Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
AMR 4-5 sapt 

katteryna spune:
Cred ca m-am grabit si am inteles cum am vrut mesajul lui Babytza![]()
careia ii si multumim pentru vesti!
39+ cu floricica
RAISA MARIA
AMR 2 ZILE
Trandafirash, mami, tati si-o intraga lume te asteapta sa ne daruiesti zambetul tau!

kiki_cri spune:
Fetelor, vrau sa va zic ca mi-am schimbat nr de telefon. trimit noul nr pe adresa de yahoo comuna
KIKI
34+
si 
Poze KIKI
Doro76 spune:

Haide MONI

Inca putin si il tii in brate pe Dragos
Fetelor, nu mai stiu care se vaita de niste dureri intre picioare...Ce-ati facut atunci? ca io am impresia ca mi se rupe dansa si raman fara dupa aia 
.
Cu nasterea Monicutzei, m-am proptit la laptop si mi-am alungat copilul la un DVD..mama denaturata.
Nu mai vorbiti de dulciuri ca mooooor realmente de pofta 
Doro
37+ cu
Sara Lucretia si Eva Maria (28.04.2005)
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Doroteea&year=2009&month=9&day=16&babycount=1"
Dana15 spune:
Katteryna da, este bine! ultima data am avut-o 68..asta dupa o luna de tratament cu Sorbifer;
MONICA

Dana 34s mamica mandra de 
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
aidaciolac spune:
Dana15 

monikus pai sotul meu cand ma vede ca sufar turbeaza si ma cearta ca nu il trag mai tare de maneca pe dr sa il deranjez , ca am vrut dr vip ... dinastea si atunci incep si ii povestesc de tine , cat de eroic rezisti si nici macar nu te plangi cum ma plang eu ![]()

... cat despre treaba cu baietii sunt mai lenesi
sotul meu ma tot pregateste ca eu pana la 40 de saptamani ca baietii sunt mai lenesi
si atunci ii bag lista in fata si ii arat ce baietei grabiti avem noi aici si ce fetite calme si stapane pe sine 
de la semnaturile cu 39+
Se schimba vremurile domnule , fetele vor fi la putere 

![]()
Aida ... 36+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
katteryna spune:
Iau masuri de calmare: ma duc sa vad ce a mai ramas prin frigider![]()
39+ cu floricica
RAISA MARIA
AMR 2 ZILE
Trandafirash, mami, tati si-o intraga lume te asteapta sa ne daruiesti zambetul tau!