Burtici fericite de septembrie-octombrie (172)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

Citat:
citat din mesajul lui carinablanca
Trimit, dar voi va referiti la parola noua de la mail si webshoots, asa-i?
ca eu asta am trimis-o.

Mami, tu trimite ce ai!! ca eu ca maimuta am cerut parola de YM cu gandul ca s-a schimbat dupa evenimentele de ieri..dar inca nu am verificat daca acest lucru chiar s-a intamplat

Dana 34s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Am trimis dar nu s-a schimbat pe YM.
Am inteles ca s-a schimbat doar acea parola prin care se pot face modificari pe prima pagina. La asta eu nu ma pricep deci nu o am.

38+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

kateryna stai mami calma ca nu a nascut inca ....

Cea mai fericita 37 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui babytza

Vesti calde : Moni e inca in sala de travaliu , asteapta sa o ia A facut monitorizare, bebe e vioi .... E posibil sa mai dureze.
Mai respirati intre refresh-uri

Babytza si puiiValentina David

Poze

Ufff, Doamne ajuta!

Am mancat ca vaca ce am gatit si din cauza de emotii si de graba, ca asa sunt eu, acum simt ca explodez si imi vine totul inapoi, minte de gainaa!

----------------------------------------------
Alexandra 34+ cu fluturasul Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

AMR 4-5 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Cred ca m-am grabit si am inteles cum am vrut mesajul lui Babytza careia ii si multumim pentru vesti!

39+ cu floricica RAISA MARIA
AMR 2 ZILE
Trandafirash, mami, tati si-o intraga lume te asteapta sa ne daruiesti zambetul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Fetelor, vrau sa va zic ca mi-am schimbat nr de telefon. trimit noul nr pe adresa de yahoo comuna

KIKI 34+ si
Poze KIKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doro76 spune:

Haide MONI

Inca putin si il tii in brate pe Dragos

Fetelor, nu mai stiu care se vaita de niste dureri intre picioare...Ce-ati facut atunci? ca io am impresia ca mi se rupe dansa si raman fara dupa aia .

Cu nasterea Monicutzei, m-am proptit la laptop si mi-am alungat copilul la un DVD..mama denaturata.

Nu mai vorbiti de dulciuri ca mooooor realmente de pofta

Doro 37+ cu Sara Lucretia si Eva Maria (28.04.2005)

"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Doroteea&year=2009&month=9&day=16&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

sunt si eu membru incepator si nu nou venit. am 100 postari

Hai Monica

38+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Katteryna da, este bine! ultima data am avut-o 68..asta dupa o luna de tratament cu Sorbifer;

MONICA

Dana 34s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Dana15
monikus pai sotul meu cand ma vede ca sufar turbeaza si ma cearta ca nu il trag mai tare de maneca pe dr sa il deranjez , ca am vrut dr vip ... dinastea si atunci incep si ii povestesc de tine , cat de eroic rezisti si nici macar nu te plangi cum ma plang eu

... cat despre treaba cu baietii sunt mai lenesi sotul meu ma tot pregateste ca eu pana la 40 de saptamani ca baietii sunt mai lenesi si atunci ii bag lista in fata si ii arat ce baietei grabiti avem noi aici si ce fetite calme si stapane pe sine de la semnaturile cu 39+
Se schimba vremurile domnule , fetele vor fi la putere

Aida ... 36+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Iau masuri de calmare: ma duc sa vad ce a mai ramas prin frigider

39+ cu floricica RAISA MARIA
AMR 2 ZILE
Trandafirash, mami, tati si-o intraga lume te asteapta sa ne daruiesti zambetul tau!

Mergi la inceput