Burtici fericite de septembrie-octombrie (172)
Raspunsuri - Pagina 13
aidaciolac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monikus Danutza, Aida imi pare rau ca nu v-ati simtit bine. Multa sanatate in continuare. ![]() |

Eu am zilnic arsuri si atunci intrii tu in peisaj si imi aduc aminte cat de rau te simti si ma gandesc ca iti este de cel putin 3 ori mai rau ca mie
si zau ca imi iau putere de la voi .Va
si sper sa va simtiti mai bine si bebe sa fie sanatosi si papaciosi si atunci nimic nu va mai conta 

Aida ... 36+
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
lutoniana spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui MangaGirl
mie-mi spui...stii cum am ras doua borcanele de tiramisu de la tesco? si acum mor de somn si nu stiu ce sa fac... ![]() ![]() MangaGirl :-) 35+ cu Sasha Laurian ![]() |
daca e valabila acea porcarie care se zice, Sasha va manca numai tiramisu si al meu numai pizza
Cea mai fericita
37 + cu 
katteryna spune:

MONICA!!

BEBE DRAGOS!

M-am intors in galerie!
39+ cu floricica
RAISA MARIA
AMR 2 ZILE
Trandafirash, mami, tati si-o intraga lume te asteapta sa ne daruiesti zambetul tau!

Dana15 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carinablanca Trimit, dar voi va referiti la parola noua de la mail si webshoots, asa-i? ca eu asta am trimis-o. |
Mami, tu trimite ce ai!!

Dana 34s mamica mandra de

Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
katteryna spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui lutoniana
daca e valabila acea porcarie care se zice, Sasha va manca numai tiramisu si al meu numai pizza Cea mai fericita 37 + cu ![]() |
Si buburuza mea numa inghetata!
Dar sa-i dea si lu' ma-sa!
39+ cu floricica
RAISA MARIA
AMR 2 ZILE
Trandafirash, mami, tati si-o intraga lume te asteapta sa ne daruiesti zambetul tau!
Dana15 spune:
Danuta
sa stii ca eu ma bucur pentru rezultat!! nicidecum nu ma stresez; ca limita superioara este 145..este bine cum este acum (da Doamne sa fie asta valoarea reala) ca oricum se va pierde mult cu ocazia nasterii;
Thank God I'm a woman!
babytza spune:
Vesti calde : Moni e inca in sala de travaliu ,nu a nascut inca, asteapta sa o ia
A facut monitorizare, bebe e vioi .... E posibil sa mai dureze.
Mai respirati intre refresh-uri ![]()
Babytza si puii
Valentina
David
Poze
monikus spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui aidaciolac
![]() Eu am zilnic arsuri si atunci intrii tu in peisaj si imi aduc aminte cat de rau te simti si ma gandesc ca iti este de cel putin 3 ori mai rau ca mie si zau ca imi iau putere de la voi .Va si sper sa va simtiti mai bine si bebe sa fie sanatosi si papaciosi si atunci nimic nu va mai conta ![]() ![]() Aida ... 36+ Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
Nu stiu daca asta a fost scopul dar sa stii ca pe mine chiar m-a bufnit plansul la raspunsul tau.

Imi pare tare rau ca nu mai pot sa intru ca inainte ca sa fiu mai aproape de voi dar imi revin eu. Sunt si momente mai bune in cursul zilei cand ma inghionteste bebe. Vai ce bine e.

Dana, Uve aveti si voi dreptate.

Monica te rugam sa ne dai o veste. Nu mai pot sta pe scaun de atata emotie.

Monica
31+ in curand mami de
Rares Stefan/Andrei POZA BEBEVARSTA BEBE
katteryna spune:
Dana nu prea ma pricep, dar e de bine ca s-a dublat sideremia, nu?
BRAVO MONI!!!!
BUN VENIT BEBE DRAGOS CEL VIOI!
39+ cu floricica
RAISA MARIA
AMR 2 ZILE

Dana15 spune:
Carina multumesc!
Thank God I'm a woman!