Burtici fericite de septembrie-octombrie (172)
Raspunsuri - Pagina 12
raluk16 spune:
uau, Dana esti super 

Cand dau refresh se adauga doua pagini, nu-mi vine sa cred, la secunda se scrie... ![]()
Hai Monica!!!
32+
Alex
carinablanca spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dana15 A venit si barbatu' meu acasa si mi-a adus rezultatele de la analize..check this out!!! sideremie-142 ![]() ![]() super tare!! nu mai stiu ce sa cred...sa se dubleze in 2 saptamani de la ceai de urzica si polen?!! ar fi prea fain!! Raluk un buchet mare de flori ![]() ![]() ![]() Dana 34s mamica mandra de ![]() Thank God I'm a woman! www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |
felicitari

dar ce analiza e asta ca ma uitam sie eu peste ultimele analize dar nu am vazut asa ceva la mine?
38+ cu
MangaGirl spune:
| citat din mesajul lui lutoniana Poate mai suna Camy odata ca eu am terminat si inghetata si nu mai am ce sa mananc Cea mai fericita 37 + cu ![]() |
mie-mi spui...stii cum am ras doua borcanele de tiramisu de la tesco? si acum mor de somn si nu stiu ce sa fac...

MangaGirl :-)
35+ cu Sasha Laurian 
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
AMR 5 SAPTAMANI
monikus spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui carinablanca
Moni multumesc de raspuns. Nu stiam ca ai si alte complicatii, si am crezut ca asa pentru niste dioptrii se face cezariana. Iti doresc numai bine si ai sa vezi ca vor trece si starile astea naspa care le ai. ![]() 38+ cu ![]() |
Carina
. Sa dea Dzeu sa fie pt toate. Am inteles de la dr mea ca se recomanda cezariana de la dioptrii mai mari de 5. Asa a fost sa fie la mine. Oricum, am incredere ca totul va fi bine si de acum nu imi mai e frica de nimic. Crissbebe, felicitari pt pasul facut. Stiu ca e mai bine mai tarziu decat niciodata.

Sa stiti ca si eu am mari emotii pt Moni dar sunt sigura ca totul e bine.
Monica
31+ in curand mami de
Rares Stefan/Andrei POZA BEBEVARSTA BEBE
Dana15 spune:
Monikus un
pentru optimism!!!

toate trec!! si nimic nu ne doboara, nu?
Dana 34s mamica mandra de 
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
carinablanca spune:
| citat din mesajul lui Dana15 Carina trimiti si la mine noua parola? ![]() Dana 34s mamica mandra de ![]() Thank God I'm a woman! www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |
Trimit, dar voi va referiti la parola noua de la mail si webshoots, asa-i?
ca eu asta am trimis-o.
38+ cu
anco spune:
fug la bucatarie sa termin ciorba, pana jos sa iau paine si sa pap.

mor de foame
aaaaaaaaa, si sa bag un no=spa ![]()
anco
36+
???? si 
poze
Dana15 spune:
Carina sideremia se refera la cantitatea de fier din sange...sigur ai facut-o si tu!![]()
Dana 34s mamica mandra de 
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
uve_got_mail spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui monikus
Carina . Sa dea Dzeu sa fie pt toate. Am inteles de la dr mea ca se recomanda cezariana de la dioptrii mai mari de 5. Asa a fost sa fie la mine. Oricum, am incredere ca totul va fi bine si de acum nu imi mai e frica de nimic. Crissbebe, felicitari pt pasul facut. Stiu ca e mai bine mai tarziu decat niciodata. ![]() Sa stiti ca si eu am mari emotii pt Moni dar sunt sigura ca totul e bine. Monica 31+ in curand mami de Rares Stefan/Andrei POZA BEBEVARSTA BEBE |
Lasa ca nu mai avem asa mult si daca o sa fie cezariana chiar mai e putin timp...si o sa uiti toate neplacerile

33+ , mami de
sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Mariahttp://family.webshots.com/photo/2844585890104955882lFPbob
Danuta1979 spune:
| citat din mesajul lui Dana15 A venit si barbatu' meu acasa si mi-a adus rezultatele de la analize..check this out!!! sideremie-142 ![]() ![]() super tare!! nu mai stiu ce sa cred...sa se dubleze in 2 saptamani de la ceai de urzica si polen?!! ar fi prea fain!! Raluk un buchet mare de flori ![]() ![]() ![]() Dana 34s mamica mandra de ![]() Thank God I'm a woman! www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |
Nu te stresa, mai mult ca sigur e greseala. Stiu de la dr. mea ca si mie imi iesise la un moment dat o valoare f mare ...ca in sarcina e cam imposibil..cu exceptia tratamentelor intensive cu fier...ceea ce nu e cazul tau.
Deci 99% e greseala de laborator . Mergi si repeta analiza.
Dana
36+ cu
Alexandrahttp://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1
AMR 3-4 saptamani