Burtici fericite de septembrie-octombrie (172)
Raspunsuri - Pagina 11
mary_07 spune:

Hai Moniiii

Pana e scos bebe dureaza maxim 10 minute iar pana e gata totul in jur de 45 min,maxim o ora![]()
My family
Poze cu noi 
_
Melania,
de
Alexandru (2 noiembrie 2007)
si
Razvan (21 august 2009)
MangaGirl spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui selen80 Kateryna, nu se stie niciodata...poate ma apuca chiar vineri cat sunt la control oricum, cred ca si Kateryna si Croco sunt de acord cu mine ca daca mai zice cineva ca fetele vin mai devreme pe lume ii dau cu certificatul de nastere al lui Ebru in cap ![]() ![]() |
stai, nu zice hop ca inca nu ai ajuns la 40 si a ramas nenascuta! si da, stiu si eu fete lenese care au venit la o sp si ceva dupa termen...dar de asemenea stiu si baieti la fel de puturosi care au asteptat 42 de sp ca sa-si faca aparitia.
MangaGirl :-)
35+ cu Sasha Laurian 
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
AMR 5 SAPTAMANI
monikus spune:
| citat din mesajul lui crocodana Monikus esti tare! mai e putin putin! ![]() Andrecluj la fel! ![]() nici nu pot sa imi imaginez cat va e de greu cu atat mai mult cu cat eu am avut o sarcina tare tare usoara! un buchet mare de flori pentru asa fete puternice! pentru intreaga noastra galerie...sa fie in forma ! 39 de saptamani +1 fericita mamica de jucausaMaestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor! Jucausa mea |
Crocodana esti o draguta. Tu ai avut noroc cu o sarcina usoara. Nu e chiar atat de grav nici la mine dar e neplacut sa iti fie rau asa. Peste ceva timp cand voi fi cu bebe in brate nici nu imi voi mai aduce aminte de raul din timpul sarcinii.

Acum ca am mai citit pe sarite din urma am vazut ca au fost fete care au fost ingrijorate din cauza mea. Nu imi aduc aminte acum decat de uve_got_mail, dana15 si raluk16. Va multumesc si celorlalte si imi cer scuze daca a mai fost cineva si nu am vazut eu.
Fetele nu va impacientati prea tare ca rezist eu cumva si apoi, fiti sigure ca anunt daca patesc ceva sau daca vrea bebe mai repede afara. Nu raman eu fara galerie.
Danutza, Aida imi pare rau ca nu v-ati simtit bine. Multa sanatate in continuare.

Monica
31+ in curand mami de
Rares Stefan/Andrei POZA BEBEVARSTA BEBE
lutoniana spune:
Poate mai suna Camy odata ca eu am terminat si inghetata si nu mai am ce sa mananc ![]()
![]()
de emotii
Cea mai fericita
37 + cu 
Dana15 spune:
A venit si barbatu' meu acasa si mi-a adus rezultatele de la analize..check this out!!! sideremie-142

super tare!!
nu mai stiu ce sa cred...sa se dubleze in 2 saptamani de la ceai de urzica si polen?!! ar fi prea fain!! Raluk un buchet mare de flori

Dana 34s mamica mandra de 
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
carinablanca spune:
| citat din mesajul lui ralu0308 Daca a fost schimbata imi dati si mie un PM cu parola? va rog! Mercic, Raluca 38+ mamica de viitor - Alexandru 09.09.09 |
ai parola pe PM

38+ cu
anco spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui aidaciolac
asta buna intrebare , stii ceva , lasa ca il mai stresez si maine sa imi fac o lista pana atunci ... si tu inca iti pui baza in cumnata?jiiiiiz , mai bine apeleaza la prietene . Aida ... 36+ Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
pai da, na, vezi ...nu imi pun dar ma gandeam ca are bun simt sa nu ma lase sa mor de foame, da am parat-o la sotz
anco
36+
???? si 
poze
Dana15 spune:
Carina trimiti si la mine noua parola?
Dana 34s mamica mandra de 
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

!
fericita mamica de
asta buna intrebare