Burtici fericite de septembrie-octombrie (172)
Raspunsuri - Pagina 16
Doro76 spune:
Aida..chiar am senzatia ca mi se rup oasele alea...si mai si contractii, care dureroase, care nedureroase..Dar nu nasc acu..
Vb Luciei, sa mai nastem si in septembrie,zic si io..
In plus, dr meu zice ca n-am ce cauta la spital decat daca: 1 se rupe apa si 2. am contractii regulate la 5 minute
Pup
Doro
37+ cu
Sara Lucretia si Eva Maria (28.04.2005)
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Doroteea&year=2009&month=9&day=16&babycount=1"
Dana15 spune:
Alex trei nume sunt poate un picut cam mult..dar, nu-i bai!! eu personal am 2 amice cu trei nume..daca voua va place, de ce nu?
dar care ar fi al celalalt nume?
Dana 34s mamica mandra de 
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
raluk16 spune:
alex voi sa va simtiti bine cu numele ales. Eu stiu si copii cu 3 prenume. Cel mai comun e cu doua, intr-adevar. Dar nu m-am gandit niciodata cand intalneam un copil cu 3 prenume ca ce parinti nebuni a avut
.
Si eu am mare incredere in voi, de aia cand va fi mai usurel aici cu nasterile vreau sa va intreb si eu cum sa ii pun al doilea prenume ![]()
Si nici un mesaj fara
Hai Monica!!!
[majoreta 
32+
Alex
aidaciolac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alex25 Cum vi se pare ca o bbelusa sa aiba 3 nume?? ![]() |
, daca pt voi este ok atunci 3 nume sa aibe bebelina 
Aida ... 36+
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
Danuta1979 spune:
| citat din mesajul lui alex25 Vreau si eu sa va intreb ceva, dar sa nu radeti de mine. Cum vi se pare ca o bbelusa sa aiba 3 nume?? ![]() Ideea este ca eu vreau mortis Alessia Ruxandra(Alessia am visat toata viata si Ruxandra a fost bunica mea care m-a crescut, DD sa o ierte) si tac'su vrea si unu nume tatarasc, de-al lui, lucru care nu ma deranjeaza ca e mai exotic, dar oare 3 nume sunt prea multe?? ![]() Am mare incredere in voi si de aia indraznesc sa va intreb. ![]() ---------------------------------------------- Alexandra 34+ cu fluturasul Alessia Ruxandra Bbelusa cea iubita Da Doamne sa ne nastem sanatoase![]() AMR 4-5 sapt ![]() ![]() |
Al meu sot e chitit sa-i zica la fetita Ioana Maria alexandra, deci fetita ta nu va fi singura cu 3 prenume:)
Dana
36+ cu
Alexandrahttp://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1
AMR 3-4 saptamani
Doro76 spune:
Alex, eu am trei nume ![]()
. Tot asa...nu s+au decis. Nu pot sa zic ca m+a deranjat foarte tare aspectul, pana cand un doumn care prezenta importanta la un moment dat mi+a zis ca e cam ridicol cu pomelnicul pe care mi l+au trantit ai mei.
In fine, daca vrei tu trei nume, asa sa fie
Doro
37+ cu
Sara Lucretia si Eva Maria (28.04.2005)
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Doroteea&year=2009&month=9&day=16&babycount=1"
ralu0308 spune:
Fetelor, am din ce in ce mai des cate o intepatura jos, sub burtica.
Oare ce inseamna? Se apropie, incepe? am 38 sapt ....mai vreau sa stea un pic...
Parca baietii erau mai lenesi la iesit:)
Habar n-am ce ar trebui sa cronometrez:(
Raluca
38+ mamica de viitor
- Alexandru 09.09.09
ramsan spune:
| citat din mesajul lui alex25 Vreau si eu sa va intreb ceva, dar sa nu radeti de mine. Cum vi se pare ca o bbelusa sa aiba 3 nume?? ![]() Ideea este ca eu vreau mortis Alessia Ruxandra(Alessia am visat toata viata si Ruxandra a fost bunica mea care m-a crescut, DD sa o ierte) si tac'su vrea si unu nume tatarasc, de-al lui, lucru care nu ma deranjeaza ca e mai exotic, dar oare 3 nume sunt prea multe?? ![]() Am mare incredere in voi si de aia indraznesc sa va intreb. ![]() ---------------------------------------------- Alexandra 34+ cu fluturasul Alessia Ruxandra Bbelusa cea iubita Da Doamne sa ne nastem sanatoase![]() AMR 4-5 sapt ![]() ![]() |
Cumnata mea are 3 prenume Anca Irina Crina, toate scurte si usor de pronuntat.
Mie mi se pare cam prea elaborat sa aiba trei prenume, dar stiind ca ne-ai spus de micile discutii dintre tine si sotz, cred ca ar trebui sa renunti la Ruxandra (e o sugestie doar) si sa accepti si un nume tataresc scurt si melodios alaturi de Alessia.
Ramona
Tudor Gruia 34+ 
AMR 6 saptamani pana vine bebe
Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)
aidaciolac spune:
luto ai adormit? ![]()
haaaaai Monica 

Aida ... 36+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
Danuta1979 spune:
Aaa...si chiar sotul are 3 prenume...deci nu e neobisnuit:)
Monica....bebe Dragos...

Dana
36+ cu
Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1
AMR 3-4 saptamani

Da Doamne sa ne nastem sanatoase