Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (16)
Raspunsuri - Pagina 3
ate_09 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui 2anke Ultimele 15 pagini nu am mai reusit sa citesc, ca-mi merge prea rau. Dar pana acuma v-am citit desi nu am prea scris. Am nevoie de un sfat de la voi. Pan' in 5 saptamani n-am avut nici o greata nimic numai sani dureresi. Apoi au inceput greturi de dimineata dar usoare. De cateva zile imi este fff rau, nu mai pot manca nimica, chiar si apa o vomit. Credeam ca cu cat inaintez in sarcina o sa-mi merga mai bine dar uite ca m-am inselat. Numai saptamana viitoare ajung la Doctor si aici nu prea iti dau medicamente asa usor. Si peste 2 saptamani zburam in Romania. As dori sa stiu pe voi ce v-a ajutat impotriva greturilor si mirosurilor. Va multumesc f mult. ![]() Anca 9+ |
mie si acum ca am intrat in saptamana 12, imi este rau...n-am mai vomat de alaltaieri cand am incercat sa ma spal pe dinti.
Eu evit cat pot mancarurile calde pt ca am observat ca alea imi provoaca greata...si imi fac limonade cu lamaie stoarsa cand am greata.
In rest nu cred ca sa existe remedii impotriva mirosurilor sau greturilor...trebuie sa mananci ce consideri tu ca iti place sau iti face bine. Eu de exemplu nu suport mirosul de carne si nici nu prea ma ating de ea indiferent cum ar fi pregatita.
Sanatate multa si stai linistita ca trece si perioada asta mai grea.

asteptam un
11+ Doamne ajuta! 
lariana spune:
Buna ziua.Vreau sa ma alatur grupului vostru de gravidute, de martie-aprilie.UM 2.07.2009; DPN:8.04.2010
MSymo spune:
Am primit rezultatul de la Bhcg - 16230, iar luni era 12800. Incepand cu sapt 6 indicele se dubleaza la 3 1/2 zile, as putea sa cred ca sunt ok.
Doamne ce greu e sa astepti!!!
Imi vine acum sa inghit toata folia de Duphaston....
. Eu iau o pastila dimineata si una seara, oare trebuia sa-mi mareasca doza?
7 +
Ioanact spune:
Va ofer o felie de tort
si o cupa de sampanie
, in cinstea tatalui meu.
ALBUM
POZE RECENTE
8
si 4 maselute
Ioana creste mare
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
6+ - IUSTIN/IUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
kossir spune:
Buna burticilor,
Imi pare rau ca n-am mai intrat de multa vreme, am pierdut de tot noutatile, multe fete noi, bine ati venit
, sarcini usoare si la termen, am vazut si o problema, floricika imi pare tare rau 
, sincer te inteleg si sunt alaturi de tine
.
eu am fost ocupata cu ziua de nastere a flacaului meu, care a implinit 10 ani
si trebuia punctat cum se cuvine momentul
, apoi am plecat la cumparaturi pentru ca se apropie plecarea
si trebuia sa ma ocup de cadouri si chestii
.
Mi-e foarte greu ca trebuie sa plec 
, dupa o luna jumate chiar imi e greu, desi ne asteapta tato acolo, dar parca mai bine ar veni el aici
.
Eu la 12 saptamani am oprit utrogestanul asa cum imi spusese dr din Maroc, doar ca urmatoarea zi am inceput sa am pete rosii intens si tot asa cea de-a doua zi, asa ca am inceput din nou sa iau, dar doza mai mica. Nu stiu cum e mai bine, daca in trimestrul doi e nevoie de tratament de sustinere a sarcinii, dar eu pana sambata cand am intrevedere cu dr, nu mai intrerup tratamentul ca mi-e frica. Voi ce ziceti, cum o fi mai bine?
O alta intrebare, ati masurat pliul nucal? Cele care ati ajuns in saptamana a 13-a. Eu o sa-l masor sambata, o sa fie la limita, la sfarsitul saptamanii a 13-a si mi-e frica de mor de rezultat
.
Daca e tarziu si va fi eronat, sau daca e un rezultat prost si real, eu ce fac? 

Va doresc o zi buna tuturor, fara greturi si tot ce e mai bun sa aveti.
Carmen mami de Mihai 24.8.99 si
13+ sapt
ate_09 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MSymo Am primit rezultatul de la Bhcg - 16230, iar luni era 12800. Incepand cu sapt 6 indicele se dubleaza la 3 1/2 zile, as putea sa cred ca sunt ok. Doamne ce greu e sa astepti!!! Imi vine acum sa inghit toata folia de Duphaston.... . Eu iau o pastila dimineata si una seara, oare trebuia sa-mi mareasca doza? 7 + |
eu am laut duphaston cate 3 pe zi. Am avut prin saptamana 5-6 la inceput 2 zile la rand pete maronii...si asa mi-a recomandat medicul sa iau 3. De atunci n-am avut probleme cu nici o pata nimic...si acum iau doar 2 duphaston pe zi desi inca nu am fost la medic. Maine am programare...si sper sa fie totul bine.
Dar tu de ce esti ingrijorata? ce simptome ai?
asteptam un
11+ Doamne ajuta! 
Paps spune:
Atentie celle care luati tratatment de sustinere trebuie sa scadeti treptata doza! Daca ati luat 3 pastile luati 3-5 zile 2 pastile apoi 3-5 zile 1 pastila apoi din doua in doua zile cate o pastila astfel incat organismul sa poata el sa secrete cantitatea de hormoni pe care ati luat-o pana acum prin "pastile/ovule".
Msymo oricum mergi la doctor azi si iti va prescrie el un tratament. E oricum super bine ca analizele sunt OK. Trebuie sa ai mai multa rabdare si incredere in tine. Oricum ecografia de acum te va linisti.
danmin spune:
floricik,of doamne, imi pare sincer rau, prin ce treci. Mai ales ca te inteleg. Si eu am avut sarcina oprita in evolutie acum cativa ani...inainte alta sarcina cu probleme...a trebuit sa aleg daca sa fac chiretaj...avea sanse 50-50 sa fie ok...Important este sa comunici cu familia, cu sotul, sa-ti fie aproape si sa te ajute sa treci peste

roxi, si eu aveam la inceput dureri, intepaturi de burtica, in dr sau stg ovarelor...acum sunt mai rare. Si cred ca pana la urma sunt normale. Organismul se pregateste sa gazduiasca un mic bebeu.
Referitor la data la care sa te duci la eco, acum recomand oricui sa se duca in jurul celor 8 sapt. Il vezi si bine, auzi si bataile inimioarei, si cel mai imp nu stai in stres. Eu stiu despre ce vb. Dupa cea de a 2-a eco am plans 4 ore neintrerupt, de ma miram si eu de unde mai am atatea lacrimi.
Msymo, abia asteptam sa ne spui ca si echo a iesit bine si ca l ai vazut pe BB.
Pana acum ma laudam ca eu nu am simptome, fara greata. Acum au inceput si la mine, in special seara. Nu foarte puternice, dar destul incat sa le iau in seama si sa ma deranjeze. Cred ca o sa fie din ce in ce mai frumos.
Bun venit tuturor burticilor noi si sper sa ne auzim cu bine pana la sf celor 40 sapt.
va poopik pe toate si sa ne auzim numai cu vesti bune

6+
selina-d spune:
Symo eu cand am fost acum 2 saptamani avea 6 mm sacul si zicea dr ca e cam de 5 saptamani. Vineri o sa fie 7 saptamani si vom vedea mai bine. Oricum inca nu imi da DPN pana peste inca 2 saptamani pentru ca la masurarea embrionului intre 9-10 saptamani aici iti da varsta exacta a sarcinii si DPN. Eu nu sunt stresata deocamdata, sunt doar emotionata pentru ca vreau sa vad si eu mamaruta mica ca e bine. Succes pe maine si fii optimista ca totul e bine. 
Mami
6+ si Victor (31.08.2007)
Lindal spune:
Fetelor, deci ca sa ma lamuresc si sa fiu sigura ca asa este: tratamentul de sustinere (de ex: duphaston) se ia pana prin sapt.12 dupa care se scade treptat doza pana se renunta comlpet? Mie dr. mi-a dat incepand cu sapt 6 cand am fost la el, m-a chemat din nou sa vin in sapt.12, iar pe reteta a scris 1 cutie, ca banuiesc ca nu era sa stea el sa calculeze cate cutii imi trebuie mie in 6 sapt daca iau cate 3 pe zi. Corect?![]()
6+