Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (16)
Raspunsuri - Pagina 4
babyangel spune:
Symo, iti tin pumnii pentru eco..Daca ma crezi, eu deja am stomacul in gat si nu ma duc decat saptamana viitoare...Cred ca esti foarte emotionata Bafta!
Iariana, bun venit in odiseea noastra...Imi pare rau ca ai nimerit in paginile astea pline de tristete pentru Floricika, si stress pentru fetele cu problemute..Dar o sa vezi ca avem si noi multe momente happy cu eco reusite si poze frumoase, si pofte diverse
Anca
12+ si mami de
Lucas
samaria spune:
Buna ziua,dragele mele!
Am intrat iarasi cu intarziere,nu a mers netul si cum DC da, intr-adevar, dependenta,nu mi-am gasit locul deloc,atata m-am foit si m-am rasucit...bine ca s-a rezolvat netul,slava Domnului.
Floricika,imi pare nespus de rau,nici nu imi gasesc cuvintele...

...sa va dea Dumnezeu putere si curaj de a trece peste acest necaz si de a merge inainte
Fetele noi,Cris,Roxy,Lariana:Bine ati venit!!!

Sanatate multa,voua si bebeilor vostri!
Roxanik,si eu am avut aceleasi sezatii descrise de tine,tocmai de aceea am mers la ginecolog,ma temeam ca e ceva in neregula.Nu prea sunt bune contractiile astea,dar iau Duphaston 2x1/zi si nu mai am treaba.Slava Domnului,nu m-am confruntat cu ceva mai grav,pana acum,decat cu sani umflati de parca ar trebui sa explodeze si cu greturi nesimtite care isi fac iar de cap tocmai cand credeam ca am scapat de ele!
Alessicoo:multumim ca nu ne-ai uitat,puneti-va odata pe treburi serioase

si de pastele viitor sa va apara un bb in dar!
Sa nu ne uiti!
Marsy baby:asa de bine mi-a cazut sa vad ca nu-s singura care ar dormi la servici!Ai crede ca e o atractie irezistibila intre capul meu si tablia biroului in fata caruia stau!Oooooof!
Draga Alina,intentionat te-am lasat la urma,fiindca vreau sa am un cuvant mai lungut cu tine!
Multumesc de urare,nu am o preferinta in legatura cu ceea ce va fi,doar dorinta SA FIE.Ioana e o scumpete,m-am topit dupa ea si ieri,si azi m-a dezarmat cu dragalasenia ei, sa va traiasca!
Asa de draguta era cum se lupta sa mai gaseasca ceva pe lingurita,manca-o-ar mama de frumusica!Cum mai zicea o mamica inainte,o sa aiba un fan-club de acum incolo,
,Ioana, esti o minune si sa iti dea Dmnezeu sanatate si fericire!Vroiam sa iti mai spun,referitor la concediul vostru ca mi-au placut pozele si filmuletele,tare m-am mirat cum ai rezistat un drum atat de lung cu burtica si cum a rezistat Ioana,ati scotocit o buna parte din tara,dar bine ca ati reusit sa mergeti acolo unde v-ati propus, si amintirile ce le aveti vor fi pentru totdeauna.Scuze ca am luat-o de pe aratura,mi-ati fost foarte dragi,de aia mi-am permis sa trec la sentimentalisme...Astept fotografii cu vedeta mea,Ioana,in continuare,ok?Te rog!

Maria
9+
Mami de Sammy
MSymo spune:
Babyangel, putin spus emotionata...am un nod in gat.
Rezultatul de azi de la Bhcg mi-a dat putina speranta, faptul ca a mai crescut, inseamna ca evolueaza...dar nu exista garantia ca bebe e in saculet. Bhcg este hormonul de sarcina, care se gaseste si in saculet, dar nu ne garanteaza si evolutia embrionara.
Doamne ajuta pana maine si sper sa vin cu vesti bune!
Poate ca intr-adevar e mai bine sa mergi direct la 7-8 sapt, fiindca ai toate sansele sa pleci cu raspunsuri clare, concrete. Asa...mergi la 5 sapt...nimic, apoi la 6 nimic....si stai in stres....nu-i bine.
7 +
samaria spune:
Symo,lasa emotiile ca bb-le face tumbe deja de la atata agitatie!Sa dea Dumnezeu sa fie totul bine
. Te astept(am) cu vesti,maine!!!

Maria
9+
Mami de Sammy
babyangel spune:
Alina, din pacate nu pot sa servesc felia de tort pentru ca burtica mea arata ca la 4-5 luni, dar nu te refuz cu sampania
..sa dau putina energie la bb..
Asa ca sa-ti traiasca taticutul inca 50 de aniversari onomastice
!(daca ziceam inca 100 paream falsa, nu?
)
Anca
12+ si mami de
Lucas
roxanik09 spune:
fetelor, va multumesc din suflet! tocmai de incurajari si sustinere aveam nevoie acum. nici nu stiti cat va multumesc pt asta ! va doresc la toate sarcini usoare, nasteri la fel si bebei sanatosi si frumosi ! 
la 17 aflu rezultatul hcg-ului, dar pana atunci stau linistita.
o sa va tin la curent cu noutatile !
Stefanna spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lindal Fetelor, deci ca sa ma lamuresc si sa fiu sigura ca asa este: tratamentul de sustinere (de ex: duphaston) se ia pana prin sapt.12 dupa care se scade treptat doza pana se renunta comlpet? Mie dr. mi-a dat incepand cu sapt 6 cand am fost la el, m-a chemat din nou sa vin in sapt.12, iar pe reteta a scris 1 cutie, ca banuiesc ca nu era sa stea el sa calculeze cate cutii imi trebuie mie in 6 sapt daca iau cate 3 pe zi. Corect? 6+ |
Nu stiu cat are cutia de duphaston, insa sigur iti spun, ca medicul trebuie sa scrie pe reteta nr exact de pastile care iti trebuie pe o anumita perioada si mai ales sa precizeze cate sa iei pe zi.Imi imaginez deci ca el stie precis cate sint in cutia de duphaston, iar adca tu ai dubii dupa ce le termini de tre sa mai ei sau nu, mai bine il suni, sau iti mai faci o programare.Pupici si numai bine la bebe.La cine mergi in iasi sa te vada?!
Stefanna mami de fetita si
13+