Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (16)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

neata

nu stie nimeni ce mai e cu ramonella????

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanik09 spune:

Neata, fetelor !

MSymo, regret nespus ce ti s-a intamplat ! Sper sa gasesti puterea psihica sa treci mai departe si sa-ti urmaresti visul in continuare ! Tin pumnii stransi si ma gandesc la tine.

CastelanaC, si eu sper sa nu am gresturi, cel putin atat cat nu ai avut tu !

Eu azi am fost la o noua dozare beta hcg, sa vedem cum arata evolutia la 2 zile..

Cand aud povesti triste, nu am cum sa nu ma gandesc ca mi s-ar putea intampla si mie, dar stiti cum e, speranta e maaare !
Sa dea Domnul sa fie bine la toata lumea si sa nu mai auzim povesti triste !

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

yasmi, daca nu ma insel , acum cateva zile a scris cineva ca ramonella e bine, e la mare si totul e ok

castellana, weekend placut si tie , acolo in paradis :)

babyangel , imi pare rau pentru catelus, dar bine ca ti l.au adus
chiar ieri am vrut s.o intreb pe denisa de catelul ei, nu stiu de ce...
imi plac cainii la nebunie, dar pt ca atunci cand l.am avut l.am considerat un membru al familiei, acum nu ma vad in stare sa am grija de el cum trebuie si cu ivan nu cred ca stie cum sa se poate cu un animal, fara sa.l chinuie mai aman pana iau unul

selina, iti tin pumnii, sa vezi bebe la eco! sa vii neaparat cu vesti bune
mie ieri mi.a urcat doza de eutyrox la 75 si mi.a dat acid folic combinat cu iod, e aceeasi pastila

ella, felicitari pt rezultatele bune la DT, e bine ca v.ati linistit cu toate ca la fiv (sper sa nu fac vreo gafa, nestiind sigur daca tu esti cu fiv) sansele de anomalii sunt minime

eu n.am crezut nici in pria sarcina nici dupa, ca poftele exista cu adevarat, pana aseara , cand daca nu mancam salata aia la beof , omoram pe cineva, simteam ca mor de foame, aveam gol in stomac dar nu intra nimic altceva decat pofta din cap, doamne cum a fost dupa ce.am mancat, exact ca un orgasm

roxana 7+ si ivan (2.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

neata

nu stie nimeni ce mai e cu ramonella????

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

Am vb eu cu ea la telefon,inca sunt la mare si din pacate a pierdut sarcina.Zilele astea trebuie sa mearga sa ii faca chiuretaj

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

oh anca, alta fata care pierde bb.ul...saraca, transmite.i ganduri bune, sa treaca cu bine peste asta , si sa nu-si piarda speranta

roxana 7+ si ivan (2.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

offfff ramo, imi pare sincer rau..........

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lindal spune:

Buna fetelor!
Eu ieri am fost la dr. de fam. care m-a cantarit, mi-a luat tensiunea (dupa ce fugisem sa fac o copie xerox) si mi-a facut carnetul de gravida. Intr-adevar, mi-a dat Duphastonul compensat (nu-mi dau seama daca e 50% sau 100%, am sa vad cand merg la farmacie) si bilet de trimitere pt analizele de sange.
Pe mine de ieri nu ma mai doare burta, iar azi ma simt bine, parca nu-mi mai este nici rau. Cu atatea vesti rele in ultima saptamana, parca un firicel de frica si indoilala s-a strecurat si in sufletul meu, insa m-am hotarat sa nu-l las sa se cuibareasca. Asadar, fetelor, va rog frumos, ganditi pozititv!!! Nu va panicati, nu va ganditi la ce e mai rau! Ca nu va faceti bine nici voua nici lui BB. Cata vreme nu stiti ceva exact, nu lasati indoiala sa patrunda, acel "dar daca..." Mergeti cu incredere la eco si acolo in functie de ce va spune doctorul vedeti ce atitudine sa luati. Eu sunt hotarata sa merg la 12 sapt. asa cum mi-a spus, iar pana atunci vreau sa stau linistita, fara griji inutile.
Deci va doresc tuturor putere, incredere, liniste, relaxare, fericire, cat mai multe momente vesele, optimism si gandire pozitiva! Pentru bebei fericiti!

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

of doamne fetelor, mi se rupe sufletul cand aud de asa nenorociri, apoi brusc mi se rupe inima.....

ganduri bune pentru Ramona si curaj sa treaca peste cu bine, cuvintele-s de prisos oricum...

Roxanica sa ne zici si noua ce beta tau de azi, tinem pumniiii!!!!

va pup fetelor

castelana fericita 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lindal

Buna fetelor!
Eu ieri am fost la dr. de fam. care m-a cantarit, mi-a luat tensiunea (dupa ce fugisem sa fac o copie xerox) si mi-a facut carnetul de gravida. Intr-adevar, mi-a dat Duphastonul compensat (nu-mi dau seama daca e 50% sau 100%, am sa vad cand merg la farmacie) si bilet de trimitere pt analizele de sange.
Pe mine de ieri nu ma mai doare burta, iar azi ma simt bine, parca nu-mi mai este nici rau. Cu atatea vesti rele in ultima saptamana, parca un firicel de frica si indoilala s-a strecurat si in sufletul meu, insa m-am hotarat sa nu-l las sa se cuibareasca. Asadar, fetelor, va rog frumos, ganditi pozititv!!! Nu va panicati, nu va ganditi la ce e mai rau! Ca nu va faceti bine nici voua nici lui BB. Cata vreme nu stiti ceva exact, nu lasati indoiala sa patrunda, acel "dar daca..." Mergeti cu incredere la eco si acolo in functie de ce va spune doctorul vedeti ce atitudine sa luati. Eu sunt hotarata sa merg la 12 sapt. asa cum mi-a spus, iar pana atunci vreau sa stau linistita, fara griji inutile.
Deci va doresc tuturor putere, incredere, liniste, relaxare, fericire, cat mai multe momente vesele, optimism si gandire pozitiva! Pentru bebei fericiti!

7+

Bravo Lindal, ma bucur ca ai fost la dr si ca tot e bine cu bebe. Si draga mea asa fii optimista si sa incercam sa le infiripam sentimentul si la fete!!!! lara firicelul de indoiala ca scoatel batul la el si vede el!!
te pup si sa auzim de bine!!

castelana fericita 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samaria spune:

Buna dimineata,dragele mele!
E deja a doua zi cand curg vestile rele si parca incepe sa ma paraseasca optimismul si pe mine...Am citit ceea ce parea "cuvantarea de adio" scrisa de Symo si m-a apucat bocitulMa doare si pe mine,fiindca ma pun in locul fetelor si e foarte dureros,trist si chiar pare nedrept...Pur si simplu nu mai stiu ce sa mai zic......desi, sa stiti fetelor, ate 09 si ellanik ca vestile voastre bune mi-au mai adus o jumatate de zambet, totusi incepe sa ma cuprinda o vasta indoiala si pe mine,desi pana acum m-am alimentat cu optimism cat cuprinde,cu sperante si incredere orbeasca in Dumnezeu,ca stie El ce face...ooooooof!

Dayanara:poate nu imi trimiti si mie salata!Deja salivez la greu si partea proasta e ca sunt la servici pana la 5 si apoi merg la coafor,deci eventual deseara pe la 8 daca reusesc sa ma apuc sa imi implinesc pofta?!?! Doamne,oare o sa rezist?! Asa o pofta nebuna nici ca am mai simtit vreodata!Si macar daca ai fi zis ca a fost rea sau mai stiu eu ce...,dar nuuuu,zici ca a fost...ca un orgasm?!M-ai dat gata,oricum,sa stii! Vai de mine!Toata ziua la salata ta o sa ma gandesc...

Maria 9+
Mami de Sammy

Mergi la inceput