Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (16)
Raspunsuri - Pagina 14
dayanara spune:
eu azi n.am mai putut de pofta de salata la beof nu am putut manca nimic, muream de foame , aveam gol in stomac si totusi de altceva mi.era scarba
intrebarea e , sa fac maioneza cu ou crud nu merge, si oricum nu ma pricep la facut maioneza, deci am facut.o cu maioneza la borcan cumparata, aici se spune ca e mai sigura cea cumparata decat cea facuta in casa....in fine oricum am mancat, dar voi ce stiti?
roxana
7+ si
ivan (2.12.2006)
ellanik spune:
Dayanara e buna aia la borcan.Vezi ca-mi facusi si mie pofta!Ntz! ntz!ntz!Posibil asa ceva?
12+
Eu si bebe il iubim pe tati !
dayanara spune:
ella, merci, ma linistesc un pic
asa stiu si eu ca e buna, insa sotul a cumparat una care scrie ca e facuta cu oua de tara nu stiu cum, el s.a bucurat ca.mi aduce ceva natural...in fine oricum e o marca de incredere
la voi acolo am dat de maionesa hellmann`s , o stiam de aici, si cand am fost in ro am cumprat cu incredere
roxana
7+ si
ivan (2.12.2006)
ellanik spune:
Astea din magazin sunt sterilizate deci stai linistita.Si sincer, nu stiu cat ou pur sange ar baga ei...s-ar strica rapid.Zic si eu!
12+
Eu si bebe il iubim pe tati !
selina-d spune:
Offf Symo ce rau imi pare pentru tine. Mi s-a strans inima cand am citit. Am sperat asa de mult ca va fi bine 

Sper sa reusesti si tu cat de repede din nou si sa fie totul bine.
Acum mi-e mai frica sa merg maine la doctor. Nici eu pana acum nu am vazut nimic in saculet. Ofof
Mami
7+ si Victor (31.08.2007)
selina-d spune:
Dayanara nici eu nu cred ca ar fi vreo problema cu borcanele cu maioneza. Sa-ti fie de bine. Si eu as manca 
Mami
7+ si Victor (31.08.2007)
castelanaC spune:
MSymo, am citi cu sufletul la gura acum dimineata, am ramas masca sa stii, nu am cuvinte.......aveam noi doua aceeasi data de ultim UM si stii ca ma bucurasem mult. Poate mai ai o sansa si la tine e ca la Dana Mi, Doamne ajuta sa fie asa!!!!!!!!
Freedelia, drum bun la intoarcere, stiu ca e greu si lung, nu e simplu de loc. Noi care veneam des acasa le-am simtit in fiecare osisor. O sa te relaxezi acasa la tine, stiu ca in trecut Turkish era destul de comod, parca avea servicii bune la bord, asta conteaza foarte mult. Sarcina usoara in continuare si fara de probleme! Am citi ca tea- facul bella acasa, o sa fii o diva pe ruta ta 
ate 09 ei ce bucurie acolo si deja cred ca bebe da petrecere!!!! Felicitari pentru rez bune!! nu stiu cum e cu varstele astea diferite...important cred ca e ca e bebe bine, nu?
bafta!!!!
Ellanik felicitariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. sa traiasca bebe si mami lui!!!!!!!!! si ti-am mai zis ca-mi place comentariul de la clinica!!!! 
Selina nu te desumfla fara sa ai de ce. Fii increzatoare si du-te fara probleme la dr si neaparat optimistaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!! bafta azi la eco!!!! tinem pumnii sa stii!! capul sus si crede in bebele tau!!!!!!! fii increzatoare in sarcina ta!
Samania pup fata si burtica!!!!
tin pasul dar stii ma simt asa mai bine si mai ies si eu din barlog cate o data pe zi, apoi vin rupta de obo, papa si pac la somn, dar sa stii ca va citesccccccccc, nu trag chiulul!!!! incerc si cu scrisul sa tin pasul dar cu diferenta de fus orar, cand deschi dimineata romane, rasturnari de situatie, ce sa mai activitate intenta aici la voi, imi place!
Inaioana, Floricica imi paaaaaaaaaaaaare tare rau, am ramas inerta cand am citit, nici nu stiu ce sa spun... fiti tari si sigur veniti cat de curand cu vesti bune!
marsy baby imi pare rau de tusea ta, sanatateeeee!!!!!!!! papa fructe si legume bogate in vit C! ajuta!
sensibila, bravo pentru rezultate!!!!!!!! felicitari si sarcina usoara si bebe sanatos la termen!
roxanika09 draga mea sa fie cu noroc si sarcina usoara. sa stii ca si eu asteptam greturi, tot ce putea sa fie si eram dispusa la orice dar sincer pana la 8 saptamani implinite ieri nu am nimic!!!!!
doar oboseala si ceva mai mult de munca din cauza constipatiei si ma stradui sa pap echilibrat! bafta!!!!
Andra s.... vezi ca scot batul la tine, cum asa iti este frica sapt viit? nu se poate asa ceva! trebuie sa te duci cu optimismmmmm!
si cu un singur gand: trebuie sa fie bineeee!!! clar!zambeste si bucura-te de sarcina si cum vrei sa iasa bebe fericit? mami trebuie sa-l invete din burticuta lucrul acesta! capul sus si bafta!!!
dayanara, draga mea e valabil si pentru tine ce i-am scris Andrei, cum adica sa-ti revina pesimismul? si tu il primesti? ce asta vine cand are chef????? eeee, mama lui!!!! optimism, razi mult, chiar si degraba, pupa sotul si stati cioc in cioc, o plimabarica de placere si vezi cum dispar norii astia!
mai dragelor, pai asa sa lasam hormonii astia sa-si faca de cap?????
pai cum e posibil???? mama lor ca scot batul si le arat eu!
nu le bagati pe doamnele emotii, ganduri negre, si frici in seama. asa se vor plictisi sa vina intr-o zi cand vad ca nu fac treaba cu voi!
Azi e vine, in fine sfarsit de saptamana! Va urez relaxare, racoare, liniste, bucurii, rasete si tot ce va doriti si sa auzim numai de bineeeeeeeeeeeeeee!!!!

castelana fericita
8+
babyangel spune:
Buna dimineata fetele...
Uite ca nu am intrt si eu o zi pe forum, si cand ma intorc, ce sa aud???
Symo, sincer esti prima pentru care mi-au dat lacrimile ..probabil pentru ca se intampla prea des lucruri din astea..si in plus am avut si eu o suparare mare ieri, pentru ca mi-am pierdut catelul...
In fine dupa ore de cautari si alarme, am anuntat o recompensa de 200 de lei si in cateva ore mi-a venit cineva cu el..
Am fost terminata toata ziua..
As vrea sa pun cateva poze sa-mi vedeti minunatia..oare cum sa fac? Ma ajutati?
Symo te felicit pentru moralul ridicat, si sant convinsa ca cu astfel de atitudine pozitiva, se va prinde sarcina imediat
..Sper sa nu ne parasesti de tot, si ca ramanem prietene, cu sau fara bb in saculet!

Anca
12+ si mami de
Lucas
sensibila spune:
MSymo - cuvintele nu isi au rostul. Tu stii ca toate am sperat ca o sa fie bine.
Poate fetele au dreptate si ar fi bine sa mai astepti, poate embrionul in cazul tau creste mai greu. Eu zic sa mai astepti macar o saptamana pana sa mai afaci o alta ecografie.
Acum tu stii ce vrei sa faci ! Insa daca exista o sansa cat de mica sa apara minunea eu zic ca merita sa astepti, desi stiu ca asteptatul iti da sperante si asta poate face mai mult rau de cat bine.
Suntem alaturi de tine !
e in burtica
+12
Dr Anca Moisa
IAD reusita 16.06.2009
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev067pr_.png
stefimic spune:
Buna dimineata fetelor, incerc sa tin pasul cu voi dar nu reusesc, de citit va citesc in fiecare zi dar de scris nu mai apuc, o sa vedeti voi cand veti avea un strengar prin casa
.
da noi am miscat la 3 luni si jumatate, la a doua sarcina misca mai devreme, la prima a miscat undeva aproape de 4 luni jumate, asa ca de asta am miscat noi inainte, cred ca si CARMEN{kossir}ar trebui sa ne spuna de miscat.
fetele dar de OANAIACOVITA ce mai stiti?
i-mi pare tare rau pentru fetele care au ramas fara bebelusi saptamana asta si va doresc sa fie cu noroc data viitoare.
vad ca unele dintre voi chiar aveti anumite pofte, iar mie nici starea de rau nu mi-a trecut in totalitate, abia astept sa ajung pe la 5 luni.
pe 7 septembrie avem si noi programare la morfologia fetala si abia astept sa vedem ce ascundem in burtica.
sper sa aveti o zi linistita si fara vesti rele.
cata mami de STEFAN(9.03.2007) si
14+