Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (16)
Raspunsuri - Pagina 16
briza_marii spune:
Fetelor, vroiam sa va intreb ceva: mie imi plece sa rontai morcov crud, si cineva mi-a zis ca nu e bine sa manac acum la inceput, ca are multa vitamina A si ca are acelasi efecte ca si ficatul de porc. Am tot cautat pe net informatii despre asta, dar nu am gasit nimic. Voi ati auzit/citit ceva despre asta? Dr meu mi-a zis ca nu sunt interdictii la nimic, atat timp cat nu exagerez, dar daca rontai zilnic 1-2 morcovi se considera cantitate mare?
6+
Rebiana27 spune:
Ramonella multi 

si imbratisari ca sa ne simti gandurile bune! Am trecut si eu prin asta si stiu cat de incarcat ti-e sufletul. Priveste cu speranta spre viitor; Dumnezeu iti va da un nou suflet sa-l cresti! 

Briza marii daca mananci 1-2 morcovi eu cred ca nu-i o problema. Eu vorbesc din perspectiva celei care daca vrea sa manance ceva nu se poate opune nimeni si nimic (mai ales ca nu pot manca orice). Ce-i drept n-am mai mancat pate de ficat sau ficatel de pasare desi imi placeau inainte, din doua motive: stiu ca nu-s recomandate si nici nu-mi mai plac teribil. Despre morcovi n-am citit sau auzit nimic, insa.
I can't fake with dignity so i'll not try!!
babyangel spune:
Briza marii , poti rontai linistita pentru ca nici o vitamina luata din alimente nu va dauna...nu asimileaza toata..ideea e sa-l curati bine, sa-l speli bine si...da-i inainte..
Si eu rontai morcovi cand mi-e foame si nu e ora mesei, pentru ca am luat deja 4 kg si nu-mi explic de ce...de luni nu am mai mancat gram de dulce, nu am mai mancat seara dupa 7 , si nu mananc mai mult de 4 fructe pe zi , pe lange cele 3 mese obisnuite..Nu beau sucuri...Ce sa mai zic?
Dayanara, sa stii ca ma gandesc si eu la salata boef...doar ca eu nu sunt fana maioneza de comert(e prea acra pentru gustul meu) si imi fac maioneza (si pentru vinete) din oua fierte, cu mixerul sau cu robotul..Daca vrei o reteta delicioasa de maioneza mai light, spune-mi , si...cu placere iti spun![]()
Roxanika, te intrebai ieri cand vin simptomele...ai putintica rabdare ca nu e nika placut! Eu ti-as dori sa fii fara greturi(cum sant eu)
Am doar mici probleme cu mirosurile de creme, sapunuri , parfumuri..nu le suport , dar atat...Si astea mi-au aparut pe la 7-8 saptamani . Dar iti doresc sa ramai fara greturi toale cele 36 saptamani ramase
SI VESTEA CEA MARE...BB e foarte miscator..deja imi da destul de tare cu piciorusele, mai ales cand stau eu intr-o pozitie mai ghemuita..E super senzatia..uitasem cum e senzatia ...astept luni sa ma duc la eco sa-l vad..Am fost foarte "puternica" si m-am abtinut de la nerabdare si emotii![]()
Anca
12+ si mami de
Lucas
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui briza_marii Fetelor, vroiam sa va intreb ceva: mie imi plece sa rontai morcov crud, si cineva mi-a zis ca nu e bine sa manac acum la inceput, ca are multa vitamina A si ca are acelasi efecte ca si ficatul de porc. Am tot cautat pe net informatii despre asta, dar nu am gasit nimic. Voi ati auzit/citit ceva despre asta? Dr meu mi-a zis ca nu sunt interdictii la nimic, atat timp cat nu exagerez, dar daca rontai zilnic 1-2 morcovi se considera cantitate mare? 6+ |
2 morcovi nu inseamna in niciun caz cantitate mare si oricum nu am auzit ca sunt contarindicati
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2
roxanik09 spune:
vaaai, babyangel, ce frumos vorbesti despre misacrile lui bebe ! 
sa vina odata si la mine senzatiile astea. la toate sa vina, eu una nu mai pot de nerabdare.
iar referitor la satisfacerea poftelor : exact asa simt si eu : ca un orgasm !!!

4+
dayanara spune:
babyangel, eu in prima sarcina n.am avut nici greturi nici pofte, dar in primele luni si chiar si dupa nu suportam nici.un fel de parfum, crema etc, de aici mi.am dat eu seama ca e baiat :) si asa a fost
nu suportam nici hainele care nu erau de bumbac sau aveau ceva material mai nasol
acum insa poftesc si la parfum, le ador, le adulmec si ma simt fericita dupa ce trag o boare de parfum chiar si cand trec pe langa cineva care miroase frumos nu doar parfumurile mele, de aici trag concluzia ca va fi fata :)))
daca e maioneza din aia care se freaca nu merci, a facut sotul o singura data si a zis ca e munca de ocnas :))
roxana
7+ si
ivan (2.12.2006)
danmin spune:
Atatea mamici de ingerasi...si Ramo...iti doresc sa fii puternica si sa ne auzim curand cu vesti bune, de data asta. Mai departe, cuvintele sunt de prisos...
Luni la 15.30 am programare la eco sa ii ascult inimioara lui BB. Sincera sa fiu am un gol in stomac. Un gol imens. Incerc sa fiu optimista, dar...vreo 2 seri am visat ca l-am pierdut pe BB, a fost infiorator. Nu stiu cum as face fata si de data asta...am mai pierdut 2 sarcini si deja ar fi prea mult pt sufletul meu.

castelana, am vazut ca in sapt a 8a nu ai greturi. Deja te invidiez. La inceput ma dadeam mare pe aici ca eu nu am, dar de vreo cateva zile au aparut starile de greata si pe strada mea. Ce e groaznic..sunt din zi in zi mai puternice.
Pupici pt fiecare burtica in parte
, iar pt mamicile de ingerasi, mii de 

si va imbratisez
cu drag.
6+
babyangel spune:
Dayanara, nu frec (cu mana ) maioneza ca ma apuca iarna..eu folosesc mixer , cu care in 5 minute este gata..usor fara efort...
Si tre noi fie vorba..nu suport chiloti pe mine
..acuma e bine ca sunt in concediu, dar de luni ma duc la munca si va trebui sa ma chinui...Am totusi un parfum de-al meu cu care nnu am probleme ( Coco madmoiselle) dar nu ma las, pentru ca eu sunt maniaca cu parfumurile..in permanenta am 7-8 Problema cea mai mare o am cu intretinerea pielii...ma mai dau cu ulei de masline dar nici pe ala nu il suport tot timpul...
Dar bine ca pot "baga ca sparta" mancare...de la aia n-am nici pe naiba
...Ma abtin eu de la multe, dar degeaba...si apa o beau cu o pofta de parca e cu aur!
Anca
12+ si mami de
Lucas
dayanara spune:
bafta la eco danmin, sa vii cu vesti bune
baby angel cand am citit ca ai pus 4 mi s.a parut mlt dar cand a vazut ca esti deja in 12...la fel ca mine, asta e
mi.am pus 8 la semnatura ca nu mai am rabdare, maine fac 8, incet incet o sa cresc intr.o saptamana ca altii intr.o luna :))))
roxana
8+ si
ivan (2.12.2006)