Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (16)
Raspunsuri - Pagina 11
roxanik09 spune:
Lindal, multumesc ! ia sa vedem cum arata semnatura..
Ellanik, si eu sper sa nu am greturi, dar in primul rand ma intereseaza sa fie bine bebe, eu pot sa ma simt groaznic daca asta inseamna ca bebe e bine..
Pupici
4+
sensibila spune:
ellanik - 0.2 cm inseamna 2 mm. Deci se incadreaza perfect. Multumesc frumos si sa ne creasca la toate mari bebei si sa fie sanatosi !
e in burtica
+12
Dr Anca Moisa
IAD reusita 16.06.2009
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev067pr_.png
ellanik spune:
Sensibila , ai dreptate.Cred ca ar trebui sa imi schimd nick-ul in "cascata"sau "aiurita" .Nu stiu la ce mi-a fost capul.Io am vazut cm si blonda din mine a dat pe afara.Ai dreptate!
12+
Eu si bebe il iubim pe tati !
dayanara spune:
roxana, aceleasi simptome le.am avut si eu, si le mai am, dar din cand in cand pe la 6-7 saptamani a aparut si un pic de greata
sensibila, felicitari pt eco
msymo asteptam vesti bune
roxana
7+ si
ivan (2.12.2006)
MSymo spune:
Sunt pe hol la Tutunaru, imi sare inima din piept de emotii! Nici nu stiu ce sa vorbesc cu omul asta!
7 +
honeybaby spune:
MSymo, iti tin pumni sa iesi de la eco cu o poza cu al tau bebe in ea
.
Vb cu dr. despre toate nelamuririle care le ai, depre ce analize ai facut, ce tratament ai , intreba ce iti recomanda mai departe etc. ( desi cand o sa-l vezi pe bebe cred ca o sa uiti de toate).
Denisa,
8 +
http://picasaweb.google.com/deni757/Noi#
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
castelanaC spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MSymo Sunt pe hol la Tutunaru, imi sare inima din piept de emotii! Nici nu stiu ce sa vorbesc cu omul asta! 7 + |
MSymo, bafta draga mea, hai ca suntem de aceeasi varsta a sarcinii, si eu azi l-am vazut pe bebe si era bine, deci si la tine la fel!
Doamne Ajuta!!!!!!
castelana fericita
8+
castelana fericita
8+
samaria spune:
Ciao,fetele!
Ce imi place,ce active si harnicute sunteti!![]()
Alina

Sper sa pot pune cateva poze cu Sam,dar nu prea stiu cum
Andira:drum bun,relaxare maxima!Si nu in ultimul rand

"La multi ani!",tie,fetitei tale si mamei tale!

Inaioana:imi pare nespus de rau,sa te ajute Dumnezeu sa treci cu bine peste acest necaz si sa ai curajul sa mergi mai departe cu increderea ca Dumnezeu are un plan pentru tine si trebuie sa ai credinta nestramutata in El,orice ar fi!
Stefanna:am mai auzit de pofte asa de ciudate,biscuiti cu mustar nu ai incercat? Am o verisoara care s-a apucat si de asa ceva...
Numai sa ai grija sa alegi ce iti face bine,in rest...
Dayanara:ma bucur ca esti bine,sanatate maxima iti doresc!!!
Castelana:tine pasul!
, scrie-ne,ca esti o mamicuta dinamica!
Sensibila:felicitari!!! Sa fiti sanatosi si voiosi!

![]()
Ellanik:Foarte tare faza cu ecografistii!!!

Msymo:Doamne-ajuta sa fie bine!
Azi parca am prins aripi,dupa ce ieri am fost prietena la toarta toata ziua cu ...wc-ul...
As fi vrut sa imi plang si eu de mila si sa ma consolati,dar vedeti ca sunt fete care au necazuri mai mari decat greturile mele si pur si simplu imi era rusine...![]()
Va pup si astept vesti cat mai bune,sa dea Dumnezeu!
Maria
9+
Mami de Sammy
sensibila spune:
MSymo - hai cu vesti bune !!!!!!!!!!!!!!!

e in burtica
+12
Dr Anca Moisa
IAD reusita 16.06.2009
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev067pr_.png
MSymo spune:
Dragele mele merci de incurajari si galerie, dar...n-a fost sa fie! Saculetul este tot gol...azi, la 7 sapt si 6 zile. Mi-a placut la Tutunaru, poate ca l-am prins si in pasa buna, mi-a explicat f clar ca la nivelul genei mamei...cromozomii nu au avut "subiect comun de discutie". Nu putem vorbi de trombofilie atata timp cat la nivelul saculetului nu exista vascularizatie, embrion, puls...
Acum urmeaza vizita la dr meu la Euroclinic, unde sper ca sambata sa fac chiuretajul si dupa primul ciclu Tutunaru ma astepta sa-mi spuna exact ovulatia si sa incepem treaba. Abia dupa ce vede 2 liniute mi-a spus ca ma poate lua sub observatie, cu: tratament sustinere, analize, investigatii...
Incerc sa fiu tare si sa ma gandesc ca Dumnezeu a decis asta cu un scop!
Multa sanatate tuturor si sa aveti bebei frumosi si veseli!
Va pup pe toate neconditionat.
Cu drag,
Simona.
7 +