Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (16)
Raspunsuri - Pagina 12
Lindal spune:
Symo, chiar nu mai inteleg nimic, am ramas ca trasnita. Oare e posibil sa se fi inselat dr? Sa fie embrionul prea mic ca sa se vada (varsta mai mica)? Te rog fii tare si nu pierde speranta!
Doamne ajuta!
7+
samaria spune:
Symo,chiar ca incep sa ma doboare vestile astea,zici ca bantuie un duh rau-fereasca-Dumnezeu! Chiar nu e ?!?!

Doamne,Doamne...

Oooooooooooooooooooof!

Maria
9+
Mami de Sammy
briza_marii spune:
ooooooo 
ce de vesti triste.... nici nu stiu ce as putea sa zic in asemenea momente....
6+
honeybaby spune:
Msymo

- imi pare tare rau pt vestile proaste de la eco. Sper sa treci cu bine peste acest hop si sa ai cat de curand o sarcina frumoasa fara nici o problema.
Saptamana asta a plouat cu vesti poraste, sper sa se termine. Nici nu mai am curajul sa intru sa citesc
.
Denisa,
8 +
http://picasaweb.google.com/deni757/Noi#
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
freedelia spune:
Of, inca o veste trista -- imi pare rau, Symo, sa iti dea Dumnezeu liniste si putere sa treci peste acest necaz. Si sa ai o sarcina sanatoasa si fara probleme cat mai curand.
Stiam ca multe sarcini se pierd in primul trimestru, dar e una sa citesti un procent in carti si alta sa se intampla unor fete cu care ai legat cat de cat o prietenie, care asteapta copii deodata cu tine si vezi cat de fragila este ciata micuta care ti-e data in dar si cat de usor se poate sfarsi un vis. Sunt trista, atat de multe vesti rele saptamana asta...
Va pup si aveti grija de voi si de bebicii vostri pretiosi!
13+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
DanaMi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MSymo Dragele mele merci de incurajari si galerie, dar...n-a fost sa fie! Saculetul este tot gol...azi, la 7 sapt si 6 zile. Mi-a placut la Tutunaru, poate ca l-am prins si in pasa buna, mi-a explicat f clar ca la nivelul genei mamei...cromozomii nu au avut "subiect comun de discutie". Nu putem vorbi de trombofilie atata timp cat la nivelul saculetului nu exista vascularizatie, embrion, puls... Acum urmeaza vizita la dr meu la Euroclinic, unde sper ca sambata sa fac chiuretajul si dupa primul ciclu Tutunaru ma astepta sa-mi spuna exact ovulatia si sa incepem treaba. Abia dupa ce vede 2 liniute mi-a spus ca ma poate lua sub observatie, cu: tratament sustinere, analize, investigatii... Incerc sa fiu tare si sa ma gandesc ca Dumnezeu a decis asta cu un scop! Multa sanatate tuturor si sa aveti bebei frumosi si veseli! Va pup pe toate neconditionat. Cu drag, Simona. 7 + |
hello, imi cer scuze ca ma bag, dar am ajuns din intamplare la odiseea voastra ( cautand ceva ) si cand ti-am vazut mesajul Simona, m-am vazut pe mine acum un an, eram in 6 saptamani, am fot la 3 dr si toti mi-au spus ca sarcina e oprita din avolutie numai ca eu m-am incapatanat si am fost si la al ptru-lea ( tot la Elias, unde am si nascut ) care mi-a recomandat sa mai astept o saptamana si sa fac BHCG ( tot intr-o zi de joi era) asa ca vineri dimineata am fost la MEDLIFE, si le-am repetat si marti iar rezultatul e la mine la semnatura. Nu vreau sa-ti faci sperante dar eu zic ca merita sa incerci, nu ai nimic de pierdut, doar 160 de lei cred ca, costa ambele analize. Iti doresc din tot sufletul sa fie ca la mine

mamica de
Bianca Maria 28.04.2009http://picasaweb.google.com/Dana.Maria.Mihalache/BotezPozeBiserica?feat=directlink
child spune:
inaioana, nu am cuvinte...
msymo sustin ce spune DanaMi, mai asteapta cateva zile, mai mergi la un alt medic si mai cere o parere. Nu ca dr. Tutunaru nu ar stii ce face, chiar am auzit ca e un medic superbun, dar totusi, speranta nu moare niciodata...Suntem alaturi de tine!
12+
ate_09 spune:
Msymo, imi pare atat de rau.....cand am plecat azi la control ma gandeam la tine si speram sa ne intoarcem amandoua cu vesti bune
. OOOffff...
Asa cum te sfatuia una din fete mai sus, mai fa odata Bhcg..poate totusi mai e o sansa...zic si eu!!! Sa fii pe deplin impacata ca ai facut tot ce ai putut!!
asteptam un
11+ Doamne ajuta! 
nikole spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MSymo Dragele mele merci de incurajari si galerie, dar...n-a fost sa fie! Saculetul este tot gol...azi, la 7 sapt si 6 zile. Mi-a placut la Tutunaru, poate ca l-am prins si in pasa buna, mi-a explicat f clar ca la nivelul genei mamei...cromozomii nu au avut "subiect comun de discutie". Nu putem vorbi de trombofilie atata timp cat la nivelul saculetului nu exista vascularizatie, embrion, puls... Acum urmeaza vizita la dr meu la Euroclinic, unde sper ca sambata sa fac chiuretajul si dupa primul ciclu Tutunaru ma astepta sa-mi spuna exact ovulatia si sa incepem treaba. Abia dupa ce vede 2 liniute mi-a spus ca ma poate lua sub observatie, cu: tratament sustinere, analize, investigatii... Incerc sa fiu tare si sa ma gandesc ca Dumnezeu a decis asta cu un scop! Multa sanatate tuturor si sa aveti bebei frumosi si veseli! Va pup pe toate neconditionat. Cu drag, Simona. 7 + |
Symo, imi cer iertare in avans, daca te voi supara cu ceva.
Mie medicul mi-a spus ca daca la 8 sapt de la UM nu se vede embrionul, atunci putem spune ca e sarcina cu ou clar, si sa vin la chiuretaj.
Eu, de la mine puetere, am decis desi eram comvinsa 99% ca nu e bebe , la ce sangerari si contractii am avut timp de 3 sapt, nici batuta nu ma duceam la avort pana ,...MACAR la 10 sapt de la UM, SA FIU SIGURA CA INTR-ADEVAR NU E NIMIC ACOLO.
Din cate am citit eu, medicii din muuulte alte tari pun acest diagnostic daca la 10 sapt de la UM nu se depisteaza echografic embrionul.
Ce sa zic...la mine s-a vazut la 8 sapt si 2 zile, uite chiar am poza in fata, am cautat-o special sa nu spun prostii.
Acum...fiecare decide ce-i mai bine ptr propriul trup si spirit...
orice decizie vei lua, D-zeu sa te intareasca, atat iti pot spune.
Daca nu te supar...cati mm avea sacul?
Stiu de la medic ca ar trebui sa creasca 1 mm/zi, in cazul meu sacul crestea ca la carte, numai embrionul nu mai aparea.
Offf, e f trist intr-adevar...
si celelalte fete, Floricik, Ioana
...e greu
Nikole, mami lui Albastrel si fericita
9+cu posibil...Maronel"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec
inaioana spune:
Va multumesc frumos pentru toate vorbele frumoase si incurajarile!
Eu cred ca si MSymo cat si dr. T stiu ce fac si ce spun. Eu am fost la T luni si mi-a confirmat ceea ce stiam deja de la alta eco, ca embrionul este mai mic (dar nu stiam cat de mic) si desi eu trebuia sa am 7s si 5 zile, embrionul avea 5s si 6 zile, adica cu doua saptamani mai putin. Ca sa fie sigur, m-a chemat si peste cateva zile ca sa vedem daca totusi nu mai creste. Stiu sigur ca T nu se "arunca" in afirmatii aiurea, dimpotriva. Eu am realizat insa ca e imposibil ca embrionul sa aiba cu doua saptamani mai putin, asta ar fi insemnat ca mi-a iesit test de sarcina pozitiv in ziua conceptiei. Personal am ales sa incerc sa elimin sarcina natural, sa nu fac curetaj. Dar e o alegere personala.
Spun toate astea pentru ca stiu ca e dureros dupa ce stii sigur ce s-a intamplat ca cineva sa insiste cu ideea ca..poate...totusi...
Msymo...ne vedem luna viitoare la T cu teste pozitive!