Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (16)
Raspunsuri - Pagina 10
ate_09 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MSymo Ate09, dar tu nu ai mai fost la eco? Sau de ce ai emotii? 7 + |
am mai fost la 7 saptamani...dar de atunci a trecut o luna.
Acum ma duc si cu analizele primului trimestru. De-aia am emotii!

asteptam un
11+ Doamne ajuta! 
Lindal spune:
Oanka, las-o mai usor cu Prenadezul, substantele chimice pot face foarte rau la BB. Stiam de un caz cand o femeie a pierdut copilul pe la 8 luni pt ca s-a apucat sa dea parchetul cu lac. Deci ai grija!
Fetelor, acum incep si eu sa ma ingrijorez: cand se opreste embrionul din evolutie sunt si niste simptome?
7+
MSymo spune:
Doamne Lindal, incepi si tu? Capitolul asta vroiam sa fie cu vesti mai bune....Ce-ai patit? Eu in luna aprilie nu am avut absolut nimic...nu ma durea burta, nu am avut sangerari...pur si simplu mi-a zis dr ca s-a oprit din evolutie.
7 +
freedelia spune:
Eu stiam ca daca se opreste din evolutie, inceteaza simptomele de sarcina -- greturile, sensibilitatea sanilor. Daca acestea inceteaza brusc si toate deodata, stiam ca trebuie mers de urgenta la doctor.
Sper sa fii bine, prea multe vesti rele zilele astea...
13+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
sensibila spune:
Buna fetele vin si eu cu vesti de la eco 3D facuta pt dublutest.
Are 62 grame, manute, picioruse, coloana, stomacel, tot.
E putin mai mare. Varsta lui/ei reala este 12 saptamani si 2 zile si varsta cografica a aiesit 12 saptamani si 5 zile.
Mia dat DPN ecografic pe 06.03.2010 adica exact de ziua mea ! :))
A masura si bataile inimioarei sunt 158/min
Pliul nucal 0.2 cm
Os nazal si cristalin prezente bilateral.
Totul se pare ca e ok. Acum astept rezultatul analizelor de sange peste 10 zile
e in burtica
+12
Dr Anca Moisa
IAD reusita 16.06.2009
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev067pr_.png
Lindal spune:
Scuze fetelor, nu vreau sa va alarmez cu nimic. Era o intrebare doar de curiozitate. La mine durerile de burta s-au mai potolit, insa am alte stari care sa-mi "confirme" sarcina: stare de slabiciune, uneori ameteala, sani mariti si durerosi, pofta de mancare scazuta, foame din 2 in 2 ore (desi mananc putin, doar cat sa dispara senzatia de lesin), balonare seara. La eco s-a vazut saculetul la 6 sapt si mai merg la 12 sapt. Pana atunci iau tratamentul de sustinere si nu-mi fac griji sa verific in fiecare sapt daca BB e ok.
Insa am vrut sa stiu ce semne ar putea trezi suspiciuni.
Va pup si sa nu mai auzim printre noi vesti dintr-astea. Sa mergem toate pana la 40 sapt fericite.
7+
roxanik09 spune:
Buna dimineata !
La mine e dimineata la ora 11 ![]()
Lindal, ma regasesc in tine.. si eu ma leg de fiecare lucru ca sa vad daca e in regula sau nu, pt ca din fire sunt panicoasa, dar si pt ca noi ne-am dorit enorm acest copilas. Acum am inceput sa zic ca este asa cum vrea Dumnezeu, sunt lucruri pe care noi nu le putem controla. Cat va depinde de mine voi face, mai departe las vointa divina sa intervina.
Citindu-va pe voi, fetelor, am vazut ca cele cu +7 si mai mult aveti greturi. Pana acum, la mine nimic, desi sunt probabil cea mai "mica" dintre voi.
Totusi, de curiozitate, la ce saptamana apar greturile? La mine aceasta sarcina se manifesta doar cu : insomnii, dureri de burta, pofte cat cuprinde si cam atat. daca ar fi asa toata sarcina, cred ca as fi cea mai fericita.![]()
Spor la treaba azi!
P.S. cum se introduce semnatura cu varsta sarcinii ?
Lindal spune:
Pentru semnatura: intri in Contul meu -> Profil personal -> Editeaza profil -> apoi jos la Optiuni profil dai pe "+" si la semnatura scrii [ gravi ] si cate saptamani ai (si ce mai vrei tu). (Deci gravi intre paranteze patrate, dar fara pauze.) Apoi actualizezi saptamanal, se intelege ![]()
7+
ellanik spune:
Roxanika mie mi-au aparut greturile pe la 5 sapt si 3 zile deci in sapt 6 .Poate esti norocoasa si nu le vei avea.
Sensibila felicitari pt rezultate la eco insa cred ca ai scris ceva gresit.referitor la translucenta nucala nu poate fi de 0,2cm pt ca maxim de siguranta este de 3 mm...Mai verifica.Bebicii nostri au aceeasi varsta si aceeasi greutate.![]()
Azi o prietena care are 21 de sapt de sarcina a fost la 4D si, stia de la dr ei din sapt 12 ca e baietel , azi a aflat ca puta aia pe cafe o vazuse dr era de fapt o pasaricutza.Bne ca nu a varuit bleu camera copilului.Off!Ce ti-e si cu ecograful /ecografistul asta.
12+
Eu si bebe il iubim pe tati !