Strumfi de 2 ani! La multi ani! iul-aug 2007 (153)
Raspunsuri - Pagina 5
Vivela spune:
michy, ai pus-o, mama!
e pretul libertatii, o sa iti puna pielea pe bat cand s-o intoarce
(vezi ce te incurajez? ).
al meu sotz cica sa mergem in we la mare, cu cortul. mai exact la Corbu, in pustie.
de data asta l-as lua si pe david cu mine (stiu, sunt masochista!), dar ma gandesc ca e ultima ocazie de a-l duce la mare pe anul asta, sunt convinsa ca aerul cat de cat curat si cu aerosoli o sa-i faca mai bine decat CO din tzevile de esapament din intersectia Bd. Nicoloae Grigorescu cu Postavarului.
v-ati incumeta(t) sa mergeti cu cortul cu copilul? sau e sinucidere curata?
am timp de gandire pana maine la amiaza
_
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba.
mychydutza spune:
da Vivela, imi esti un real suport!
daca ma intrebi pe mine, care-s destul de comoda........nu l-as lua cu mine! cred ca e cam greu la cort! si cred ca vei veni mai obosita decat ai plecat! acu sincer, nu stiu cat ii va face bine ca sta 2 zile la mare......cu riscu sa se imbolnaveasca de la aerul cond din masina(se anunta cald), sau de la dormitu in cort! lasa-l la parinti, si destrabaleaza-te pe ultima suta de metri din sezonul estival! parerea mea!
*toata lumea sa traiasca, numai noi sa nu murim!!*
andru_mami spune:
fetelor si noi am fost la mare dar nu l-am luat pe andrei,plus ca in masina eram deja 5 pers fara el,bagaj la greu,ar fi trebuit sa plecam cu masina noastra daca il luam si pe el,dar am vrut si noi cateva zile numai ptr noi,mi-a fost greu fara el ,sunam acasa de 20 de ori pe zi,dar mi-ar fi fost cam greu cu el,sa ma car si cu carutul pe plaja,si cu lada frigorifica pt papi,si atunci am hotarat sa mergem doar noi si pe el la anul,pana atunci va mai creste,mai constientizeaza si el un pic mai bine,poate recupereaza si mai mult pana atunci,dar il duc la munte anul asta,peste o luna asa,nu cred ca o sa ii fac rau,nu?
POZE
monicabo spune:
sal,
Hai ca incerc si eu sa scriu ceva, acum ca se joaca fetele in liniste.
NIci nu stiu cu ce sa incep, ca sunt atatea de spus, dar pe de alta parte sunt lucruri banale
Andreea vprbeste din ce in ce mai mult, imita tot, retinue cuvinte din zbor, ori ce zic, incepe sa repete... de la "nu e loc de parcare" (cand ma invart pe langa parc sa parcam), numele parcurilor pe unde mergem, pana la "mergem la mare in concediu" etc...
Se joaca cu cea mica, o imita in toate cele, se prosteste pe langa ea, adica incepe si ea sa mearga de -a busile langa sora-sa, se sprijina langa orice apuca, ca asa face si Ana Maria, se chiraie, fac baita impruna si le place de nu mai pot... Se mai si cearta pe jucarii, face ordine cu sora-sa, nu asta, ia asta, de trebuie sa intervin, ii zice sora-sii cand nu are voie ceva "inapoi, ia mana, nu ai voie aici!"
Ne-am luat tricicleta si pedalam, este una destul de usoara si de descurca bine cu ea...
Sora ei, este bine si ea, 9 luni jumatate, are 3 dinti sus, si stau sa iasa si cei de jos si al patrulea de sus. Merge de -a busilea cu o viteza uimitoare, si se ridica sprijinindu-se de orice se poate.
Spune silabe...da-da-da, tatata, mamameme, atata, face cu manuta la bravo, la papa! Mananca bine si ea, cot la cot cu Andreea (minus restrictiile impuse de varsta gen albus de ou etc...)
Eu pe de alta parte nu am timp de nimic, tot timpul alerg dupa ele, dimineata, parnz iesim pe afara, seara la fel, sunt intr-o miscare continua, nici pe aici nu apuc sa scriu prea des, doar sa citesc. IN casa e cam dezordine in timpul zilei, lucruri insirate, chiaraiala multa,
Noi vom pleca 3 zile la mare doar cu andreea, si inca 1 saptamana la munte la Moeciu, unde am fost si anul trecut, cu ambele... sa vedem cum ne-am descurca
Andru, bine ai venit
Ioana75, ma bucur ca scrii mai des pe la noi (tine-o tot asa), mi-au placut pozele cu Miru si Sma,
mychy, ma bucur ca andrei e bine, sa te tii cand o veni acasa, te "baga" iar in priza
nma, frumoase pozele cu copiii, da, m-am conversat cu sotul tau la joc, ma mai destind si eu, nefiind un joc care sa necesite prezenta permanenta
Vivela, bine ca nu a fost ceva nasol. Cu plecarea cu cortul nu stiu ce sa zic, depinde mult cu m reactioneaza David, dar asta nu ai de unde sa stii fara sa va duceti cu el
Cristina, ma bucur sa o ravad pe ingrid IN tara cand mai veniti?
ALina, ma bucur ca esti mai bine, timpul intr-adevar ajuta f mult Eli este super
Oanamada, sper petrecerea Catincai, sa va traiasca, sa fiti sanatosi, si drum bun si totul sa fie bine la Brux.!
Mai faceti vreo intalnire de copii? Daca e, noi am putea dupa 13 sept. ca suntem plecati pana atunci
ca trebuie sa inchei acum...ca ma chemaa fetele
Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
jadi spune:
Neata fetelor! Va destrabalati fara mine? Poze, concerte, nebunii?
Tot zic de 2 zile sa scriu mai mult, ca am reusit sa citesc capitolul asta dar nimic din urma asa ca nu va suparati daca nu metionez cine stie ce. Oricum nu ma deranjeaza si daca va suparati .
Eu am intrat mai rar ca am fost ocupata, apoi am mers cateva zile la mare cu copii la Navodari si ne-am distrat de minune! Cu Dodo nu am absolut nicio treaba, e copilul model, doarme, mananca si desi are personalitate puternica, nu imi face probleme deosebite. Nici de sanatate, sunt aproape 2 luni fara nicio criza. Nici de Vlad nu am cum sa ma plang, doar ca are probleme cu somnul, adoarme greu si noaptea are un somn agitat. Ei au umblat vara asta hai-hui, ultima data au fost la bunici la Valcea si au stat aproape 10 zile si s-au simtit excelent.
Dodo si-a dat drumul la vorbit, si inainte spunea asa cuvinte razlete, acum chiar vorbeste in fraze si repeta absolut toate cuvintele deci a trecut peste teama aia de inceput cu vorbitul. Am si martori, Corina mi l-a laudat ca a facut progrese intr-o saptamana . Si Dodo si Vlad se vad din ce in ce mai mult cu Deni si bona imi spune ca Dodo se iubeste cu Deni de fiecare data cand se vad, Dodo o cauta mereu cand ajung in spatele blocului. Alte lucruri noi nu am ce sa va spun, de oala inca nu e pregatit asa ca am amanat perioada scosului pampersului si am inceput sa implementam constientizarea momentului. Deocamdata il invat sa zica "fac pipi", "fac caca" si le spune cand il intreb, niciodata cand e nevoie desi dimineata mi-a zis ca face si chiar a facut.
Salvez mesajul asta si revin
Deni & Vlad & Tudor
Vivela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mychydutza da Vivela, imi esti un real suport! daca ma intrebi pe mine, care-s destul de comoda........nu l-as lua cu mine! cred ca e cam greu la cort! si cred ca vei veni mai obosita decat ai plecat! acu sincer, nu stiu cat ii va face bine ca sta 2 zile la mare......cu riscu sa se imbolnaveasca de la aerul cond din masina(se anunta cald), sau de la dormitu in cort! lasa-l la parinti, si destrabaleaza-te pe ultima suta de metri din sezonul estival! parerea mea! *toata lumea sa traiasca, numai noi sa nu murim!!* |
michy, am vazut ca imi oferi 2 (doua) flori. e cu mesaj ascuns?
monica, ma uimesti. cum e cu doi copii cand trebuie sa pleci pe undeva? poti sa iesi singura din casa cu amandoua? cum te descurci? eu am (inca) un stres in privinta asta, ma pregatesc psihic (si nu numai) pt no.2, insa o sa fim destul de mult singuri, fara tati. recunosc ca nu ma incanta deloc ideea de a sta arestata la domiciliu de dimineata pana seara.
_
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba.
jadi spune:
Bine ai venit Andru si LMA pentru baietelul tau!
Vivela, eu as merge oricand doar cu unul din ei si in ultima luna am depasit deja si frica de a merge oricand oriunde cu amandoi. Acum stau si ma gandesc ca nu vad niciun impediment in 2 nopti la cort, doar mancarea nu am idee cum vei face... In rest voie buna si distractie, nu aveti idee ce distractiv e pentru ei si relaxant si pentru parinti, unde gasesti un loc ieftin si in care poti sa stai pana mai tarziu cu copilul langa tine? .
Cu concertul, am fost si eu aseara si spre deosebire de Oana, am fost prea putin impresionata de prestatia Madonnei decat de organizare. Eu zic ca organizarea a fost super OK. am fost la destule concerte si accesul a fost destul de rapid, maxim 20 de minute pana la zona A. Pe partea de servire bauturi si toate cele, au fost mult mai bine decat la Depeche spre exemplu, cand am stat o ora sa luam un suc, aseara cred ca au cumparat baietii 5-6 randuri de bauturi, plus shopping de tricouri si 2 drumuri destul de lungi pana la baie. La fete era coada imensa, nu exista niciuna in zona A, iti puneau bratara ca sa iesi. La baieti era super usor, erau 4 capsule cilindrice cu pisoare si nu era aglomerat, mi-a fost ciuda ca nu pot sa fac pipi din picioare. Singura mea suparare a fost praful si nu inteleg de ce erau astia suparati ca strica parcul Izvor si gazonul, ca era o iarba arsa pusa pe praf. Oricum sunt fericita ca nu am dat 800 lei sa stau la in fund sa ma uit cum se fataie Madonna pe ecran si cum falseaza la greu. Da, show-ul a fost incediar, multe efecte, multa muzica remixata dar prestatia tipei execrabila. Clar muzica nu prea conteaza pentru ea! Melodiile foarte schimbate, eu le iubeam pe cele originale, am areciat mult partea gipsy dar si fluieraturile referitoare la discrimarea propavaduita dreasa cu adaugarea homosexualilor. Am apreciat si cele 2 melodii slow pe care le-a cantat foarte frumos, fara icnituri si tipete strangulate. Parerea mea ca ar putea sa cante mult mai bine daca nu sare coarda atat de des pe scena. In plus, scena destul de mare dar cele 2 ecrane vitale erau prea jos. Pe scena nu am zarit-o decat de 2-3 ori, era ca o papusica in miscare asa ca renuntat sa ma inalt si sa ma doara gatul. Am inteles ca la zona B a fost groaznic, ca nu prea se auzea si nici nu au putut vedea.
Deni & Vlad & Tudor
jadi spune:
Si ultimul mesaj, am niste poze de prin iunie - iulie, sa vedeti cum aratau copii acum 2 luni. Mai am un set nepus acasa, sper sa ma incumet sa il urc zilele astea
Deni & Vlad & Tudor
Vivela spune:
jadi, zi repede de unde ati luat tortul cu broscute, imi place de mor . iar copiii, minunati normal. poti sa mi-l imprumuti un pic pe Dodo sa-i explice si alui meu cum e faza cu "copilul model"? baftoaso!
_
andru_mami spune:
jadimultumim ptr urare
ANDREI-CATALIN 23.08.2007;ORA 19.30;3,500 GRAME SI 54CM
POZE