Strumfi de 2 ani! La multi ani! iul-aug 2007 (153)
Raspunsuri - Pagina 4
cafera spune:
Asaaaaaaa........ Am culcat fetele, si am zis sa vad ce faceti....si...bucurie mare: poze, vesti, etc Asaaaaaaaaaaa imi place
Oaana, mi-a placut plimbarea voastra,frumoase poze Sanatate zulufosilor! Despre desenele pe pereti, si mie imi plac mult.
Alina, ma bucur ca esti bine, slaba si sanatoasa si ca esti pusa cu burta pe carte. V-am admirat in poze
Oanamada, sa va fie de bine petrecerea si insanatosire rapida. Mi-a placut tot ce ai facut tu in acel "bloc" Felicitari! Esti tare inspirata si talentata.
Diana, am admirat toate pozele, se vede ca ati fost fericite. Va dorim sa va reuniti familia cat mai repede posibil, pentru ca va sta bine impreuna.
Noi am fost la dentist in familie si apoi la plimbare prin parc. Deja sunt fruze uscate pe poteci si parca miroase a inceput de toamna.
cristina26 spune:
cafera multumesc mult. Sper ca nu o sa imi iau copilul acasa de la gradi, pt ca o sa imi fie mie prea greu sa o las.
andicu dulce foc Filip, in special cu atractia lui la blondute cu ochi albastri . V-am admirat frumosilor. Sa ne spui cum a fost la concert.
nma multumim mult! Andra este in 22% ca greutate - este perfecta. Ingrid este cam la 19% ca greutate, mie mi se pare un pic slabuta.
Timi07 atat de frumos povestesti de printesele tale. Cred ca este uimitor de frumos sa le vezi iubindu-se asa mult. Ingrid in schimb, daca suntem la cineva cu bebe mic striga la bebe sa se trezeasca, apoi incearca sa sara pe el de pe pat, apoi incerca sa mearga pe el (astea au fost evenimentele de azi)… am crezut ca intru in pamant de rusine.
Ioana75 multumim mult! "numai maine nu ii poimaine" imediat o sa vie vineri si o sa ai fetitele tale acasa, mai ai o zi in care poti sa te relaxezi.
musso17 Mai sunt si aici dr care dau antibiotice la toata lumea. Cum se simte Mihnea?
Vivela Nu stiu daca si David v-a reactiona la fel ca si Ingrid, dar eu cu Ingrid cand trebuie sa merg de la un loc unde se simte tare bine, in spun inainte cu 2-4 minute “Ingrid mai ne jucam un pic dupa care trebuie sa plecam, cu ce vrei sa te joci inainte de plecare.” Apoi cand se apropie timpul de plecare ii spun “mai ai 10 secunde”, ii numar pana la 10 apoi plecam. Metoda asta merge foarte bine la noi, nu stiu daca v-a fi la fel de eficienta si la voi, dar poti sa incerci. Multi ani fericiti tie si sotului tau si multa sanatate lui David.
karligutza v-am admirat in cele 487 de poze, frumosilor. Ati umblat peste tot -nu gluma.
oaana Sunt superbe picturile facute de prietena ta.
alina.a cand am citit ce ai scris de Eli mi s-a facut un dor de ea, m-am bucurat mult sa vad poze cu voi, frumoaselor. Spor la invatat! Pupici multi din partea noastra printesei.
O seara placuta tuturor!
oanamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui musso17 da,da..bun asa,alta viata...auzi oana,ce concert..maiii eu ma inverzesc de invidie si nu ma prinde...toata tara se duce la concert?!!,mai putin eu si alina...chiar sufar,io ma duc acum sa scot copilul in imbulzeala din mamaia si sa ma calc pe bataturi. georgiana,mamica de mihnea |
Hei...am "vinit"! Nu te mai inverzi de invidie ca eu as face schimb "ieri" cu tine sa vin sa stau la mare si sa stai tu aici sa te duci la concert la Madonna! Daduram banii aproape degeaba! Organizare mizerabila, nu se vedea absolut nimic, praf de am stat tot timpul cu batista la nas...pe bune...am cam foat la toate concertele mari care au fost in Romania, dar unul atat de mizerabil organizat nu am vazut!Am fost inspirati ca ne-am mutat in alta zona decat aveam bilete si asa am reusit sa vedem, cu chiu cu vai concertul pe ecran! Din punct de vedere al show-ului (costume, scenografie...) concertul a fost beton. Femeia asta Madonna (eu nu m-am dat niciodata in vant dupa ea, sotul e ahtiat!) nu este sanatoasa (la modul admirativ!). Tot concertul a cantat live si a dansat de a rupt...dar asta nu ar fi iesit din comun daca nu ar fi facut-o pe niste tocuri care in mod cert depaseau 12 cm...absolut incredibil sa faci asa ceva la 50 de ani! Imi amintesc ca Tina Turner si Cher mai cantau la concerte pe tocuri foarte inalte, dar nu se compara cat danseaza Madonna cu ce faceau ele si nu se compara nici tocurile...erau inalte rau de tot!Ce oase sa ai nene sa rezisti asa...ca eu am o pereche de sandale cu tocuri de 12 si ma dor picioarele dupa 10 minute daca stau pe loc...ce sa mai vorbim despre mers sau dansat!Jos palaria!
Acum, vorba sotului...probabil in camera de hotel o asteapta o armata de medici si o farmacie intreaga care o oxigeneaza, o dopeaza si o vitaminizeaza dupa fiecare concert!
Una peste alta...nota pentru prestatia ei este clar 10, iar pentru organizatorii nostrii.....2!
Ma duc sa ma spal ca zici ca am fost la sapa...nu la concert! Am avut balerini albi(AM AVUT!!!) si sunt negri...la fel si picioarele mele pana la jumatatea pulpei! Cred ca am praf si in.... desi nu l-am tarat pe jos!
Noapte bunaaaa
PS: Ti-am raspuns si pe blog!
Oana siCati mica (2 ani)
CATI POZE NOI
Povestea iepurasului Bocanila
"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."
cristina26 spune:
oanamada Se pare ca concertul a fost destul de frumos. Multumim pentru informatiile aduse. Din cate stiu eu Madonna nu canta in concerte ci doar pretinde "lip-sync". Probabil ar fi chiar imposibil sa cante si sa danseze in acelasi timp pt 90 de minute.
mychydutza spune:
neatza..........
oanamada, da ' ce spor ai fata la scris. se vede de la o posta ca esti jurnalista. ma gandeam eu ca organizarea romanului o sa lase de dorit! ma bucur ca spectacolul a fost ok..........
arhdi, bine ai revenit si sa va fie de bine vacanta!
musso, ti-ai plimbat cavaleru pe faleza?????????
*toata lumea sa traiasca, numai noi sa nu murim!!*
andru_mami spune:
fiindca tot amintrat neinvitati profit de ocazie sa spunem si noi tuturor copiiilor care si-au serbat ziua iul-aug
LA MULTI ANI,SA FITI SANATOSI SI SA FACETI NUMAI BUCURII PARINTILOR
ptr toti copiii,sa va traiasca si sa va bucurati de ei sa dea DD
POZE
Vivela spune:
neata.
sa va fie de bine concertul celor care ati fost (stiu ca in contextul real, suna a injuratura ). nu stiam eu de ce aseara era mai aglomerat prin oras si de ce erau atatia politisti pe strada. v-am zis ca eu incerc sa ma rup de realitate, nu mai deschid TV-ul decat rar, pt desene animate, m-am saturat pana in gat de stiri cu sinucideri, crime, crize, politica, mita, afaceri necurate, o-tevisme, etc...
cristina, abia acum am reusit sa-ti admir printesa, e frumoasa rau... si mi se pare ca iti seamana din ce in ce mai mult
Alina, ma bucur ca sunteti bine toti, tie spor la invatat! e o urare foarte sincera, cine stie cum picam pe mana ta vreodata (la cat de sufletista esti, sunt convinsa ca la tine vine omu' cu inima deschisa).
nu ca ar interesa prea tare pe cineva, da' noi suntem bine , a fost alarma falsa cu bronsita. cica e doar fornait de la nasul infundat -bineinteles am primit recomandare pt a mia oara sa mergem la ORL.
ma bucur ca aseara mi-am "cumparat" de la medlife linistea, chiar daca serviciile lor (de organizare) cam lasa de dorit. m-am dat peste cap sa ajung cu doar 5 minute inainte de ora programata, sa nu tin copilul sa se plictiseasca si sa nu prea aiba timp sa culeaga eventuale alte boli de la copiii care erau in anticamera, dar n-am avut bafta. am fost anuntata senin ca programarile s-au decalat - asa ca am asteptat vreo 40 de minute. bineinteles ca l-am lasat pe Mandrul meu sa se dea in stamba, sa se joace la dozatorul de apa, sa traga de tot ce putea si sa se cocoate pe toate scaunele...nu era vina mea ca stam si asteptam (a se citi plictisim), iar eu nu pot, pt ca nu vreau! sa fac pe gardianul cu copilul meu.
in rest, doctorita ok, l-a ascultat bine la plamani, cica e ok... l-a laudat ca se vede ca merge la gradi, ca e fost foarte cooperant la consult...
_
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba.
mychydutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Vivela neata. nu ca ar interesa prea tare pe cineva, da' noi suntem bine |
ce rea esti! ce ma nervezi!
ma bucur ca david e ok. bine ca nu-s complicatii. deci tot la ORL-ist ajungeti. eu zic ca, cu cat mai repede cu atat mai bine..........cu toate ca daca as fi in pielea ta , as tot amana! dar uite ca la Jadi s-au rezolvat multe probleme cu operatia de polipi!!!!
andru mami, bine ai venit!!!!!!!!!!!!!!
andreiul meu pare ca se simte foarte bine cu bunicile. nici nu vrea sa mai vorbeasca cu mine la telefon.....mama cica :"il mai lasam sa faca ce vrea , ca nu putem sa=l certam ca nu are pe mami langa el si sa nu-l suparam prea tare"!!! deci, va dati seama cu ce rasfatzat ma intorc acasa! cred ca-l mai las vreo 2 saptamani ca mi-e mila de el sa-l aduc in caldura asta. in traducere libera: mi-e cam bine de capu meu si fara responsabilitatzi!
*toata lumea sa traiasca, numai noi sa nu murim!!*