Strumfi de 2 ani! La multi ani! iul-aug 2007 (153)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns snowbunny spune:

yellloooo

Alora...
Multumesc ca ne-ati vizionat pozicile oanamada ma faci sa rosesc
andru mami va doresc multa forta.Se vede ca esti un om echilibrat din vb tale.e f important ca sunteti o familie unita.Iti doresc numai bine P.s am vazut pozele voastre ai un baietel superb!

Luna eu personal iti duc dorul Numai ca apuc sa intru doar cand doarme Alex.citesc repede repede si dak ma simt mai si scriu.Cred ca e normal sa planga mai ales la inceput pana o sa ishi dea seama ca mami nu pleaca si o paraseste ci vine sa o ia.pfeww zic si eu...Va pup dulce dulce

cafera nu crezi ca pleci cam des (asta ca sa nu zic ca ma oftic shti ) Relaxare placuta

Vivela Weekend placut si tie.Bafta la cort sa ne povestesti cum a fost

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andru_mami spune:

snowbunny-sper sa fiu in continuare la fel de cumpatata si d-zeu sa ma ajut sa razbat cu andrei
multam ca ne-ati primit aici la voi si sper sa fim alaturi in orice moment.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Andru_mami v-am citit povestea, va urez sanatate multa multa, imi place optimismul tau, sunt convinsa ca Andrei va reusi o recuperare mare cu asa parinti extraordinari. L-am vazut in poze si are niste ochi superbi, fetele de aici stiu ca sunt inebunita dupa ochi albastri deci l-am admirat din plin.

Snowbunny si mie imi e dor de tine mai ales in lumea reala as vrea sa va mai vad insa cu timpul asta nici virtual nu mai am sanse.

Cristina cat timp va petrece Ingrid la gradinita? Si Adelise plange de mi se rupe sufletul dar imi spun ingrijitoarele ca dupa ce plec se opreste in 5 minute si joaca apoi cu copiii. Iar azi cand am luat-o a inceput sa planga de emotie cand m-a vazut. Offf! Insa sunt uimita, a mancat aproape tot, (si acasa mai mult ciuguleste), a dormit pe salteluta cumintica (si acasa la pranz doarme numai cu mine in pat). Insa stiu ca nu e numai pentru ca incep eu serviciul ci e spre binele ei, aici copiii nu se joaca pe strada decib la gradi va fi ideal sa socializeze. Plus ca activitatile care le fac ei acolo timp de 8 ore eu nu as fi in stare, non-stop fac ceva interesant, lipesc, picteaza, decupeaza, azi au pictat cu piciorusele.

Va pup.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Salutare!Luna, felicitari pentru inceputul gradinitei! Intrebai daca au mai plans copiii la inceput de gradi.Fetele mele au inceput gradinita la 11 luni (fiecare). Stiu ca unora dintre mame li se face pielea gaina cand aud asa ceva dar eu am procedat asa cum ne-a aranjat pe noi cel mai bine si in functie de situatiile cu care trebuia sa facem fata la momentul respectiv. Fiecare au inceput cu cate 2,3 ore pe zi si tot asa, cu plansete. Pe Ines o lasam plangand in primele zile dar educatoarele spuneau ca se potoleste dupa ce plec si ca se joaca frumos cu jucarii si cu ceilalti copii. Acum tocmai ce a schimbat colegii si educatoarea (merge la fosta educatoare a Sarei) si, cand am dus-o in prima zi, a inceput sa urle si sa se lipeasca de mine de-as fi vrut sa plec cu ea in lume si sa n-o mai las niciodata din brate. Nu stiu cum e la voi dar eu le explic f mult fetelor si le pregatesc bine din timp pentru tot ce urmeaza sa li se intample, deci Ines stia deja ca va merge la alta educatoare. Ma crezi sau nu, dar in 5 minute, educatoarea a reusit s-o faca sa stea pe scaunel si sa se apuce de "treaba"; este insa foarte adevarat ca Ines cunostea deja locul si educatoarea si nu avea nevoie decat sa vada din partea ei ca o accepta si ca este in siguranta. Cand a simtit lucrul asta s-a potolit, i-am spus c-o iubesc si ca vin repede s-o iau si...mi-a spus bye. Eu stiu bine cam ce simti cand o lasi acolo pentru ca am experimentat foarte bine sentimentul asta (si inca de doua ori)dar daca locul respectiv este unul securitar (si vad ca este) si daca educatoarele sunt apropiate de copii si le asculta nevoile, o sa se obisnuiasca f repede. Si inca ceva ce am experimentat eu: le spun foarte des de ce trebuie sa mearga la gradinita, le explic motivele, le asigur ca le iubesc mult, ca ma gandesc la ele mereu si ca abia astept sa le iau. Le recomforteaza foarte mult sa stie ca nu pierd din dragostea mea daca nu suntem impreuna, plus ca atunci cand le las efectiv nu le pup cu foc si nici nu le imbratisez cu patos, ca sa nu perceapa momentul ala ca pe o despartire de mama. Asa ne iubim acasa nu acolo. Si la fel procedez si cand merg sa le iau. Nu ma arunc asupra lor din prima secunda, ca altfel ne-am tavali de dor si jale si n-ar ajuta pe nimeni. Eu sunt fericita ca am reusit sa renuntam la biberon de 3 zile; a fost mai usor decat ma asteptam si tot asa, explicatiile au facut minuni, nici nu-mi vine sa cred ca un copil asa mic poate sa inteleaga atat de multe lucruri. Acum isi bea laptele din pahar normal, cu paiul.Nu stiu sigur daca am reusit sa spun exact ce aveam de gand, da' macar o parte sper c-am reusit sa sintetizez.Ma uit la Sarah care a stat pe timpul verii cu o educatoare noua iar de luni va merge la o alta, cu care va sta tot anul. Cred ca nu i-a facut deloc bine schimbarea asta si faptul ca nu are o rutina precisa si stabilitate, pentru ca nu vrea sa ramana acolo, dar educatoarea imi spune ca-i trece in 5 minute dupa ce plec eu. De luni sper sa-si reintre in ritm. Si inca ceva: de mine se despart mult mai greu decat de tatal lor;

Mergi la inceput

Luna1-multumim ptr urari,asa sa dea DD la toata lumea,multa sanatate si putere sa mergem mai departe,in viata sunt si urcusuri si coborasuri,altfel nu se poate,noi trebuie sa le depasim cu fruntea sus.
noapte buna fetelor si un we cat mai placut celor de acasa,ca cele care au plecat in concediu sigur vor avea we placut-vivela si cafera

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Hi,

Buna fetelor, am ajuns si noi acasa dupa o excursie de cateva zile la Legoland.

Multumim mult pt frumoasele voastre urari de ziua ptrintesei noastre. Noi am sarbatorit-o cu o petrecere mare cu multi copii.

Ma duc sa mai citesc din urma.

Stefania mamica Buburuzei Catarina
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

oaana Imi e tare greu sa stiu ca plange acolo... abea astept sa fie si Ingrid fericita ca Iasua ca merge la gradi. Multa sanatate la cei mici si frumosi!
vivela Uneori cred ca ne este noua mai greu decat lor. Majoritatea copiilor se opresc din plans destul de repede, dar pentru faptul ca plang cand iesim noi pe usa, ne face sa plecam cu o inima grea acasa si parca nimic nu ne poate face sa ne simtim mai bine pana nu mergem sa ii luam acasa. O sa ii fine bine lui David noua gradinita, iar noi vom fi aici pentru tine. Cum a fost la mare? Ce faceti pentru ziua lui David? Pupici la printisorul cel mai tinerel dintre toti printisorii si printesele de aici.
violaten Multumim mult! Sper sa se acomodeze repede.
snowbunny bine ai revenit! V-am vazut pozele
luna1 draga mea, stiu cat este de greu. Ca si “valen” i-am explicat lui Ingrid ce se v-a intampla cand v-a merge la gradinita. Teoretic stia totul, is zicea pe drum: “mami ma duce la gradinita sa ma joc cu copiii, ea pleaca dar se v-a intoarece sa ma duca acasa… mami se v-a intoarece” . Ingrid a mea mi-a facut “bye bye” cu mana cand am lasat-o la gradinita, nici macar nu m-a imbratisat. Cand m-am intors sa o ridic de la gradinita mi-a spus ca a plans mult. Am intrebat-o pe educatoare, aceasta a spus ca tot mergea la usa si plangea dupa mine, dar ii distrageau atentia si nu a plans mai mult de 5 minunte/data. Nu stiu exact ce a fost acolo, dar cand am pus-o in pat ieri, nu a putut dormi mult timp, tot repeta “You can’t open the door” “Don’t try to open the door… you can’t”. Mi se rupe sufletul ca nu e fericta acolo, dar simt ca nu pot sa o am acasa tot timpul, pur si simplu nu pot, simt ca nu am nici rabdarea, nici energia suficienta. Dupa cum ziceai si tu, socializarea si activitatile pe care le fac acolo sunt motive destul de puternice ca sa continuam sa le ducem la gradi. Cand ai timp si simti nevoia sa vorbesti cu cineva suna-ma, mi-ar face mare placere sa te aud. Pupici la copilasii tai frumosi foc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Luna,si mi-e mie dor de voi si de Adelisse,nu prea am reusit sa vad in ultima vreme poze,insa ma straduiesc sa-mi fac timp sa citesc tot,pt ca in fiecare zi imi lipsiti,si uite acum scriu in picioare,mi-au luat picii scaunul,au rasturnat tot peaici,dar imi iau si eu un pic de timp si apoi merg la altele.Numai ca nu reusesc intotdeauna,asa cum as vrea eu,sa spun fiecaruia cate ceva.Uite eu tetare tare si sa stii ca ma gandesc la tine.

Valen,esti o mamica de nota 10,cum le explici tu la fete din timp...mai incercam si noi,asa am facut cu Iosua cand l-am dat la gradi,a spus da la toate si cand sa-l lasam acolo,a fost jale.Eu am vrut sa ma intorc inapoi dar sotul m-a impins de spate si m-a scos afara.Si de acolo il auzeam cum plange.Acum imi vine sa zambesc,dar atunci nu mi-a fost bine,insa ce m-a ajutat pe mine e ca l-a dus sptul la gradi,deci eu nu-l mai auzeam cum plange,insa la fel ii spunea educatoarea ca se linistea repede.

Vivela,sa veniti in 4 acasa.Astepatam cu nerabdare vestea.

Musso,cum mai e strumful?

Andru,eu le fac acasa aerosol,cu 2ml Acc+2 ml clorura de sodiu si cand tusesc tare mai adaug 2 ml de Dexametazona.De data acesta nu a mai fost nevoie sa mergem la medic desi erau varza amandoi.

la toate si weekend placut.

Mergi la inceput

oaana-ma bucur sa aud ca sunteti mai bine,o mamica care stie cum sa isi ingrijeasca puii fara sa mai mergem la sp,unde uneori sunt tratati cum nu se poate mai prost,asa e in romania.
restul fetelor sunteti ok,piticii sunt bine?
we placut tuturor,si noi stam pe aici pe la umbra, in casa la racoare,pe la tv,la pc,mai fac un pic de retus la pers mea,mancarea de fini,deci am timp berechet.
pupici ptr toate fetele

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

helou
oaana,mihnea e bine,ceva muci si o tuse razleata,dar azi l-am dus la namol iar ghiolul este foarte sarat si a luat o gura de apa inclusiv pe nas si uite asa fii-miu nu mai muceste..sare naturala..vreau si eu sa-i iau ap de aerosoli,am taraganat caci dr mea habar nu are de asa ceva,ba mai mult nici aparatul nu-l cunoaste..nu stiu cum de nu stie caci e dr pediatra iesita la pensie si stiu ca spitalele au asa ceva...o sa-i iau totusi si am sa fac cum mai aud la voi si la cei din familie,mai putin cu adrenalina caci ma gandesc ca e periculos dc nu ai cantitatea de la medic.

trebuie sa-mi salvez ce au scris fetele apropo de gradinita,atunci cand va fii timpul sa le citesc si sa ma imbarbatez.

zi buna!!!

Mergi la inceput