Strumfi de 2 ani! La multi ani! iul-aug 2007 (153)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Vivela, si eu ma impachetez De data asta sper sa nu mai car multe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

cafera, drum bun
incotro apucati? ne intersectam la corbu?

eu nu stiu cum fac, dar mereu car dupa mine mult prea multe - in special tzoale. eh, de vreo 2 ori am luat mai putine, si bineinteles ca am avut nevoie de mai multe . e mai nasol asa.

_

Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Vivela, suntem la Navodari, aproape. Si mie imi place mult la Corbu. Despre haine, si eu am avut nevoie de haine cand ne intorceam int-un an de la mare. Alexia vomitase de multe ori si ajunsesem sa ne dezbracam amandoua in chiloti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andru_mami spune:

fetelor pai atunci vacanta placuta,sa va distrati,sa va incarcati bateriile si aveti grija ce faceti pe acolo sa nu veniti mai multi
si eu as vrea cu voi,dar am fost o tura la mare ,in mamaia iar acum vrem la munte,dar are sotul treaba cu serviciul,mai asteptam un pic
drum bun si pupici ptr voi,cred ca o sa fie tare distractiv cu cortu,pe bune.

POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andru_mami

fetelor pai atunci vacanta placuta,sa va distrati,sa va incarcati bateriile si aveti grija ce faceti pe acolo sa nu veniti mai multi

POZE

da' de ce nu? .

_

Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba.

Mergi la inceput

mai vreti o surioara ptr davidut?

atunci spor la treaba

POZE

Mergi la inceput

am plecat, we placut, sa fiti cuminti .

_

Mergi la inceput

musso17-multam mult de primire
oaana-faceti aerosoli acasa?
sanatate multa,o sa treaca,sunt puternici picii

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Ce faceti fetelor?

Am citit putin din urmqa din capitolul trecut, vad ca va distrati, mergeti la Madonna, nasiti, una alta.

Am vazut poze cu Ingrid, Elisa, Andicu si printul ei, Adeluta, baietii frumosi ai Oanei si desenele prietenei parca mai vazusem dar am uitat. Sunt toti superbi de iti vine sa-i mananci.

Eu azi sunt acasa pentru ultima zi de adaptare la gradi a lui Lis, adica azi sta 3 ore si de sapt viitoare sta program intreg 2 zile. Urmeaza apoi 3 zile insa abia cand simtim ca e ok. Acum mor si ma doare sufletul pentru ca plange. Ieri am lasat-o acolo 2 ore singura si cand am plecat a plans, azi sta 4 ore, urmeaza sa si doarma, si sa manance cu ei. Insa plange cand o las de zici ca o taie cineva, iar eu plang si eu dupa ce ies. Ma gandesc ca va trece, nu?

Ai vostri au plans? Cum ati trecut peste asta?

O sa incerc sa citesc si capitolul asta din urma azi. Realizez ca nu moare nimeni de dorul nostru dar mie mi-e dor de voi si pe cat posibil o sa incerc sa va citesc mai des.

Va pup.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Andru mami bine ai venit si la multi ani printului tau!

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput